Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ycarys

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Ycarys a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 3 2015

Ycarys a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Ycarys

  • Dată Naștere 09/29/1967

Profile Information

  • Locatia:
    Tulcea

Contact Methods

  • Yahoo
    Ycarys

Ycarys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Salutare! Daca tot le zici tuturor acelasi lucru ==eu as da atestatul anapoi si bla bla===si te crezi foarte doxa omule da celor care cer explicatii si sfaturi concrete tu raspunzi mai mult sa arati cat de tare esti.......>>>> arogante.
  2. Salutare ptr toti colegi, Am si eu o problema si tot odata o intrebare ptr colegi mai experimentati. Pe scurt, eu fac foarte multe curse tur retur comunitate si tara din bucati pana acasa la TL. si tot asa. Am antr-o perioada de 28 de zile doua depasiri de program zilnice de condus: una de 4 min Belgia si una de 26 min Germania. Ambele ptr lipsa parcare si cu eveniment listat. Problema: La Tg. Jiu m-a oprit ISCTR ptr control, dupa ce am prezentat actele si cardul ptr control ....... atentie! i-am spus agentului de cele 26 minute depasite ptr lipsa de parcare in Germania stiind ca e problema mai ales ca era dupa 10 ore de condus, mi-a spus ca daca am listat eveniment nu e o problema, dar atentie din nou ............nu i-am spus de cele 4min depasite pe Belgia stiind ca majoriatea celor care fac control de trafic nu considera intervalul acesta ca fiind o problema grava ca si depasire de program D-l agent mi-a spus ca acest tip de abateri sunt permise de regulament dar atentie ......raman la latitudinea lui daca sanctioneaza sau nu. Ce mi-a reprosat? De ce nu i-am spus de la inceput de ambele depasiri de progam intr-o luna. Finalu: Amenda de 1500 Ron>>>..750Ron in 48 de ore pe firma care bineinteles tot eu o sa o platesc, Era normal sa ma sanctioneze? Multumesc!
  3. Buna seara! Am si eu o neintelegere cu pauzele saptamanale si cu recuperarea orelor de la pauzele reduse, deci: --Eu am luat o pauza de 38h la prima saptamana --Apoi 55h la a doua saptamana si atentie, Luni an a treia saptamana ancep un program si dupa 4.5h cu 2h de condus trec pe pauza si fac alte 27h de pauza, Intrebarea mea este: La sfarsitul celei de a treia saptamana cate ore de pauza imi trebuesc? Si recuperare la pauzele reduse cum se face? Orele ramase de la pauza redusa, exeplu fac pauza 35h si recuperez 10? sau se considera 24h si recuperez 21? Regulamentul spune asa dar nu inteleg ce spun ei cu >>u o perioadă de repaus echivalentă luată în bloc. Reducerea se compensează cu o perioadă de repaus echivalentă luată în bloc, înainte de sfârșitul celei de-a treia săptămâni care urmează săptămânii în discuție. Multumesc anticipat!
  4. Salutare tuturor! Eu am fost sunat de ei sa pregatesc actele si sa ma duc acolo la ei. Initial nu mi-au zis nimic de bani dar cu o 2 zile inainte am sunat si am intrebat, vin acolo ce mai trebuie si atunci mi-au spus de bani. Nu m-am mai dus si in ziua care trebuia sa ajung mau sunat disperati de ce nu am ajuns, le-am spus ca nu mai vin pt ca e teapa. O facea tare pe suparatu sefu ca trebuia sa il anunt ca nu mai ajung. L-am intrebat si eu de ce la telefon mi-ati spus ca sunteti firma angajatoare si nu plasatoare, ca asa o zis. Si ca angajator nu ceri taxa, viza medicala e maxim 100Lei nu 300. Vedeti ca are un alt anunt pe Alerta Myjob si suna cam asa: Responsabilitati Selectia se face pentru angajare soferi pe Scandinavia, Suedia, Danemarca, Norvegia. Contractul de munca se va semna pe Suedia. Taxa procesare dosar: 300 ron Taxa analize medicale 300 ron Se accepta si se iau in considerare doar persoanele care depun CV pe adresa de mail a firmei jobswilliamslogistica@yahoo.com. Va rugam aplicati, doar daca sunteti interesati! Oferim si cerem seriozitate Cerinte Soferi cu experienta in UE minim 1 an Permis de conducere categoria B, C, C+E Nu se accepta consumul de alcool Seriozitate Comunicativi Beneficii Oferite Salariu 1750 euro , se lucreaza 3 luni pe comunitate cu 15 zile acasa Descrierea firmei Societate avand sediul central in Stokholm in Suedia. Activitate principala : Constructii / Transporturi naval si rutier
  5. Buna dimineata! Mie nu mi-au cerut bani, doar actele necesare si acolo voi face viza medicala. Daca stie cineva ceva concret: -Ce masini au? cu cine lucreaza? cum platesc? cit se sta pe comunitate si cat acasa? ETC... Multumesc!
  6. Salut! Ce a facut prietenul tau? A fost la WILLIAMS LOGISTIC Ramnicu Valcea Poti sa dai ceva informatii? Am fost sunat si eu si nu stiu ce sa fac. Mau chemat acolo si eu sunt din Tulcea. Multumesc
  7. Buna colegilor! Sunt nou pe forum si sunt in cautarea unui loc de munca ca sofer. Lucrurile stau cam asa: Am 44 de ani permis B C > B+E C+E din 1987 Am lucrat pe Raba 11 luni (pe canalul lu nea nicu) si pe articulat in 2011 cateva mii de KM pe un MAN cu un prieten in tara. Din 1990 pana in 2011 am avut un serviciu foarte bun si nu am lucrat ca sofer ma refer la masini de mare tonaj pt ca masini de serviciu am avut si chiar a fost o perioada de 4ani cand eram mai mult sofer si alergam prin toata tara. In Aprilie 2011 am luat toate atestatele si cardul tahograf. Tot in 2011am circulat cateva luni si pe afara dar cu masini de pana in 3.5T Mar interesa indeosebi cineva care doreste un coleg pe extern pentru o perioada. Sunt din Tulcea, casatorit un copil de 14 ani, luna aceasta si sunt nefumator. ycarys@yahoo.com Multumesc si drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.