Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

carpatrans

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de carpatrans

  1. Salut colegii. ce parere aveti, merita sa imi montez cauciucuri resapate pe remorca? pe remorca am acum toate cauciucurile noi, am cumparat un camion si ma gandesc sa iau de pe o axa de la remorca cauciucurile si sa le pun pe fata la capul tractor. iar pe axa de pe remorca sa pun cauciucuri resapate. eu ma gandeam la axa liftanta pentru ca ea mai sta si ridicata... la capul tractor? merita sa montez pe spate resapate? care sunt avantajele si dezavantajele? astept ajutorul vostru cat mai repede ca in 2 zile, inainte re RAR... as vrea sa rezolv problemele astea. multumesc mult!!! numai bine si drumuri bune.\ HRISTOS A INVIAT!!!
  2. Daca crezi in Dumnezeu si El nu exista, nu ai pierdut nimic !!! Dar, daca nu crezi in Dumnezeu si El chiar exista, ai pierdut totul, VESNICIA !!!
  3. Multumesc baieti. sunteti niste colegi de nadejde!!! Din cate mi s`a spus eu voi face doar Austria, Germania, putin din Belgia si foarte rar in Olanda. Nu cred ca va fi o cheltuiala prea mare sa imi iau si Gobox si Toll collet... sa am separaat pe Austria si Germania... acum eu ma tot "lupt" sa aflu informatii cat mai multe despre DKV si Shell, nu stiu cu care e mai potrivit sa fac contract asta din punct de vedere al administratorului firmei. ca daca as vb cu un sofer el ar zice din prima DKV ca poti oprii la aproape orice statie. dar, eu voi fi sofer/patron... asa ca ma intereseaza tot banutul. Am vb cu reprezentanti din partea amandorora, DKV respectiv Shell... si... nici unul nu s`a ingesuit sa imi dea detali despre comisioanele percepute respectiv taxe... toti, s`au rezumat " va voi trimite un email" ( in care nu s`a specificat nimic de comisioane) si mai mult discutam noi ..... mie nu imi plac chestile de genul, mai bine discutie scurta si la subiect... dar asta e birocratia si comertul romanesc:D... Acum, daca aveti habar despre nedumeririle mele, : comisioane, taxe ... care dintre cele doua sunt mai favorabile. va rog sa ma dumeriti!!! Chiar am nevoie urgenta ...
  4. pai, aici mai sunt si altele,,, ca si angajator, iti poate face multe probleme atat timp cat ai un contract semnat si nu ai semnat nici o demisie. sa nu te trezesti mai tarziu ca iti trimite "factura", cu datoriile care le ai la ei. eu iti zic din patite. mi`a cerut bani pe perioad x ca eu am plecat din firma fara nici o demisie scrisa si semnata iar contractul meu a mers in continuare si el a platit asigurari etc...daca inca ai mai primit 70 inseamna ca e ok. dar intereseazate si in privinta asta cu demisia...nu de alta dar, repet, eu am patit`o.
  5. multumesc oldtruker, mare domn... da, o sa trag pe comunitate si asa cum m`ai sfatuit si tu, o sa pun pe austria gobox si pe germania tollcollet...altfel toata ziua trebuie sa te opresti, cu atat mai mult cu cat in astea doua tari voi intra si voi iesii o data, de doua ori pe saptamana... sti ceva de comisioane? daca am firma noua, imi vor cere sa dau ceva avans? am auzit de 5000-6000 E.... ma cam sperie asta pentru ca la inceput tot banutul trebuie strans si ar fi o povara sa mai trebuasca sa platesc si aia numai bine si drumuri bune !!!
  6. buna. trebuie sa imi fac card de motorina pentru camion, pe firma. ce imi recomandati? dkv, shell sau az24? mentionez ca fac comunitate. va rog sa ma ajutati cu informatii utile si cat mai repede pentru ca am mare nevoie si urgenta. va multumesc. numai bine si drumuri bune colegii
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.