Sari la conținut

ovidiu_23

Members
 • Număr conținut

  36
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre ovidiu_23

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 23.08.1988

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Botoșani

Vizitatori Recenți Profil

766 citiri profil
 1. cautam tractionisti

  Buna ziua,puteti sa mi spuneti o medie a tonajului(realist vorbind)?Oferta este pentra cap tractor sau ansamblu? Prelata sau frig? Si nu in ultimul rand,pretul pe km se poate negocia sau este fix??
 2. Cum pot recupera plata pentru curse in Spania?

  Salut,daca te ajuta cu ceva iti pot da numarul unei avocate din Germania care s a mai ocupat cu spete ca ale tale. Numarul este al asistentei dumneaiei care este romanca. Cred ca v a fi dificil de recuperat prejudiciul, datorita faptului ca nu ai un contract semnat direct cu speditia respectiva,dar poti incerca.
 3. Colaborare tractionisti international

  Buna ziua,poate ar trebuie sa informati oamenii,de ce nu ati platit colaboratorii si au plecat cu frigurile in Romania si dupa ati inceput sa i amenintati cu fel si fel de prostii sa va duca semiremorcile inapoi in Spania!!!! A fost bine odata la Espada,dar acum...!!!!!!
 4. Vand firma transport

  Buna ziua,vand firma de transport la cheie cu o vechime de 2 ani ,cu 2 capuri tractor:1 volvo 2015 E6 530000km,1 volvo 2013 E5 EEV 630000 km. Ambele sunt impecabile. Firma nu are datorii. Se poate ceda cu tot cu contract de transport pe comunitate. Firma mai detine aparate de taxare automata ei carduri de carburant la DKV cu limita de alimentare de 14000€ pe luna. Pretul este de 40000€. Pentru orice informatie,va stau la dispozitie la numarul de telefon:0745900053
 5. licenta transport

  Faci asigurare de nivel financiar,nu trebuie sa ai in cont nici o suma,doar platesti acea asigurare. Nu e scumpa asigurarea respectiva!!
 6. Volvo E6

  Ok,mulțumesc frumos!!
 7. Volvo E6

  Și se poate comuta pe power? Dacă da,îmi poți spune cum? Scuze dacă pare hilar,dar nu am mai lucrat pe E6 și nu am reușit sa i dau de capăt!!
 8. Volvo E6

  Am încercat și cu"+" ,nu creste viteza. Merge cu 87 doar pe pilot,din pedala merge cu 90. Cred ca singura varianta viabila,rămâne reprezentanta!! Oricum,mulțumesc de sfaturi!!
 9. Volvo E6

  Salutare,am achiziționat un Volvo E6 și când îl pun pe pilot automat merge cu 87 km/h. Ma poate îndruma un coleg cum sa l fac sa meargă cu 90 km/h pe pilot automat??
 10. pilot automat si retarder

  Am pățit și eu așa ceva,rezolvarea a fost următoarea: am fost in service Volvo(Linz),nu găseau problema și intr un final au găsit-o,au schimbat pedala de acceleratie și au rezolvat problema. Poate pare hilar,dar așa am rezolvat!! Diferența este ca a mea nu e manuala!! Am uitat sa specific,tot service-ul a costat 500€(pedala-tester-manopera)
 11. Contracte comunitate

  Era o expresie onomatopeica!! Dar nah,e și asta o modalitate de a evita un răspuns!! Sunt sigur ca aveți o oferta de nerefuzat...!!!!
 12. Contracte comunitate

  Bineînțeles,nu ați specificat cel mai important lucru:"halatul,cât e halatul"????
 13. Achiziționare cap tractor din europa

  Trebuie sa fii plătitor de TVA,cel mai bine consulta un contabil!
 14. Achiziționare cap tractor din europa

  Poți sa le aduci,dar fără marfa in remorca!!
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.