Sari la conținut

ovidiu_23

Members
 • Număr conținut

  33
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre ovidiu_23

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 23.08.1988

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Botoșani

Vizitatori Recenți Profil

726 citiri profil
 1. Colaborare tractionisti international

  Buna ziua,poate ar trebuie sa informati oamenii,de ce nu ati platit colaboratorii si au plecat cu frigurile in Romania si dupa ati inceput sa i amenintati cu fel si fel de prostii sa va duca semiremorcile inapoi in Spania!!!! A fost bine odata la Espada,dar acum...!!!!!!
 2. Vand firma transport

  Buna ziua,vand firma de transport la cheie cu o vechime de 2 ani ,cu 2 capuri tractor:1 volvo 2015 E6 530000km,1 volvo 2013 E5 EEV 630000 km. Ambele sunt impecabile. Firma nu are datorii. Se poate ceda cu tot cu contract de transport pe comunitate. Firma mai detine aparate de taxare automata ei carduri de carburant la DKV cu limita de alimentare de 14000€ pe luna. Pretul este de 40000€. Pentru orice informatie,va stau la dispozitie la numarul de telefon:0745900053
 3. licenta transport

  Faci asigurare de nivel financiar,nu trebuie sa ai in cont nici o suma,doar platesti acea asigurare. Nu e scumpa asigurarea respectiva!!
 4. Volvo E6

  Ok,mulțumesc frumos!!
 5. Volvo E6

  Și se poate comuta pe power? Dacă da,îmi poți spune cum? Scuze dacă pare hilar,dar nu am mai lucrat pe E6 și nu am reușit sa i dau de capăt!!
 6. Volvo E6

  Am încercat și cu"+" ,nu creste viteza. Merge cu 87 doar pe pilot,din pedala merge cu 90. Cred ca singura varianta viabila,rămâne reprezentanta!! Oricum,mulțumesc de sfaturi!!
 7. Volvo E6

  Salutare,am achiziționat un Volvo E6 și când îl pun pe pilot automat merge cu 87 km/h. Ma poate îndruma un coleg cum sa l fac sa meargă cu 90 km/h pe pilot automat??
 8. pilot automat si retarder

  Am pățit și eu așa ceva,rezolvarea a fost următoarea: am fost in service Volvo(Linz),nu găseau problema și intr un final au găsit-o,au schimbat pedala de acceleratie și au rezolvat problema. Poate pare hilar,dar așa am rezolvat!! Diferența este ca a mea nu e manuala!! Am uitat sa specific,tot service-ul a costat 500€(pedala-tester-manopera)
 9. Contracte comunitate

  Era o expresie onomatopeica!! Dar nah,e și asta o modalitate de a evita un răspuns!! Sunt sigur ca aveți o oferta de nerefuzat...!!!!
 10. Contracte comunitate

  Bineînțeles,nu ați specificat cel mai important lucru:"halatul,cât e halatul"????
 11. Achiziționare cap tractor din europa

  Trebuie sa fii plătitor de TVA,cel mai bine consulta un contabil!
 12. Achiziționare cap tractor din europa

  Poți sa le aduci,dar fără marfa in remorca!!
 13. Oferta colaborare comunitate

  Oameni buni,luminati-ma și pe mine,cum este posibil sa lucrezi cu 0,8€ și cu banii la 45 de zile?? Pana încasezi banii,fie ei și putini,ai de plătit 2 salarii la șofer,contabila,dările la stat și câte 2 facturi pe luna pentru carburant și autostrăzi?? Chiar si in aceste condiții sau găsit tractionisti sa lucreze!!!!! Numai înțeleg nimic...și apropo sa nu fiu suspectat ca sunt unul din acei oameni care iau vorbit urat,in nici in caz,pur și simplu am ascultat oferta ei și am ignorat-o total după ce am încheiat conversatia cu dumneaiei!!
 14. Oferta colaborare comunitate

  Stai liniștit,am primit oferte și cu 0,77 € . Măcar aveau bunul simt și dădeau banii la 15 zile și îți dădeau card de motorina și aparate!! Acum câteva zile am vorbit la Logesta 0,9 plin și 0,7 gol și vii cu motorina ta!! Faceți și voi calcule și vedeți unde sa ajuns cu tarifele in transporturi!! Nu exagerez,dar cred ca am vorbit la 20 de firme!! La fiecare firma exista câte un impediment,dar asta este,mergem înainte!!!
 15. Oferta colaborare comunitate

  Am vorbit in ziua in care a postat anunțul,i-am lăsat mesaj și m-a sunat dumneaiei și din ce îmi amintesc 0,8€ și banii la 45 zile. Nu am intrat in detalii,pentru ca nu avea rost!! Dacă greșesc,o rog pe sa ma corecteze!! Oricum,când auziți de oferte pe Spania pentru Tractionisti,nu va așteptați la prea mulți bani!!
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.