Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

savioli

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de savioli

  1. ...salut Cri5tian...ai gasit pana la urma?
  2. Salut...am si eu o intrebare pentru colegii care au cuptor cu microunde pe camion. Ati cumparat un cuptor dedicat pentru camione (12/24 V) sau un invertor la care ati conectat un cuptor normal? Multumesc.
  3. Buna seara. Va rog sa-mi trimiteti si mie oferta pe savioli_luciano@yahoo.com. Multumesc!
  4. ...fff corect Mit...nimic impotriva...nimic de adaugat...angajare cu salariu minim si plata diurnei...romanism 100%...
  5. Sunt contabil la o firma care nu are nici o legatura cu transporturile...urmaresc acest forum din cauza tatalui meu care are un cap tractor...ca sa fiu la curent cu noutatile. Angajatorii evita sa angajeze soferii cu salarii mari de incadrare din cauza "impozitelor" mari la stat. De ex: la un salariu de 8000 de lei, de incadrare, omul ia net in mana 5611 lei (deci i se retin lui la stat 2389 de lei) iar firma trebuie sa plateasca inca 1824 de lei. In total statul incaseaza 4213 lei, adica mai mult de jumatate. In cazul diurnei, ea este deductibila pana in limita sumei de 83 eur/zi (daca nu ma insel), si nici angajatul si nici angajatorul nu trebuie sa mai plateasca nimic. Este un artificiu pentru a plati mai putin la stat. Intr-adevar angajatul cu salariul minim pe economie pierde fiindca contributiiile sunt minime si pensia, de exemplu, va fi minima. Nu incerc sa apar pe nimeni...am incercat doar sa explic de ce este preferata varianta cu salariul minims si diurna mai mare.
  6. Acum am vazut unde am postat noul topic. Rog un moderator sa-l mute unde trebuie fiindca nu are nici o legatura cu parcarile si poapsurile. Ms
  7. Salut. Sunt nou pe forum dar as vrea sa intreb colegii mai vechi si cu experienta: din cele trei variante...pe care o preferati si mai ales de ce?. Drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.