Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

ovidiu_23

Members
 • Număr conținut

  25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre ovidiu_23

 • Rang
  Incepator

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Botoșani
 • Varsta:
  29
 1. Contracte comunitate

  Era o expresie onomatopeica!! Dar nah,e și asta o modalitate de a evita un răspuns!! Sunt sigur ca aveți o oferta de nerefuzat...!!!!
 2. Contracte comunitate

  Bineînțeles,nu ați specificat cel mai important lucru:"halatul,cât e halatul"????
 3. Achiziționare cap tractor din europa

  Trebuie sa fii plătitor de TVA,cel mai bine consulta un contabil!
 4. Achiziționare cap tractor din europa

  Poți sa le aduci,dar fără marfa in remorca!!
 5. Oferta colaborare comunitate

  Oameni buni,luminati-ma și pe mine,cum este posibil sa lucrezi cu 0,8€ și cu banii la 45 de zile?? Pana încasezi banii,fie ei și putini,ai de plătit 2 salarii la șofer,contabila,dările la stat și câte 2 facturi pe luna pentru carburant și autostrăzi?? Chiar si in aceste condiții sau găsit tractionisti sa lucreze!!!!! Numai înțeleg nimic...și apropo sa nu fiu suspectat ca sunt unul din acei oameni care iau vorbit urat,in nici in caz,pur și simplu am ascultat oferta ei și am ignorat-o total după ce am încheiat conversatia cu dumneaiei!!
 6. Oferta colaborare comunitate

  Stai liniștit,am primit oferte și cu 0,77 € . Măcar aveau bunul simt și dădeau banii la 15 zile și îți dădeau card de motorina și aparate!! Acum câteva zile am vorbit la Logesta 0,9 plin și 0,7 gol și vii cu motorina ta!! Faceți și voi calcule și vedeți unde sa ajuns cu tarifele in transporturi!! Nu exagerez,dar cred ca am vorbit la 20 de firme!! La fiecare firma exista câte un impediment,dar asta este,mergem înainte!!!
 7. Oferta colaborare comunitate

  Am vorbit in ziua in care a postat anunțul,i-am lăsat mesaj și m-a sunat dumneaiei și din ce îmi amintesc 0,8€ și banii la 45 zile. Nu am intrat in detalii,pentru ca nu avea rost!! Dacă greșesc,o rog pe sa ma corecteze!! Oricum,când auziți de oferte pe Spania pentru Tractionisti,nu va așteptați la prea mulți bani!!
 8. Caut casa de expeditii in Spania

  In Nord nu cunosc,dar dacă te ajuta cu ceva,in sud,la Murcia ai A.T.L Espada. Frig și prelata!!
 9. Amenda Austria!

  O sa văd cum o sa fac,oricum mulțumesc de informații!!
 10. Amenda Austria!

  Bani am avut sigur pe el,sunt 10 luni de atunci,nu mai stiu daca a bipuit. Amenda mi a venit pe persoana fizica,nu pe firma. Mi-e ciuda ca trebuie sa plătesc 240€ aiurea,cand eu stiu ca am fost in regula. O sa văd ce fac. Ce se poate întâmpla daca nu o plătesc??
 11. Amenda Austria!

  Am avut go-box in parbriz,de asta m-am si enervat si stau in dubii daca o plătesc sau nu!!' Toll colet nu am avut,de abia ce luasem camionul din Germania si aveam numere de zoll!!
 12. Amenda Austria!

  Salutare,azi mi-a venit o felicitare de pe Austria de la Asfinag de 240€ precum ca in 10.08.2016 nu am avut toll colet pe o porțiune de autostrada. Eu bănuiesc ca nu mi a citit go-boxul. Am adus un cap tractor cu numere de zoll din Germania si numerele erau scoase pe numele meu. Ce e de facut?? Trebuie sa o plătesc neaparat? Care sunt riscurile daca nu o plătesc?? Si de ce mi a venit atât de tarziu?Mentionez ca am avut go-box.
 13. Buna ziua,am ramas cu un camion in Franta(probleme grave la motor) si as vrea sa il aduc acasa,cunoaste cineva o firma cu care as putea sa l aduc pe trailer acasa? Se afla in zona Soissons pe N2
 14. Treburile stau cam așa:1615€ indiferent ca ești începător sau experimentat, problema este ca atunci cand ajungi la Pamplona te cazează la un hotel si poți sta pe hotel între o zi si 3-4 săptămâni(nu exagerez) pana se eliberează un loc. Poti rămâne la Pamplona sau te pot trimite la Barcelona. La Pamplona sunt dispeceri romani si spanioli care vorbesc romană,uneori te mai pune sa depasesti ziua de munca sau timpii de conducere,cu mențiunea ca plătesc ei tot. La Barcelona taie si spânzura un moldovean din Republica. Pleci si vii pe cheltuiala ta. Schimb de remorci,cât cuprinde,asta e politica firmei. Multe curse de Zara. Faci "la greu" Franța,Belgia,Olanda,Germania si mai rar Italia si Anglia. Mașini doar Volvo E6 la Pamplona si Mercedes la Barcelona. Mașini bune. Nu faci mecanica. Banii îți intra pe 16-17 in cont,dar atenție,au fost si cazuri cand sau oprit bani pt diverse motive(nu tot timpul). La Pamplona ai doar dus,care e contra cost1,5€ in rest nimic,nu bucatarie,nu internet,nimic!! Colegi,de toate vârstele,dar predomina tinerii!! observ ca pina acum nu ai reusit sa observi ca termenul ''program'' nu e corect si cei care il folosesc sunt penalizati...evita folosirea lui pe viitor...foloseste termenii corecti...ziua de munca..perioada de conducere....repaus zilnic..repaus saptaminal..
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.