Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

20152015

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    romania

Vizitatori Recenți Profil

765 citiri profil

20152015's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație Comunitate

  1. Tunetule,te bagi si tu in seama din cand in cand ? lasa ne cu raspunsurile tale obosite,invidiosule , in fine Leatrans international e cea mai tare firma pentru cei care isi vad de treaba (profesionisti adevarati si care nu comenteaza ) si care executa sarcinile fara sa puna prea multe intrebari.
  2. Uitati-va dragi colegi si dragi cititori ai acestui forum,ce mesaj primesc eu in privat ,de la utilizatorul AlexRo cel care a postat inaintea mea si care a aruncat cu noroi in firma LeaTrans : ''ESTI TARE IDIOT BA ANIMALULE, HAL DE TINE ATI STRICAT TREABA PRIN EUROPA, TI-AS TAIA CAPUL ALA SI TI-AS MAI PUNE UN PIC DE CREIER, TAMPITULE. IN IRLANDA SE LUCREAZA CU O DIURNA DE 130 EURO PE ZI MINIMUM, STIAI? ASA CA NU MAI ACCEPTA SA FII SCLAV PENTRU 50 EURO/ZI, CA DE AIA NU LUCREAZA NICIUN IRLANDEZ LA EI, BAI HANDICAPATULE, DACA TE-AS INTALNI IN REALITATE TE-AS BATE PINA CAND AI MURI! NU LE MAI ADUCE OMAGII PT CA EI ISI CUMPARA MASINI SCUMPE CU BANII TAI! BOULE TREZESTETE!''' Atentie cei care citesc acest topic,astfel de oameni nu fac altceva decat sa induca in eroare.omul asta daca se poate numi asa,a lucrat la ei,ati inteles? el ne spune noua sa nu acceptam astfel de oferte...dar tu de ce ai acceptat mai naivule ? Mereu se fac comparatii intre noi si alte natii,fratilor,mutati va in tarile respective faceti va acte tot ce trebuie apoi va angajati acolo doar in felul asta o sa fiti tratati din punt de vedere salarial la fel ca ei . recunosc ,ca m ai facut sa rad citind mesajul tau infect.Moderatorii daca considera ca nu trebuie lasat acest mesaj ii rog sa elimine acest mesaj ,dar vreau sa arat tuturor cum vorbeste un sofer cu pretentii ...nu va mai mirati de ce unii sunt trimisi acasa dupa o saptamana ))
  3. Hai sa fim seriosi, cei care lucreaza la Leatrans si nu numai,si care isi vad de treaba ,nu au timp si nici nu posteaza pe net .Astia care arunca cu noroi in diverse firme fara sa aiba niste probe clare cu care sa si sustina afirmatiile,sunt de fapt niste soferi slab pregatiti care odata ajunsi acolo nu au facut fata cerintelor angajatorului .Sunt foarte multi din pacate care habar nu au cu se asigura o marfa,cum sa si gestioneze timpii de conducere ,respectiv pauzele,care pur si simplu au mers acolo la noroc sperand ca vor invata din mers .Nu e deajuns sa stii niste propozitii in limba engleza sau niste termeni banali in domeniul asta,trebuie sa aveti experienta ca in momentul in care ajungeti acolo sa nu fiti luati prin surprindere etc etc.Mie sa nu imi spuneti ca daca iti vezi de treaba executi toate ordinele primite,daca informezi in timp real(nu dupa ore intregi) despre situatia incarcarilor descarcarilor,probleme tehnice etc,esti tratat ca o carpa,astea sunt povesti de adorit copiii.
  4. Ca sa asteptati eventuale cv uri ,mai intai trebuie sa lasati o adresa de e-mail.
  5. Salut, lasa si tu o adresa de e mail ca sa pot sa iti trimit cv , sunt interesat sa lucrez pentru firma asta.soferii sunt vesnic nemultumiti, nu te poti lua dupa vorbele unora.In Romania niciodata nu vor avea 1400-1700 de euro asa ca mai lasati pretentiile.Unii se asteapta ca totul sa le cada din cer,pentru asta trebuia sa invatati la scoala si sa ajungeti sefi
  6. Salut,daca cineva cunoaste aceasta firma sau daca ati lucrat la firma asta va rog dati mai multe detalii.
  7. Salutare tuturor, Mamitzoiu si alti colegi care lucrati sau ati lucrat la Leatrans , cand ajungi in irl unde te *cazeaza*? care sunt conditiile ?, cat stai pana primesti masina , masinile au gps? se transporta agatate? se face coletarie ,cate incarcari /descarcari ai de facut in medie , primesti un avans cand ajungi in irl ? spalatul trailerului (frigo), intrarile etc sunt suportate de catre firma sau plateste soferul apoi ei iti deconteaza banii? au montate pe masini toll colect pt germania? etc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.