Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

agent007tm

Members
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de agent007tm

  1. Corectez primul anunt despre aceasta firma , acest domn Zoli nu este cum am crezut reprezentantul firmei in Ro , doar se ocupa de anunturi pe site-uri si forta de munca ( probabil un comision de la firma ) , este un domn ok, dar din pacate ceea ce se promite inainte de plecare este total diferit cu ceea de gasesti in Germania la inceperea activitatii ,deci in citeva cuvinte , Firma Spesa-spedition Munster este de ocolit dragi colegi !
  2. Nu , din pacate nu lucreaza nici un roman la firma Spesa-spedition din Munster , acel domn Zoli este doar o persoana ce face recrutari pentru aceasta firma ,si cred ca pentru inca multe alte firme ( este o presupunere) , ideea este ca de data aceasta nemtii nu s-au tinut de cuvint , ca sa atraga soferi buni promit " marea cu sarea " cum e vorba pe la noi , deci nici Germania nu mai este ce a fost .Nu putem generaliza dar din pacate multe firme fac asa , probabil sunt învățați de românașii trecuți prin aceea firma cum a spus si colegul.
  3. Buna , pina la urma ce ai aflat ? Este voie ? Este legal sa fii Manager/Coordonator Transport Marfa la doua firme diferite in acelasi timp ? Mentionez ca sunt firme recent infiintate si fiecare au cite 2 camioane ( o firma are 2 camioane ) deci in total 4 camioane Angajarea se face a cite 2 ore pe saptamina sau ( minim legal ) , este sau nu legal ? In baza cărei legi este interzis ( daca este interzis ) .Multumesc frumos.
  4. Salutare la toti colegii interesati , la aceasta firma Spesa-spedition Gmbh Munster se promit multe dar cind ajungi la ei sa muncesti realizezi ca nimic nu este adevarat , intr-un cuvânt " O MARE ȚEAPĂ" ! ! ! Cind am vorbit la telefon cu reprezentantul firmei , d-ul Zoly sa promis ca se lucreaza cu trailer box ( fara temperatura ) ,se transporta alimente pe teritoriul Germaniei , singurul adevar din aceasta promisiune este ca intradevar se transporta marfa ( dar nu doar alimente si marfa generala ) pe teritoriul Germaniei atat in rest doar minciuni ( promisiuni eronate ) .Se lucreaza la prelata nu la box trailer, se incarca si se descarca pe lateral aprox 3 , 4 descarcari pe lateral (chingi si coltare la greu) si o inarcare pe lateral pe zi la care bineînțeles trebuie folosit chingi si coltare la fiecare palet , paletii sunt inalti deci târâş printre acoperisul trailerului si marfa trebuie sa asiguri marfa cu chingi si coltare , e de munca nu gluma , însă pentru cine este obisnuit cu asa ceva nu are decit sa incerce , eu am spus NU la asa ceva ( pentru ca mi s-a promis altceva ) si am plecat dupa 2 săptămâni. M-am simțit inselat pentru ca mi s-a promis cu totul altceva la telefon .Cat priveste la bani nu sunt seriosi , cauta orice motiv posibil pentru ați opri din bani, sa iti dea cât mai puțin , contractul semnat ( german ) nu este tradus sa înțelegi si tu ce semnezi, deci semnezi niște clauze care le dă dreptul sa te ardă la bani in cazul in care nu respecti contractul , nu mai contează ca ei una ti-au promis si alta ti-au oferit privind locul de munca si conditiile . Eu mi-am luat Țeapă la firma Spesa de 735 euro pe care mi-au spus ca nu o sa-i mai vad niciodata ! Eu v-am scris ce am pățit cu aceasta firma rămâneca fiecare sa hotărască daca vrea sau nu sa aiba de a face cu o asa firma . Vreți sa munciti Mocca sunteti bineveniti la firma Spesa Spedition !
  5. Salut , am lucrat la ei , masinile au buton ( înlocuiește vechiul magnet) si iti este sugerat des de boss sa il folosesti ca sa ajungi la incarcari / descarcari , razboi si tensiune intre slovaci si romani , masinile sunt bune , se lucreaza pe frig , se intampla cind descarcarea nr.1 este in capatul trailerului si trebuie sa descarci tot trailerul ( descarcarea 2 , 3, 4 , 5 ) sa ajungi sa descarci ceea ce trebuia incarcat normal prima din spate :))) . La bani sunt seriosi , dar te muncesc pentru banutii care ii primesti mult mai mult decat ar trebui. O nota intre firmele de transport as spune 6.5 din 10 , acum fiecare decide pentru el .Bafta la toti ! Ps. Am lucrat la ei acum cativa ani , poate sau mai schimbat treburile in bine , nu stiu ......
  6. La fel colegul , sanatate maxima si numai bine tie si la intreaga familie ! Un an nou fericit ! Drumuri bune !
  7. Rog colegii care si-au luat teapa de la Tollmi Logistik SRO sa confirme sau sa infirme daca am exagerat cu ceva , in acest fel ceilalti colegi vor stii cu siguranta ca nu mint si e doar adevar , sint mult mai multe de spus dar mai las si pentru ceilalti colegi care au fost tepuiti de aceasta firma ,Lucian ,Tudor sint doar doi care imi vin in minte acum.
  8. Buna ziua , in primul rând vreau sa va spun ca am lucrat la aceasta firma de doi bani , daca ar fi sa-i dau o nota de la 1 la 10 ar fi 2. Aceasta firma este cosmarul oricarui sofer profesionist si sa va explic si de ce ca asa se cade ,nu ? 1.Se merge doar pe drumuri nationale , rar autobanda 2.Se da consum la motorina si se trag bani daca nu te incadrezi 3.Soferul este vinovat si plateste daca i se fura motorina in timpul noptii 4.Camioanele sint Renault Premium , jegoase , toate rupte , resturile cehilor 5.Se lucreaza cu Transics care este in limba ceha si habar nu ai ce scrie pe el 6.Soferul primeste traseu pe care trebuie sa il urmeze cu sfintenie altfel i se trag banii din salar 7.Soferul trebuie obligatoriu sa faca amplitudine (13-15 ore program) altfel nu vede banii 8.Din cauza curselor scurte de 200-300-400 km nu pot sa isi faca amplitudinea si uite asa raman fara bani 9.Tot ce loveste la camion sau trailer plateste din buzunar 10.Soferul este obligat sa schimbe roata in caz ca are pana 11.Motorina pentru incalzirea cabinei este limitata lunar 12.Orice greseala , km in plus facuti din cauza lucrarilor de drum sau altceva trebuiesc platiti de sofer 13.Banii nu se dau la timp si dupa o perioada de doua luni primesti 600-800 euro in loc de 3000 cit ar fi normal 14.De cind pleci din Ro esti mintit cu nerusinare si ti se promit multe dar nimic real Este cea mai josnica , groaznica firma din toate la cite am lucrat sint cei mai mari tepari din cite am intalnit pina acum si pe cit posibil dragi colegi va indemn sa ai ocoliti .
  9. Salut colegii , un prieten de al meu a muncit la ei , la lasat in Spania sa ajunga cum poate acasa pentru ca nu a acceptat mizeriile lor .....intr-un cuvint "o mare teapa" , nu ia dat nici banii ....vai si amar
  10. Buna colegii ,fara suparare dar noi sintem cei de vina ca acceptam mizeriile ce le impun ei ,daca nu am accepta asa ceva ce ar face saracii domni patroni ? ar conduce ei singuri camioanele ? cum r reusii sa isi plateasca leasingurile ? deci rezolvarea acestei probleme sta in mana noastra trebuie doar sa ne hotaram toti ,sa respingem categoric asa mizerii si in acest fel ne vom impune altfel ,fara unitate si ambitie ramane totul asa cum este .Sa aveti drumuri bune ! "Spune-ti NU sclaviei sa devenim dinou soferi cu demnitate ! "
  11. Salutare colegii ,am revenit, si hai sa incerc sa va ajut cu niste info despre BaroTrans Timisoara .In mare se face Olanda - Franta dar daca prinzi pe un contract poate ca vei face Olanda - Anglia sau Olanda - Spania deci cursele in principiu sint ok ,se fac km undeva la 12000-13000 km pe luna ,se lucreaza 6 saptamani cu 2 acasa ,microbuzul firmei se foloseste pt transporttul soferilor RO-HO si HO-RO,se lucreaza si in echipaje daca vreti , colegii de la Roosendaal din Olanda sint ok de treaba (cu mici execptii) ,dispecerii incearca pe cit posibil sa aduca soferii aproximativ o data pe luna la baza(garaj) sa isi spele hainele pt ca acolo au si masini de spalat,clubul soferilor,dusuri,bucatarie ,din punctul asta de vedere sint foarte bine organizati pt confortul soferilor ,DE APRECIAT !!! ,nu se lucreaza la consum dar nici nu se fura(daca unii mai practica asa ceva) deci sint dispozitive electronice si se vede tot ,sfatul meu e sa munciti cinstit ca doar asa puteti prinde vechime in aceasta firma, pe care ia prins cu furatul ia dat afara urgent si asta e un lucru f bun.In rest ce sa va mai zic ,un lucru important e ca se cere engleza,olandeza sau germana sa poti colabora cu dispecerii. La sfirsitul lunii se ia undeva la 1200-1300 euro + salariul in lei 7 milioane jumate ,sint foarte seriosi cu banii (mai rar asa ceva in aceste zile) deci e o firma ok si din punctul asta de vedere .Acum este un singur minus pe care eu l-am considerat ,fapt pt care am si plecat de la ei in urma cu 2-3 luni ,cind ajungi sa lucrezi la Baro trans esti "JUMPER" ,schimbi camioanele la 2 saptamani pina ce prinzi vechime in firma ,unii au ajuns titulari dupa 6 luni altii 7 luni altii un an deci pina devii titular practic trebuie sa schimbi camionul tot la doua saptamani (uneori mai des) , cind colegii pleaca acasa in concediu tu ai schimbi ,cind vin inapoi tu sari in alt camion ,asta cred ca este singurul minus al firmaei Barotrans in rest totul e ok. Sper ca ati putut sa va faceti o idee despre firma .Va doresc succes colegii ,si daca puteti sa va modelati (conformati) acestor conditii nu ezitati sa mergeti ca in rest toate sint bune la Barotrans.Drumuri bune!
  12. In legatura cu camioanele ce sa mai zic..... ,dupa cum am spus, am vb cu un sofer slovac acolo la firma si ne-a spus ca camioanele sint de toata jena (nu noi cum ne-au spus la Timisoara) , a zis ca au fost soferi care le-au adus intr-o stare de iti vine sa vomiti cind stai in ele (asa ne-a spus) ,ce sa mai vb ca acolo trebuie sa si dormim ,practic sa traim 2 luni ,dar asta e, fiecare hotaraste pt el daca vrea sau nu sa lucreze la aceasta firma ,noi doar am spus real ce am patit,nimic exagerat ,voi colegii noastri ramane sa alegeti pe cine credeti . Drumuri Bune !
  13. Aaaa ... si de ce nu am incercat sa ramanem ? haideti sa va raspund cu o intrebare.Cum puteam crede asa ceva ?cind acest lucru (consumul) la negociat cel din Slovacia doar in momentul in care ne-am anuntat plecarea inapoi in Romania ,era disperat ca o sa mai stea camioanele inca citeva zile pe tusa ,abia atunci a negociat cu noi chestia asta . De ce nu am ramas ? pai dupa atatea minciuni ,secrete ,si prosteala pe fata cine mai putea sa aiba incredere in ei ? voi ati mai fi avut ? noi nu am vrut sa ne riscam , poate ca mergeam ,munceam si 2 luni si ne trezeam ca nu ne dau nici banii sau ne trag pt toate bani ,ce puteam face noi ? sa ai dam in judecata ? unde ? de ce credeti ca camioanele nu se inmatriculeaza pe RO pe sucursala din RO ? tocmai de aceea sa poata taia si spanzura soferii fara ca ei (soferii) sa aiba drept de apel ,numai ca nu toti sintem prosti ,inculti cum ne credeti voi domnilor patroni sau colaboratori ai patroniulor italieni sau slovaci .Drumuri bune colegii !
  14. Salutare colegii ,dinou trebuie sa revin cu un raspuns la ceea ce a scris reprezentantul firmei codognotto din Timisoara pt ca altfel se va intelege ca am mintit ceea ce am scris si eu si colegul Cosmin zilele trecute . Avem documente (hartile facute de ei cu traseul,contractul copie) in care se arata clar traseul lor de urmat unde o sa vedeti exact despre ce este vorba, in zilele ce urmeaza voi incerca sa le scanez impreuna cu obligatiile si responsabilitatile soferului (sclavului) de la Codognotto ,in acest fel veti decide voi dragi colegi cine este mincinosul ,noi soferii care am luat TEAPA sau mincinosii de la Codognotto. Nu incerc sa opresc pe nimeni sa mearga sa lucreze la aceasta firma,departe de mine acest gand , fiecare face ce vrea , noi doar am tras un semnal de alarma dragi colegi ca nimeni sa nu isi mai ia TEAPA cum am luat noi. Eu va doresc drumuri bune colegii si cautati mai atent firmele serioase ca ele exista dar trebuie sa fim mai atenti ,sa punem mai multe intrebari celor ce angajeaza, nu sa acceptam tot ce ne impun ei (asa zisii colaboratorii) ,pt ca acceptand toate la "all inclusiv" ajungem vai si amar de noi . DRUMURI BUNE ! revin cu dovezile promise
  15. Buna colegii , da este ok la Baro trans ,este o firma serioasa ,se da banii la timp, daca ai o problema urgenta si trebuie sa pleci acasa se rezolva ,cursele sint ok ,nu e stres prea mare,a fost mai rau o perioada cind a fost un dispecer roman (Cristian) si au plecat mai multi soferi printre care si eu ,in principiu dintre firmele din Ro ce lucreaza pe Comunitate este printre cele mai serioase ,deci daca puteti mergeti ,succes ! Drumuri bune !
  16. Salutare colegii ,stie cineva cit de serioasa e firma ENT International Transport Sibiu ? daca a lucrat vreun coleg pe la ei as vrea sa stiu mai multe detalii (cit de seriosi sint la bani,la program etc) ,va multumesc colegii.Drumuri bune !
  17. BUNA,pentru toti cei care vor sa lucreze in danemarca..ATENTIE EVITATI FIRMA FS SPEDITION A LUI JAKOB LARSEN SI A FIULUI RENE.vi se va spune 2000eur salariu,dar acest salariul il vei primi dupa primele 2.luni jumate,deoarece asa se procedeaza te pune sa muncesti doua luni si jamate ca sa ai la el 4 5 mii euro ca sa nu poti comenta sau sa retragi daca vrei.excludem de aici comportamentul lor moral adica vb ca si cu niste animale...dar e pb cu salariul ca niciodata nu iti vireaza banii,de ex daca incepi munca pe 1iunie primesti primul salar pe 20 30 august in tot acest timp iti da cate 500 kr ca la sclavi.In primele 2 luni nu iti va opri din salar dar apoi o sa oprreasca constant cate 300-700 euro pe salar din diferite motive cum ar fi:defectiuni..convorbiri telf,marfuri stricate sau chiar comisioane bancare deoarece ei trimit salariul in coroane cehesti si iti pune sal mai putin si invoca faptu ca banca e de vina.evident aceste daune le inventeaza.Deci sunt niste tigani care cand trebuie sa te plateasca isi inchid telefoanele si sant f relaxati deoarece esti la mila lor cu acele 2 luni jumate la ei.in final va spun ca cel mai important e salöariul.celelate firme din danemarca care lucreaza cu romani e adevarat ca te trateaza rau dar foarte important in ziua de salaruul se vireaza banii fara comentari.exasa ca nu veniti la tiganii astia.o sa las un coment si in limba engleza pt cei care sunt danezi ma refer la birourile de speditii cu care colaboraeaza Raportează unui moderator memorat
  18. Buna colegii ,a lucrat cineva la firma asta ,m-ar interesa citeva detalii ,cit sint de seriosi ? etc.(doar de la cine a lucrat la ei ) multumesc ,anticipat ! Drumuri bune !
  19. Salutare colegul ,pai ce sa iti zic ,am fost la ei acum 1 an si ceva (am vrut sa ma angajez) , la birou in DK lucreaz doi unguri (un dispecer si o dispecera care vb si romaneste),patronii sint danezi si vb engleza si germana ,e o afacere in familie ,au si un mic bar al lor unde soferii mai primesc cite un mic dejun gratis,in mare ar ar fi ok ,daca ..........pt ca trebuie todeauna sa existe si un daca : 1.Pe timp de pauza la garaj trebuie sa iti pui salopeta si sa ajuti mecanicul de acolo ,nu se concepe sa stai aiurea ca cica nu de aia te platesc. 2.Sa ai camion cind ajungi acolo (mie mi-au spus sa astept acolo in baracile lor citeva saptamini pina ce se elibereaza unul) timp in care sa lucrez ajutor de mecanic in garajul lor ,f ciudat cind am auzit asa ceva,pt ca la telefon mi-au spus ca camionul e in curte si ma asteapta,m-au mintit 3.Nu sint seriosi la bani ,asta am inteles de la un coleg cu care m-am intilnit cit timp am stat la ei la garaj pina ce m-am hotarit ca e timpul sa plec sa realizez ca am luat teapa Nu vreau sa te descurajez ,doar ti-am spus ce am patit eu ,daca vrei suna -ma si iti povestesc detaliat tot ce am patit cu FS Spedition DK.O zi buna si Drumuri bune!
  20. Colegul daca dupa toate informatiile negative mentionate despre aceasta firma inca mai vrei sa mergi, cauta la pagina 1 sau 2 si gasesti toate datele necesare ,site-ul web al lor cred ca e www.codognotto.ro sau cam asa ceva si tot acolo gasesti si nr de tel al domnului Cristian Negru de la Timisoara (pe site-ul lor) .Bafta colegul !
  21. KOINE' S.P.A. 1, VIA MALPENSA 20157 MILANO (MILANO) ITALY Tel: +39 0258 586 911
  22. Buna colegii ,am si eu aceasi intrebare : stie cineva despre aceasta firma Trota ? conditiile de lucru ,salarizare etc.Avem vreun coleg ce lucreza la ei ? Multumesc anticipat colegii pt info !
  23. Buna colegii ,am uitat sa mentionez ca toate acestea si multe alte lucruri marunte pe care nu le-am scris (ca erau deja prea multe), le-a confirmat un sofer slovac ce lucreaza deja la firma si a fost chemat la firma sa plateasca motorina consumata peste consumul de 33 l / 100 si zicea ca a transportat doar 20 tone ,25 tone si ca e imposibil sa te incadrezi la acest consum de 33 pe nationalele care ti le da dispecerul. Aaaaaa si un lucru f important pe care l-am omis din greseala este ca nu soferul isi face traseul de exemplu Italia - Barcelona si dispecerul iti da pe unde este obligatoriu sa mergi ( asa ne-au spus slovacii ) lucru pe care cei de la Timisoara nu l-au spus. Va doresc drunuri bune colegii si mare grija la firmele ce au nevoie de scalvi nu de soferi .O zi buna !
  24. Detalii despre firma Codognotto : Am fost plecat saptamana trecuta cu trei colegi din Timisoara in Slovacia sa semnam contractele si sa plecam mai departe in Italia sa preluam camioanele. Un lucru f important de retinut e ca una se spune aici la Timisoara si alta este situatia cind ai ajuns la Slovacia pt semnarea contractului.Sa va spun colegii conditiile de lucru pe care cei din Slovacia le-au pus: 1.In Timisoara sa spus ca camioanele sint Volvo FH13 noi = minciuna ,camioanele au intre 500.000 si 1 milion km forjate la maxim de slovaci si acum le da la romani 2.In Timisoara nu sa mentionat nimic de consum cind am ajuns in Slovacia sa spus ca avem consum de 33 l/100 ce este peste platesti din buzunar 3.Camioanele nu sint echipate cu aparate de plata automata pt autobenzile din Germania,deci trebuie sa cobori sa iti platesti singur autobanda cu cardul 4.In Timisoara sa spus ca mergem pe autostrada si doar unde nu se poate mergem pe nationale = minciuna in Slavacia ne-au spus invers ,se merge pe nationale si doar unde nu avem de ales atunci folosim autostrada 5.Se da avans 300 euro in Slovacia dar banii nu sint pt tine (cu toate ca e avans din salariuul tau) ,banii trebuiesc folositi la parcari cu plata ,poduri in UK si toate celelalte cheltuieli ce intervin 6.Am fost avertizati f serios ca pauza de 45 minute e de 45 minute nu de 46 minute si cea de 9 ore este de 9 ore nu de 9 ore si 10 minute 7.Daca lasati cumva din greseala camionul in viteza pe timp de stationare cica este = 100 euro amenda 8.In cazul in care trailerul nu este curat in spate = 50 euro amenda 9.La Timisoara sa spus ca transportul se face doar prima data Romania -Slovacia -Italia dupa care la urmatoarele dati cind mergem inapoi vom merge Romania -Italia si Italia - Romania direct fara sa mai megem in Slovacia lucru care este o minciuna pt ca acolo ne-au spus ca trebuie de fiecare data sa mergem pe cheltuiala noastra din Romania in Slovacia sa preluam camionul si din Slovacia - Romania cind predam camionul , venim cum putem fiecare pe banii nostrii ca ei nu platesc nimic 10.Se minte cu nerusinare in fata in legatura cu orice ,la telefon italianul vb una cu domnul Cristian Negru si alta ne zicea noua dupa ce au incheiat discutia telefonica Colegii cam asta am patit noi cei trei acum citeva zile ,le-am dat banii inapoi (avansul de 300 euro) am urcat in masina si am venit inapoi acasa la Timisoara pt ca am decis ca nu vrem sa devenim SCLAVII MODERNI AI FIRMEI CODOGNOTTO. Ramane ca fiecare sa decida pt el daca e de acord sau nu cu aceasta firma. Sa aveti drumuri bune si numai bine !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.