Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

claudel89

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

695 citiri profil

claudel89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Colegi va rog sa îmi spuneți și mie dacă trec cu camionul prețul diferă dacă sunt 2 soferi fata de unul singur. Va mulțumesc !drumuri bune ! Dacă da care diferența ?
  2. Mulțumesc colegi . Dacă aveți și ceva sugestii pentru firmele la care se poate... Drumuri bune !
  3. De ce sa am probleme pe traseu colegu? Și ce fel de probleme?
  4. O firma rea, patronul se gândește doar la el la soferi deloc. Schimbi mașinile ca pe șosete , vi la 5-6 săptămâni după comunitate stai 2,3,4 zile acasă și pleci iară, în wekend stai pe la garaj repari la mașini transferi marfa dintr-un camion în altul sau dai cu matura prin curte ca doar nu te plătește degeaba. Cum a spus și colegul mai sus , are mașini pe bulgaria tur retur niște cazaturi Îți dă salariu 2500 lei fix și 20 euro la cursa pentru șpagă ca te obliga sa mergi cu foi de concediu, dormi 3-4 ore din 24, iar pe comunitate cu toate ca respecți programul ești plătit la fel de rău 2500 lei salariu fix și 10 euro pe zi diurna, bineînțeles pe cartea de munca MINIM PE ECONOMIE. Drumuri bune colegi !
  5. Da colegu. O mare teapa...te rogi de codeci sa Îți dea bani....și Îți dă când are chef și pe lângă ăsta taie și din km
  6. Colegi, va rog sa îmi spune-ți și mie în ce consta probele la J CARRION? Și după ce dai proba te angajează sau aștepți sa te sune ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.