Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Paulash

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

551 citiri profil

Paulash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Paulash

    cabotaj

    Am cerut informatii si am pus intrebari ulterior altor politisti belgieni legat de aceasta amenda. au spus foarte simplu:"daca faceai 10 operatiuni de cabotaj peste cele 3 admise,primeai zece amenzi" tot politistii,altii decat cei ce m-au amendat si mult mai mari in grad presupun,mi-au sugerat sa fac un fel de contestatie din care sa reiasa faptul ca nu am facut cu buna stiinta cabotaj continuu si sa cer restituirea unui procent din cuantumul amenzii,pe motiv ca nu am negat comiterea faptei,daca pot spune asa.Ramane de vazut ce se va mai intampla,voi reveni cu detalii referitor la aceasta chestie,au zis ca depinde de judecatorul care v-a analiza aceasta sanctiune si care va citi asa zisa mea contestatie.
  2. Paulash

    cabotaj

    Din Germania m-am intors incarcat,deci cu alte cuvinte am descarcat in Germania,am incarcat tot in Germania si am plecat inapoi catre Belgia. Va multumesc foarte mult pentru intentia de a ma face sa inteleg regulile cabotajului si pentru efortul depus in a-mi explica pe indelete ceea ce vor sa spuna exact aceste reguli ale cabotajului. Inca o data sincere multumiri si salutari domnule cico_3504
  3. Paulash

    cabotaj

    Citat Ai inceput sa ne zici unde ai incarcat in Belgia, dar nu ai zis unde ai avut ultima descarcare inainte de luni. Pe urma ai descarcat in Germania, te-ai intors gol in Belgia si ai facut mai mult decat un transport de cabotaj pe teritoriul Belgiei si ai depasit inclusiv cele 3 zile. Ai descarcat in Olanda si iar te-ai intors in Belgia unde ai preluat o remorca pe care sa o descarci in Belgia. Nu stiu ce s-a intamplat mai departe. Nu am mai apucat sa descarc dupa ce am venit din Olanda deoarece m-au oprit la control.
  4. Paulash

    cabotaj

    Va multumesc frumos pentru raspunsuri.Ceea ce nu am inteles eu,este urmatorul fapt.Care sunt cele sapte zile in care am voie sa fac cele trei operatiuni de cabotaj,cand incep si cand se termina ele?Daca am parasit belgia si am revenit vineri,nu am iesit de sub incidenta cabotajului? Cu alte cuvine daca spre exemplu,luni marti miercuri incarcare-descarace in Belgia cu trei scrisori cmr,joi destinatie in afara Belgiei apoi vineri alta descarcare in Belgia e cabotaj? Nu inteleg cum se socotesc cele sapte zile,ca la tahograf,zile consecutive,zile de la ultima descarcare pe teritoriul Belgie?
  5. Paulash

    cabotaj

    Buna ziua,imi cer scuze daca am deschis acest subiect,unde nu trebuie sau chestii similare. De curand am achizitionat un cap tractor si am plecat la munca in Belgia.Aici muncesc luand semiremorcile din port si ducandu le la diverse puncte de descarcare sau incarcare. Am fost controlat si amendat pentru doua operatiuni de cabotaj,astfel: Luni incarcare din belgia descarcare in belgia,marti la fel,miercuri incarcare in belgia descarcare in germania,vineri incar are in belgia descarcare belgia. Urmatoarea saptamana aceleasi operatiuni,doar ca joi am descarcat in olanda si tot joi am schimbat remorca in belgia cu destinatie belgia. Tin sa precizez ca vorbesc de curse scurte,maximum 300 km. Am fost controlar si amendat de doua ori cu 1980 euro pentru cabotaj,mi au fost retinute absolut toate actele si masina sechestrata in parcare pana fac dovada ca am platit amenda.Nu am primit un proces verbal sau ceva similar,doar un numar de telefonla care sa sun dupa ce platesc,dar nici nu am un numar de cont unde sa pot plati....cu toate ca nu am banii necesari,va trebui platita amenda daca am gresit. Vreau sa va intreb pe dumneavoastra,cei cu mai multa experienta si nu numai,daca am gresit si daca am fost amendat pe buna dreptate.Nu trebuia sa fiu amendat pentru o opeeatiune de cabotaj daca am facut asta?e cabotaj ceea ce v am spus mai sus?e normal sa ma lase abandonat in parcare fara acte,fara dreptul de a pleca,fara o informatie,fara nimic? Ma poate indruma sau ajuta cineva cu o informatie? Va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.