Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florinmirel

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florinmirel

  1. florinmirel

    vand sirocou

    vand sirocu a fost folosit acum 2 iernii, 2 lunii de zile, a fost cumparat nou, folosit pe un iveco... pret 600 de euro negociabil, in trimit oriunde in tara, cu posibilitate de desfacut coletul, plata ramburs.... relatii la telefon 0746976726
  2. 0-0 sau 1-1 meciu se decide la penalty
  3. eu prefer manuala nu am mers cu automata niciodata da nu vad farmecu soferiei daca nu schimbi tu. daca nu ii zici tu ce vrei de la motor. asea te plictisesti la volan daca se schimba ea.
  4. andrei si eu am aceeasi problema ca tine spre deosebire de tine eu am in gand sa termin liceu nici nu se pune problema sa nu termin liceul dupa stau pe ganduri sa mai fac facultate sau nu. eu aceasta pasiune o am de mic copil avad tot neamul soferi. acum nu stiu nici eu ce sa fac, dar vreau sa termin liceul sa iau bacalaureatu si dupa daca va merge treaba cu soferia sa ma apuc de ea iar daca vreo data se va strica treaba cu bacalaureatu luat poti sa te apuci de alta meserie facultate si toate astea dar liceul si sa iei bacalaureatu nul mai faci si la 35 40 de ani.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.