Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Cristi1688

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Cristi1688 a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 9 2022

Cristi1688 a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

874 citiri profil

Cristi1688's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație Comunitate

  1. Firma se numeste brains consulting
  2. Si eu am fost cam in aceiasi situatie,am luat sala cu 26 dar pentru ca am facut ore doar pe hartie am fost respins la traseu. Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi dar cred ca in primul rand trebuie sa mergi incet si sa circuli doar pe prima banda pe cat posibil,sa fii atent la pietoni,sa te asiguri tot timpul la schimbarea directiei de mers,sa nu uiti sa semnalizezi,daca ai vreun vehicul parcat pe prima banda si pe banda 2 ai vehicule care vin din spate mai bine opreste si da-le prioritate,e mai bine decat sa accelerezi si sa te bagi in fata lor si sa te trezesti ca iti calca militianul frana. Ia mereu virajele mai ''in lung'' si fii atent sa nu te urci pe borduri,si fii atent sa-ti pastrezi mereu banda de mers si in sensurile giratorii,daca te pune sa intorci incadreaza-te din timp pe banda de langa axul drumului si la intrare in sens asigura-te si in oglinda din dreapta. Incadreaza-te mereu pe banda corespunzatoare directiei de mers si invata si ce verificari trebuie sa faci inainte de plecare ( verificare presiune cauciucuri,verificare prezoane sa nu fie slabite,verificare vizuala sub camion sa te asiguri ca nu sunt scurgeri de fluide cum ar fi motorina sau ulei de motor, verifica daca marfa este asigurata astfel incat sa nu cada pe drum) chestii de astea. Si inca ceva,incearca sa scapi de emotii si condu relaxat. Mult succes si poate ne spui si noua cum a fost la examen. Bafta
  3. Eu cred ca am semnat un contract care a fost anexat la cerere. E clar ce fel de instructor esti tu,nu te deosebesti cu nimic fata de celelalte (grija la exprimare te rugam) care vor sa mai faca si ei un leu pe spinarea altora. Mai bine arunca naibii atestatul ala ca habar nu ai sa-ti faci meseria. Faci niste comparatii total aiurea . Bineinteles ca nu sunt obligati sa promoveze examenele finale,la proba teoretica cel putin,totul depinde de candidat,dar poti sa iei sala cu 26 de nenumarate ori si tot degeaba daca faci ore de condus doar pe hartie.
  4. Prietene,pe mine nu ma intereseaza cat costa litrul de motorina sau cat costa un ambreiaj,eu ti-am dat o suma de bani,am semnat un contract si vreau sa se respecte ce scrie acolo,nu vreau sa fac ore pe hartie! Pricepi tu ce spun eu?te pomenesti ca esti vreun instructor si vezi doamne te-ai hotarat tu sa ne pui la punct. Scoala de ''soferi profesionisti'' trebuie sa te ajute sa devii sofer profesionist,pricepi?
  5. Am uitat sa spun ca la examen a trebuit ca eu si inca un baiat sa platim Rovinieta ca deh scoala nu are bani de Rovinieta...
  6. Problema e ca nimeni nu verifica scolile de soferi sa vada daca isi respecta contractul. Eu pe caiet am trecute cel putin 20 de sedinte (caietul a stat tot timpul la instructor),si cand l-am cerut sa ma uit aveam o gramada de ore trecute cand de fapt realitatea era alta. Probabil si legile astea ambigue ii ajuta sa faca magariile astea,pentru ca daca ar putea fi cumva verificati,sa vada cate ore are efectuate cursantul X sau Y s-ar mai indrepta lucrurile. Ma gandeam ca daca la inceputul scolii s-ar da un card tahografic pe care sa se inregistreze orele efectuate,am putea si noi sa invatam cate ceva ca asa...Si plus de asta,sunt unii instructori care nu isi dau absolut nici un interes. Ma gandeam ca pana la urma nu pot sa dau vina pe nimeni ca nu am luat examenul,pentru ca eu am fost singur cu politistul si nu a tras nimeni de volan in locul meu,dar ma revolta faptul ca nimeni in tara asta nu isi mai respecta obligatiile. Sunt sigur ca aproape nimeni care termina scoala nu este pregatit sa iasa pe drum cu un TIR sau un autobuz datorita lipsei de pregatire,pentru ca dupa 8 sau 9 sedinte de 25 de min fiecare,nu poti fi pregatit.
  7. Toti sunt niste hoti ordinari! Sedintele de conducere dureaza de obicei cam 20-25,sau daca instructorul se grabeste ca vrea sa se duca si el la o cafea, pot sa dureze chiar mai putin. Este o bataie de joc,Dai o caruta de bani si pierzi timpul aiurea. Eu am am dat examenul o data si nu am luat. Acum o sa ma duc sa dau sala iar pe 16, si sa vad cand o sa ma programeze din nou la traseu. Daca stiam ca astia de la scoala de soferi o sa fie asa neseriosi nici nu ma mai duceam la ei,dar toata lumea din Constanta ii recomanda ca fiind ''cea mai buna scoala de soferi'' si eu ca prostul am crezut ca o fi ceva de capul lor.
  8. Daca ar fi fost 15 sedinte era bine...eu am facut 9 sedinte pe camion din care 3 sedinte cu remorca
  9. '' Don’t worry if you have never driven a bus before – we can train you. We employ a team of professional instructors who have many years experience in helping people through the process of learning to drive a bus. Once you have passed your test you will also gain a nationally recognised qualification in Customer Service, awarded by the Business & Technology Education Council (BTEC) as well as a PCV Certificate of Professional Competence (CPC)''. Deci nu trebuie atestat,trebuie doar sa stii limba engleza.
  10. Cati dintre voi astia "profesionisti v-ati nascut cu volanul in mana? Ati uitat ca ati fost si voi incepatori ca acum aveti nu stiu cata experienta dar unii dintre voi conduceti mai prost decat unii care abia au luat permisul.
  11. Eu acum fac scoala in Constanta si pana acum nici o sedinta de condus nu a durat mai mult de 30 de min. Si am facut 7 sedinte la categoria C si 3 sedinte la categoria CE si 7 sedinte la categoria D,si marti am examen la categoria C si miercuri la categoria D..sa vedem ce va fi...
  12. Salut,de ceva timp am vazut pe mai multe site-uri oferte de angajare ca sofer pe autobuz in Anglia,in care se spune ca angajeaza si soferi fara experienta dar care vorbesc bine limba engleza. De asemenea din ce am inteles eu din anunturi nu se cere nici atestat transport persoane deoarece firma angajatoare ofera timp de 2 saptamani un curs de pregatire PCV (Passenger Carrying Vehicles) As vrea sa stiu daca a plecat cineva la munca in Anglia aplicand la aceste oferte si cum au decurs testele?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.