Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ovidiu_23

Members
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ovidiu_23

  1. Salut,trimite mi si mie o oferta detaliata pe adresa de email ovidiubt_sud@yahoo.com. Multumesc
  2. Buna ziua,puteti sa mi spuneti o medie a tonajului(realist vorbind)?Oferta este pentra cap tractor sau ansamblu? Prelata sau frig? Si nu in ultimul rand,pretul pe km se poate negocia sau este fix??
  3. Salut,daca te ajuta cu ceva iti pot da numarul unei avocate din Germania care s a mai ocupat cu spete ca ale tale. Numarul este al asistentei dumneaiei care este romanca. Cred ca v a fi dificil de recuperat prejudiciul, datorita faptului ca nu ai un contract semnat direct cu speditia respectiva,dar poti incerca.
  4. Buna ziua,poate ar trebuie sa informati oamenii,de ce nu ati platit colaboratorii si au plecat cu frigurile in Romania si dupa ati inceput sa i amenintati cu fel si fel de prostii sa va duca semiremorcile inapoi in Spania!!!! A fost bine odata la Espada,dar acum...!!!!!!
  5. Buna ziua,vand firma de transport la cheie cu o vechime de 2 ani ,cu 2 capuri tractor:1 volvo 2015 E6 530000km,1 volvo 2013 E5 EEV 630000 km. Ambele sunt impecabile. Firma nu are datorii. Se poate ceda cu tot cu contract de transport pe comunitate. Firma mai detine aparate de taxare automata ei carduri de carburant la DKV cu limita de alimentare de 14000€ pe luna. Pretul este de 40000€. Pentru orice informatie,va stau la dispozitie la numarul de telefon:0745900053
  6. ovidiu_23

    licenta transport

    Faci asigurare de nivel financiar,nu trebuie sa ai in cont nici o suma,doar platesti acea asigurare. Nu e scumpa asigurarea respectiva!!
  7. ovidiu_23

    Volvo E6

    Ok,mulțumesc frumos!!
  8. ovidiu_23

    Volvo E6

    Și se poate comuta pe power? Dacă da,îmi poți spune cum? Scuze dacă pare hilar,dar nu am mai lucrat pe E6 și nu am reușit sa i dau de capăt!!
  9. ovidiu_23

    Volvo E6

    Am încercat și cu"+" ,nu creste viteza. Merge cu 87 doar pe pilot,din pedala merge cu 90. Cred ca singura varianta viabila,rămâne reprezentanta!! Oricum,mulțumesc de sfaturi!!
  10. ovidiu_23

    Volvo E6

    Salutare,am achiziționat un Volvo E6 și când îl pun pe pilot automat merge cu 87 km/h. Ma poate îndruma un coleg cum sa l fac sa meargă cu 90 km/h pe pilot automat??
  11. Am pățit și eu așa ceva,rezolvarea a fost următoarea: am fost in service Volvo(Linz),nu găseau problema și intr un final au găsit-o,au schimbat pedala de acceleratie și au rezolvat problema. Poate pare hilar,dar așa am rezolvat!! Diferența este ca a mea nu e manuala!! Am uitat sa specific,tot service-ul a costat 500€(pedala-tester-manopera)
  12. Trebuie sa fii plătitor de TVA,cel mai bine consulta un contabil!
  13. Oameni buni,luminati-ma și pe mine,cum este posibil sa lucrezi cu 0,8€ și cu banii la 45 de zile?? Pana încasezi banii,fie ei și putini,ai de plătit 2 salarii la șofer,contabila,dările la stat și câte 2 facturi pe luna pentru carburant și autostrăzi?? Chiar si in aceste condiții sau găsit tractionisti sa lucreze!!!!! Numai înțeleg nimic...și apropo sa nu fiu suspectat ca sunt unul din acei oameni care iau vorbit urat,in nici in caz,pur și simplu am ascultat oferta ei și am ignorat-o total după ce am încheiat conversatia cu dumneaiei!!
  14. Stai liniștit,am primit oferte și cu 0,77 € . Măcar aveau bunul simt și dădeau banii la 15 zile și îți dădeau card de motorina și aparate!! Acum câteva zile am vorbit la Logesta 0,9 plin și 0,7 gol și vii cu motorina ta!! Faceți și voi calcule și vedeți unde sa ajuns cu tarifele in transporturi!! Nu exagerez,dar cred ca am vorbit la 20 de firme!! La fiecare firma exista câte un impediment,dar asta este,mergem înainte!!!
  15. Am vorbit in ziua in care a postat anunțul,i-am lăsat mesaj și m-a sunat dumneaiei și din ce îmi amintesc 0,8€ și banii la 45 zile. Nu am intrat in detalii,pentru ca nu avea rost!! Dacă greșesc,o rog pe sa ma corecteze!! Oricum,când auziți de oferte pe Spania pentru Tractionisti,nu va așteptați la prea mulți bani!!
  16. In Nord nu cunosc,dar dacă te ajuta cu ceva,in sud,la Murcia ai A.T.L Espada. Frig și prelata!!
  17. ovidiu_23

    Amenda Austria!

    O sa văd cum o sa fac,oricum mulțumesc de informații!!
  18. ovidiu_23

    Amenda Austria!

    Bani am avut sigur pe el,sunt 10 luni de atunci,nu mai stiu daca a bipuit. Amenda mi a venit pe persoana fizica,nu pe firma. Mi-e ciuda ca trebuie sa plătesc 240€ aiurea,cand eu stiu ca am fost in regula. O sa văd ce fac. Ce se poate întâmpla daca nu o plătesc??
  19. ovidiu_23

    Amenda Austria!

    Am avut go-box in parbriz,de asta m-am si enervat si stau in dubii daca o plătesc sau nu!!' Toll colet nu am avut,de abia ce luasem camionul din Germania si aveam numere de zoll!!
  20. ovidiu_23

    Amenda Austria!

    Salutare,azi mi-a venit o felicitare de pe Austria de la Asfinag de 240€ precum ca in 10.08.2016 nu am avut toll colet pe o porțiune de autostrada. Eu bănuiesc ca nu mi a citit go-boxul. Am adus un cap tractor cu numere de zoll din Germania si numerele erau scoase pe numele meu. Ce e de facut?? Trebuie sa o plătesc neaparat? Care sunt riscurile daca nu o plătesc?? Si de ce mi a venit atât de tarziu?Mentionez ca am avut go-box.
  21. Buna ziua,am ramas cu un camion in Franta(probleme grave la motor) si as vrea sa il aduc acasa,cunoaste cineva o firma cu care as putea sa l aduc pe trailer acasa? Se afla in zona Soissons pe N2
  22. Treburile stau cam așa:1615€ indiferent ca ești începător sau experimentat, problema este ca atunci cand ajungi la Pamplona te cazează la un hotel si poți sta pe hotel între o zi si 3-4 săptămâni(nu exagerez) pana se eliberează un loc. Poti rămâne la Pamplona sau te pot trimite la Barcelona. La Pamplona sunt dispeceri romani si spanioli care vorbesc romană,uneori te mai pune sa depasesti ziua de munca sau timpii de conducere,cu mențiunea ca plătesc ei tot. La Barcelona taie si spânzura un moldovean din Republica. Pleci si vii pe cheltuiala ta. Schimb de remorci,cât cuprinde,asta e politica firmei. Multe curse de Zara. Faci "la greu" Franța,Belgia,Olanda,Germania si mai rar Italia si Anglia. Mașini doar Volvo E6 la Pamplona si Mercedes la Barcelona. Mașini bune. Nu faci mecanica. Banii îți intra pe 16-17 in cont,dar atenție,au fost si cazuri cand sau oprit bani pt diverse motive(nu tot timpul). La Pamplona ai doar dus,care e contra cost1,5€ in rest nimic,nu bucatarie,nu internet,nimic!! Colegi,de toate vârstele,dar predomina tinerii!! observ ca pina acum nu ai reusit sa observi ca termenul ''program'' nu e corect si cei care il folosesc sunt penalizati...evita folosirea lui pe viitor...foloseste termenii corecti...ziua de munca..perioada de conducere....repaus zilnic..repaus saptaminal..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.