Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ghytza

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    brasov

Vizitatori Recenți Profil

1191 citiri profil

ghytza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Salut, Diurna 56,5 E pe zi,Duminicile 8E pe zi+,salariul de baza pe HU- 300E din informatiile mele. Stie cineva daca mai angajeaza si in ce conditii? As vrea sa ma reintorc la ei dupa juma de an de pauza.
  2. Am vorbit la telefon. cu cineva de la ei de la Cluj si zicea: 55E pe zi +salariul minim,primele 5-10 zile se merge in echipaj pentru initiere chiar daca ai experienta,in acest caz vei fi platit cu 45E pe zi,diferenta de 10E revine titularului. In functie de cum au nevoie si de experienta ei te pun sa lucrezi la prelata ,siloz etc. Si ca timp de lucru 6 cu 2, cu transportul asigurat de ei cu microbuze.
  3. ghytza

    Amenda Austria!

    Draga Costea Teodor, Ceea ce ai postat acolo nu dovedeste ca se face citire laser ci faptul ca probabil ai montat aiurea aparatul si la trecerea prin poarta acesta nu a putut comunica cu echipamentul. Daca ni s-ar fi proiectat laser in parbriz acesta ar fi fost cu siguranta vizibil.Astea sunt povesti de parcare.
  4. ghytza

    Amenda Austria!

    Nu se face citire laser la trecere prin porti la niciun aparat de taxare,doar prin semnal radio.Citirea laser se face in benzinarii cand te duci sa platesti manual sau pentru verificare aparat. Se asaza deasupra stergatoarelor pentru a nu bruia semnalul radio. Probabil ai trecut printr-o poarta si nu s-a facut citirea din cauza aparatului.Trebuia sa fii atent daca bipuie la fiecare poarta.Am patit si eu,mi-am dat seama ca nu taxeaza si am oprit la benzinarie unde mi-a facut taxare manuala.
  5. Salut,are cineva informatii despre firma Practicom?
  6. Domnule... din cate se vede.. .Europa e cam galbena,deci mai este...
  7. Daca are cineva informatii noi despre firma asta il rog sa posteze.Urmeaza sa ma angajez,sunt cam nehotarat.Multumesc.
  8. salutari ce curse au tari plecarile se fac din ungari.mar interesa daca fac italia franta spania slovenia austia,germania,,daca au curse fixe.

  9. Salariul de baza inseamna cam 1100 -1200 ron net. Banii se dau intotdeauna la timp dar foarte putini,se opresc bani daca depasesti consumul . Programul se respecta ,nu te forteaza nimeni sa il incalci. Acasa te aduce cand vrei,autobuz este in fiecare zi. Bani putini pentru lucru pe comunitate Cursele se impart, cele lungi si bune pentru unii,celelalte pentru altii In concluzie, pentru .inceput e cea mai buna firma dar doar atat,asta cred eu.
  10. Cand ai actele gata ai sunat si te-a programat.Dar daca vrei sa mai intarzii,poti.Eu am sunat dupa o luna si jumatate si a fost ok. Aaa , si joi am incheiat ultima cursa dupa 9 luni de activitate la aceasta firma...
  11. Cel mai bine e sa suni inainte ca sa nu te duci degeaba.Interviul este de fapt un test scris si o proba de conducere,99 la suta promoveaza.
  12. Am fost la testare pe 31 martie,imi scot atestatul la sfarsitul lunii si sun la M Ciuc. Multumesc de raspuns
  13. Salut, stie cineva pana cand se fac cursuri ,angajari? Am fost la test pe 31 martie,atestatul de marfa nou imi iese peste aproximativ. 3 saptamani.Credeti ca mai am vreo sansa sa prind un loc si eu?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.