Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Catami

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Catami

  • Dată Naștere 04/25/1968

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Catami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Doar teoretice, pe calculator. La colete ai 30 de intrebari din care trebuie sa faci minim 21.
  2. Este OK acum. Am dat clear la chace probabil a ramas "agatat" undeva si dadea eroare.
  3. Da, inca mai apar erorile. Precizez ca am incarcat forumul prin browser din Android. Am folosit varianta pentru mobil. Vad ca si de pe calculator apar aceste erori atunci cand editez un mesaj.
  4. @Danny Mai apar niste erori cand se editeaza un mesaj, daca se acceseaza forumul din Android. Am incercat sa-ti dau mesaj privat, dar zice ca nu poti sa primesti.
  5. De cand s-a trecut forumul pe Invision, respectiv pe IP Board, cei care accesau forumul prin Tapatalk nu se mai pot conecta la el. Exista pe Tapatalk un plugin pentru IP Board.
  6. Eu cred ca 80 cm este mult prea mare pentru masina. Plus ca la dimensiunea asta nu prea o poti agata la oglinda. Chiar si in spatele tractorului pot aparea probleme de ecranare. De exemplu Dolce foloseste antene de 60cm, iar Digi de 80. Antena asta mica este mai sensibila la miscarile cabinei, cea pe care o vrei este mai stabila, dar mult prea incomod de carat. Pentru a nu avea probleme cu gasirea satelitului poti instala o aplicatie de android pe telefon si in functie de ce satelit vrei ea te ajuta sa-l gasesti. Sunt si antene dedicate, dar sunt enorm de scumpe si nu se merita, peste 5000 lei.
  7. Incearca aici. Poate este ok modelul asta http://www.dipolnet.ro/antena_satelit_c ... _A9535.htm
  8. Dupa ce ieri, 27 septembrie 2014, server-ul a fost "picat" au disparut niste subiecte. Exista posibilitatea ca ele sa mai apara, sau asta este ultimul backup existent?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.