Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

LivCir

Members
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de LivCir

  1. Toate (energizantele, cola, cafeaua, zaharul in exces, oboseala) îți dau aripi spre moarte! " Toată viața tragi să faci bani și cu banii îți cumperi sănătate" asta dacă mai poți. Semnatura ta o consider reclama mascata,am eliminat-o
  2. Salut! Exact cum spune DanBV, aveți mare grijă cu firmele care fac angajări săptămânal. Ceva este acolo, se trag garanții, nu își plătesc șoferii, au mașini defecte, au dispeceri sandilăi... Mergeți todeauna la fața locului și încercați să vorbiți cu vecinii sediului firmei înainte de a depune CV. Eu în ultimii 10 ani am avut de a face cu câțiva nenorociți dar mi-am învățat lecția.
  3. LivCir

    romfour

    Salut! Poate răspund cu întârziere, dar știți vorba aia... Au mașini bune, o grămadă de epave de platforme și remorci. Au 8+1 și buzuri de cat. D + vreo câteva autocare. Banii se dau la cursă (220 euro + 10% din ce colectezi sau dacă aduci mașina pe platformă). Se trage 50 euro garanție la cursă, de la 500 euro în sus o cursă se trage și una nu până la 1000 euro. Banii se dau la timp, mașinile se verifică după fiecare cursă. Eu am lucrat la ei și am fost mulțumit și nu prea, am avut curse de 8 zile cu 420 euro în mână. Ziua de stat pe pomană este 20 euro și de multe ori dacă ești la 8+1 o prinzi. Fugi cu platforma de 5m sau 8m după tine prin toate cotloanele și nu este foarte amuzant, mai ales noaptea când toate străzile sunt pline cu mașini. Orele de conducere se adună, colegi primești doar vai de capul lor în general începători. Amenzile de viteză se plătesc din buzunarul șoferului, restul mai găsești înțelegere. Dar când tu ai timpi de ieșire și intrare în țară trebuie să berjărești. Dispecerii sunt marea problemă în firmă. Sunt doi băieți aroganți, înemuiți cu patronul și ei taie și spânzură acolo. Atmosfera între colegi este de o mâncărime greu de explicat. Mai sunt probleme multe, dar eu nu le-am descoperit pentru că eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele și sincer nu băgam nimic în seamă. Când veneam din cursă aveam mii de draci, dar după două zile acasă îmi trecea și plecam iar până din neatenție l-am împins pe unu și dispecerii au făcut tot posibilul să îmi iau zborul. Sfatul meu este să încercați de probă, vă place continuați și vă angajați. Eu personal nu aș mai face lucrul ăsta cu toate că am vrut să mă întorc după accident că eram înecat în rate... Nu se merită! Acasă la tine ești musafir, când ai liber două zile stai cu mașina în service sau trebuie să aduci clienți la autocar și la fel și prin alte țări. Cum ziceam, nu sunt curse tur-retur todeauna. Noroc!
  4. Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc. Patronasul nostru a postat aici pe forum pentru ca a fost singurul lucru pe care l-a putut face. Probabil a semnat cu angajatul un contract pe salariul minim pe economie, fara act aditional pentru diurna... Spune ca angajatul a semnat pentru banii primiti... Sunt curios cum se face mai exact lucrul asta? Banii primiti de angajat sub ce pretext au fost dati? Sunt multe necunoscute la mijloc.
  5. @lupu Tovarăse, nu uita că tu îți ei salariul pe spatele acestor şoferi care lucrează la voi. Nu o mai arde gen interlop şi vorbeşte frumos sau taci din gură şi ajută-ți şoferii cu coordonate sau ce mai au ei nevoie. În 09.2014 am asistat în birou la voi la un decont şi m-am speriat cum stau lucrurile. Săracul om a lucrat pentru voi 2 luni şi i-ați dat bani ca şi cum ar fi lucrat numai 2 săptămâni. 600 euro garanție de 30 zile pentru amenzi, 400 euro bani pentru consum ridicat de motorină, 200 euro pentru o triplă spartă pe care şoferul aşa a luat-o... Numai de nimernicii vă țineți! Parcă acum văd imaginea asta în față când patronaşu țipa cât îl ținea gura că acel camion (Man TGX 440) pe care a lucrat şoferul nu trece de 28-30% şi că nu are cum să pună din buzunarul lui banii pentru că şoferul a făcut consum de 32-34%. Cei asta? Eu aş fi trecut peste drum la ITM şi vă făceam plângere, mai apoi mergeam la ISCTR şi ANAF. Vă învățam minte să fiți superiori şi să vă bateți joc de săracii oameni.
  6. Promit multe angajatorii ăştia... Până la urmă diurna este neimpozabilă (35 - 84 euro), nu înțeleg de ce angajatorii se feresc să o menționeze în C.I.M. sau printr-un act adițional. Când mergi la interviu îți promit marea cu sarea şi apoi te trezeşti cu penalizări că nu ai făcut km care îi vrea el, că ai consumat prea multă motorină (exe. Vlase Spedition) şi alte zeci de motive să ajungă tot la salariul de 1000 - 1200 euro.
  7. Am uit să îți zic că nu trebuie să îți mai faci un cont pentru ați expune părerea.
  8. Lecții de limba română??? Tu te vezi pe tine? Nici nu știi să scrii și îi trimiți pe alții să ia lecții de limba română. Esti penibil! ITM-ul și băieții de la drumuri-bune.ro și-au spus cuvântul. Dacă mai ai ceva de împărțit cu mine te rog să o faci pe cale legală sau să o termini aici. Cum mi-ai virat banii ți-am dat mesaj și ți-am zis că nu am vrut să se ajungă așa departe și eu am vrut doar ce era al meu. Vino cu dovezi la acuzele aduse de tine că mi-ai dat banii la timp și nu acum 2 zile (09.03 la 17:09), la fel și la acuzele că ți-am stricat mașina după ce eram plecat sau când am plecat din țară și am mai reușit să lucrez 25 zile pe ea. Aștept să mă dai în judecată și să cer expertize la tot ce tu acum mă acuzi și îți voi dovedii și în instanță lucrurile pe care amândoi le știm deja. Nu am fost niciodată de rea credință în raport cu tine, fi corect și recunoaște că dacă îmi dădeai banii la timp eu nu aș fi mers la ITM. Iar acum ceea ce spui probabil spui din răzbunare. Eu nu îți voi mai răspunde nici la postările de aici, nici telefonic, nici prin sms. Eu am încheiat orice discuție. Doar legea va vorbii dacă se va ajunge acolo și eu am încredere că îmi va da dreptate pentru că todeauna am spus adevărul cu cele întâmplate pe perioada cât am stat la tine la lucru (19.01 - 13.02). Îți doresc sănătate și numai bine și nu îți port niciodată pică pentru acele trei zile de frig și 4 de foame.
  9. Îmi cer scuze față de voi colegi, dar îmi rezerv dreptul de a nu mai răspunde la nici o provocare sau elucubrație scrisă de @terminator Pentru mine acest subiect este încheiat!
  10. Îmi cer mii de scuze față de voi @Mario Bandit. Vă mulțumesc că mi s-a permis să îmi spun off-ul. Oricum link-ul cu povestea mea pe facebook a fost pus de aici. Este foarte bine că sunteți voi, băieții de la drumuri bune și ITM-ul care încearcă să își facă treaba cât mai bine și prompt. Voi ați mai rămas ultimul nostru ajutor de încredere la nevoie.
  11. Acum 5 min mi-am primit bănuții calculați la minim de diurmă. Legea și-a spus cuvântul. Mulțumesc drumuri-bune.ro și ITM. Drumuri bune și fără incidente!
  12. Înțeleg! Este vorba despre băieții de la drumuri-bune.ro. Astăzi am fost la ITM pentru a mă interesa să depun următoarea plângere cu desfășurătorul de la bancă pentru că dl. patron susține că mi-a dat banii. Bani pe care i-am cheltuit în interesul firmei lui pe tichete toll collect, aditiv ad-blue și viniete (Austria, Benelux). Exact ce povesteam mai sus. Orice ar fi nu dau înapoi până nu îmi văd banii în cont, fie ei și cei 35 euro obligatorii... 35 euro x 25 zile sau 26 mai exact. Și în a 26-lea zi am stat cu camionul și l-am păzit până a venit celălalt șofer trimis de el. Cel mai probabil va urma un proces și tot îmi voi vedea banii. Sunt dreptul meu și el știe asta. Drumuri bune și grijă mare la asemenea oameni fără scrupule.
  13. Așa pe pare! Nu știu dacă am voie să postez cu cine am luat legătura și mă ajută să îmi rezolv problemele cu el. Astazi am vorbit cu dl. patron și o ține tot pe a lui că sunt un "mincinos și așa am fost toată viața" și mi-a dat un ultimatum să merg la el că îmi "dă banii". I-am spus să mi vireze în cont și nu vrea, vrea doar să merg la firmă la el. Mâine este chemat la ITM. Dacă îmi dădea banii îmi retrăgeam plângerea. Vedem ce va fi... Sunt dispus să merg până la capăt indiferent de amenințările primite de la fostul șef. Să auzim de bine! Drumuri bune!
  14. "13000 EUR Calculatorul 2saptamani staționarea mașini costa 3800€ stația 300€ trebuie sa plătești tu plus daune morale casa te învăț minte sa spui minciuni" Mesaj primit astazi de la angajatorul meu Costica Cornea - SC PETCOR SRL. Repet, masina a fost lasata in buna stare si predata la un sofer trimis de el. Eu mi-am respectat intelegerea de a mai sta o saptamana pana vine soferul, dar mentionez ca nu am vrut sa mai stau cu el sa il invat. Nu cred ca este de datoria mea sa invat pe nimeni. Trageti voi concluzii.
  15. Am uitat sa spun. Il rog pe "domnu" patron sa posteze o poza cu semnatura mea din momentul cand mi-a dat banii sau un ordin de virare in contul meu. Cum ziceam, stau la dispozitia moderatorilor cu datele personale. Astea sunt lucruri care se pot verifica si eu nu vorbesc doar sa ma aflu in treaba. Nu denigrez si nici nu amenint pe nimeni ca "domnu" @terminator, doar nu suntem din comuna primitiva. Am sa ii fac o plangere la casa de expeditii cu care lucreaza, iar mai apoi am sa merg la adunare cand toata lumea va fi de fata sa ii cer banii. Nu sunt o persoana care fac scandal, dar cand cineva imi datoreaza ceva si ma si inraieste fac tot posibilul pe cale amiabila sa imi recuperez ce este al meu. In plus de asta mie nu imi place sa povestesc discutii personale cu colegii mei, ca daca v-as povestii aici niste treburi v-ati incrucii cine face pe altii "asa zisi soferii". Inchei aici orice discutie si va las pe voi sa trageti concluzii. Voi posta daca voi primi banii neintarziat sau rezultatul primit de la ITM. In continuare daca voi fi acuzat de ceva voi raspunde cand sunt intors pe acasa. Va doresc drumuri bune si fara incidente!
  16. Chiar te rog sa pui inregistrarile. Sunt curios sa vad ce mai esti in stare sa inventezi. Esti o persoana la fel de credincioasa ca Liviu Placinta. De ce nu m-ai dat afara daca nu gaseam adresele si nu stiam sa garez si imi lua o ora? Colegii vor trage concluzii si probabil si ITM-ul cand va ajunge la tine. Iar cu postarile astea ma motivezi si mai mult sa postez peste tot adevarul despre SC Petcor SRL si omul Ruben Tanase. P.S. Rog colegii care au venit cu mine in data de 13 -14 februarie din Zuidland la SV cu "bagu" sa confirme (daca vad aceasta postare) circul care a fost facut in Venlo de turnatorul patronului.
  17. Salut colegi! Imi cer mii de scuze fata de voi ca nu am putut raspunde la acuzele aduse de user-ul @terminator. Banii nu i-am primit nici acum. Patronul mi-a spus ca este plecat in Istrael la o nunta si imi da banii cand vine, acum este ajuns si banii tot nu mi i-a dat. I-am dat un ultim mesaj astazi si nu mi-a raspuns. Eu nici nu am putut merge la el pentru ca de abea astazi m-am intors acasa. Am facut cu un prieten o cursa tur-retur Romania - Italia si de astazi am devenit titular la SC MARYSORINA SRL. Cursa asta a fost o proba si mi-a fost platita cu 350 euro, banii in mana nu ca la SC Petcor SRL la caiet pentru nu stiu cand. Si acum sa raspund la acuzatii. Am plecat din tara cu camionul in data de 19 ian, ruta SV - SM. Prima pauza am facut-o inainte de vama Petea. Unde peste noapte s-a stricat sirocoul si la intoarcere am fost acuzat "ca am bagat coduri gresite sau l-am programat eu gresit si de asta am stricat sirocoul". Din Petea pana la iesirea din Austria ziua m-am prajit pentru ca clima s-a blocat la maxim, iar noaptea muream de frig pentru ca nu mergea sirocoul. In legatura cu Accidentul din Germania. Un berbec cu bmw a intrat de pe banda de accelerare in mine (dreapta), eu tinand viteza constanta si fara sa ma bag pe el. Doar s-a lipit de mine si nu s-a lasat nici cu o zgarietura. Pot pune poze care le-am facut ulterior pana in ziua cand am plecat spre tara. Nu trebuie sa explic a cui a fost vina pentru ca se intelege. Sambata la amiaza am ajuns in Zuidland - Olanda, fara alte incidente sau "accidente". De lunea urmatoare am inceput lucru pe echipaj cu un coleg din BT. Colegul de care v-am povestit in celalalt topic ca m-a amenintat si ca a sarit la mine la bataie la plecare pus de patron. De altfel ma gandesc ca chiar el este user-ul terminator. Am fost pus sa merg cu el in masina pentru a ma initia in porturile din Rotterdam. Lucra care nu prea s-a intamplat. El nu a mai fost in acele porturi (terminale) si a invatat procedurile odata cu mine. In APM 2 l-am trecut eu examenul... Voi raspunde mai pe larg si acest lucru daca cineva nu stie despre ce este vorba. Am umblat cu el 7 zile. Nu era nevoie. La decont patronul mi-a spus ca asa au decis dispecerii. Acum sa raspund la acuzele cu banii. La atestate am fost ajutat de el si nu cred ca asta este un lucru rau. Eu i-am spus ca nu mai investesc in acte si atestate pentru ca nu mai vroiam sa ma intorc pe tir. La plecare din tara am primit 200 euro si 50 ron, a 2-a saptamana am primit 200 euro, a 3-a saptamana 400 euro, ultima saptamana doar am fost mintit si am stat ultimele zile cu mere si apa de la o duda din Germania. Acum sa justific cum i-am cheltuit si ce a iesit la decont ca sa nu mai fie discutii aiurea. 275 euro i-am folosit in interesul meu (25 zile lucrate) Restul pana la 942 euro au fost cheltuiti pe tichete toll collect, adblue, rovinieta, vinieta Austria, instalarea automatului toll collect. Apropo, automatul toll collect a costat 138 euro si nu 90 euro. La decont am convenit ca totul este ok si ca dupa ce confrunta tichetele toll collect cu CMR-urile imi va da banii. Lucru care nu s-a intamplat nici pana acum. Inainte de a pleca in Italia i-am facut plangere la ITM. Lucru care cred ca se poate verifica, stau la dispozitia moderatorilor pe privat cu toate datele personale. Rezultatul decontului: 25 zile x 50 euro = 1250 euro + salariul pe tara 1260 ron de care nu s-a vorbit. 1250 - 275 - 100 - 5 = 870 euro P.S. La luat sasiu am cuplat in maxim 2 min din 2 incercari. Initiatorul meu tipa pe langa mine ca un discreerat cu toate ca nu era prima data si ma descurcam. Toata perioada de altfel am fost amenintat cu un aparat de electrosocuri, jignit in fel si chip si amenintat. Nu mai spun ca 7 zile am stat cu un stres in draci pentru ca initiatorul mergea numai pe borduri si facea "romanesti" unde il taia capul. La plecare statea cu cutitul in maneca in usa masinii. Dl. Vasile (Bago SV) cred ca poate confirma lucrul asta cui vrea sa stie sau macar sper oamenii care au fost cu mine in masina sa vada postarea asta si sa povesteasca adevarul. La garari nu poate fi vorba de ore. La plecare i-am spus patronului ca nu sunt chiar as la garari si a zis ca "nimeni nu s-a nascut invatat". Niciodata nu am avut probleme de o ora sau nu mai stiu ce. Cel mai greu mi-a fost la o garare in Bottop la ABO pe Polder Strasse la un rus care trimetea masini in container in tara lui. Dar nu a trecut de 20 min toate manevrele. Era o rampa improvizata si curtea foarte strampta si plina cu masini + pe partea dreapta fel si fel de feratanii. Am dat adresa poate un sofer a fost acolo si poate explica cat de greu ii este unui sofer cu experienta multa. Eu luni dimineata plec iar in cursa pe 2 sapt. Va rog orice nelamurire aveti sa ma intrebati si va raspund. Cat sunt plecat nu intru pe net pentru ca pe perioada cat am fost la petcor am facut 142 euro cost si nu mai vreau iar facturi astronomice. Drumuri bune si fara incidente!
  18. Mulțumesc pentru sfat! Prefer să îmi văd de lucrurile mele și să nu pierd timp aiurea. Nu știu dacă a mai făcut acest lucru și altcuiva sau dacă obișnuiește să facă chestii de genu... Insă un lucru este clar, mie la 6 zile de la decont nu mi-a dat nimic. Nu mă mai plâng și de mâine sau joi mă apuc din nou de treabă și sper ca aici să nu fie probleme. Dar din ce am înțeles din câteva discuții cu niște prieteni și niște postări de pe forum, nici aici lucrurile nu stau pe roze. Banii se plătesc cu întârziere și se trage... doar este tur-retur Noi să fim sănătoși că le vom trece pe toate cu bine. Dar dacă nici aici nu îmi merge bine renunț la această meserie și mă fac cizmar, măcelar... sau ce voi mai găsi prin zonă sau mă pun în pat și stau la tv decât să mă stresez aiurea. Drumuri bune și fără incidente!
  19. Nu se va ajunge până acolo. Ieri i-am făcut plângere la ITM și cu asta am terminat. Eu de mâine sau joi, încă nu știu exact, voi pleca la muncă și nu am timp de pierdut. Alți colegi au luat țepe și mai mari... Bine că am știut când să pun punct. Drumuri bune fără incidente! P.S. Cred că vor lua în considerare și plângerea on-line. La sfatul unui prieten am căutat adresa de email de la ITM SV și le-am trimis plângerea și toate datele problemei.
  20. Salut Colegi! Între timp a mai lucrat cineva la această firmă? Trebuie să încep lucru cu ei săptămâna asta și nu știu la ce să mă aștept. Drumuri bune!
  21. Mie mi se pare că mă înjosesc în fața lui dacă tot îi dau telefoane să îmi pună banii. La ITM m-aș duce dar nu am cum că mâine plec în cursă la Trans Euro Cargo. Sper să trimită banii între timp sau la întoarcere voi merge la ITM. Să sperăm că va fi bine. Drumuri bune, Mario!
  22. Pe lângă astea toate am uitat să scriu că am fost amenințat de un turnător a lui când i-am zis că plec și când am plecat. Camionul l-am lăsat exact cum l-am primit, băiatul care a luat camionul a semnat la procesul predare - primire. I-am pornit camionul si totul era ireproșabil, ca mai apoi la decont să îmi spună că am dat curent altui camion și că mașina nu a mai pornit luni dimineață. Omu' din momentul ăla căuta motive să nu îmi dea banii. Cu toate că este pocăit și se ține că el nu a rămas dator nimănui, uite că este un țepar. Un țepar care nici măcar nu știe să caute motive să îți taie din bani. Face japcă pe față.
  23. Salut colegi! Vreau să vă atenționez că firma SC Petcor SRL, administrată de Cornea Costică, nu își respectă înțelegirele față de oameni și dacă pleci înainte să îți ei banii nici că îi mai vezi după aia. Pe data de 19 ianuarie am plecat cu capul tractor din țară să lucrez pentru el la Falco Line. Încă de la plecare din țară au apărut fel și fel de probleme dar m-am gândit să nu le dau importanță și să îmi fac treaba. Prima dată mi-a zis mai pe departe că i-am palmat un stingator și la decont mi-a zis că alcineva la luat. Acel cineva i-a adus 3 camioane în țară și în loc de 800 euro i-a dat doar 200 euro pe motiv că "nu a negociat cum trebuie cu nemții". În fine, nu este treaba mea. La plecare din localitate am plecat să alimentez și cheile nu se potriveau la rezervoare și am pierdut 2 ore aiurea în peco și alte 2 ore la mecanic că nu mergea dezaburirea și nu puteam merge așa. El având 2 luni timp să verifice aceste lucruri. Când l-am sunat că nu venea și eu stăteam pe program îl durea undeva cu toate că el trebuia să îmi dea cheile bune... Prima pauză am făcut-o în vama Petea unde mi-a crăpat sirocoul și s-a blocat clima la căldură maximă. Deci noaptea înghețam de frig și ziua mergeam cu geamul deschis. În Rotterdam - Olanda la garaj am ajuns răcit bocnă cu dureri crunte de oase. Eu având și unele probleme de sănătate... Am făcut 24 ore de pauză și am început săptămâna cu zeci de probleme... Am mers și mi-am ridicat cardurile (cargo card și alfa pass) după care au început zeci de examine prin porturi (APM, APM2 RGW, ECT...) La final de săptămână am închis săptămâna cu doar 1750 km și atunci au început îngrijorările. Omu' vroia 10500 km la salariul de 1600 euro pe care îl oferea. Nu mai spun că mașina tot a făcut probleme și eu nu puteam face km. A 3-a săptămână am reușit să fac 2150 km. În acel moment mi-am făcut un calcul și după toate treburile mi-am dat seama că lucrurile nu vor merge niciodată măcar ca la altă firmă unde am lucrat și în acel moment m-am gândit să pun punct. Nu mai spun că pierdeam o grămadă de timp la cumpăratul tichetelor toll collect. Până atunci totul a mers bine. Banii au venit... Cum i-am spus că vreau să plec s-a schimbat foaia. Eu am vrut să plec în acel moment dar patronul m-a rugat să rămân până vine alt șofer și mi-a promis că dacă rămân lucrurile se mai schimbă. Ce este drept în a 4-a săptămână luni m-a trimis să instalez aparat automat toll collect. De aici s-au mai schimbat lucrurile, dar nu în bine. Nu am mai primit curse mai lungi de 250 km și de miercuri până când am plecat nu am mai văzut bani de mâncare. Trebuie să menționez că de abea joi seara i-am dat mesaj să îi zic să îmi trimită bani când am văzut că face pe prostul. Vineri am verificat de 3 ori prin benzinarii si nimic. Vineri seara i-am dat mesaj si mi-a zis că mi-a trimis. Sâmbătă de dimineată am plecat să îmi iau apă și mâncare că lucrurile se agravau pentru mine, eu fiind diabetic. Am plecat 3 km pe jos prin Zuidland până la primul Supermarket și bancomat. Am verificat și surpriză, nici măcar un euro. I-am dat mesaj și i-am zis. Mi-a răspuns sarcastic că fac mișcare... În acel moment mi-a ajuns. Vreau să spun că de joi până duminica după masă când am intrat în țară, am trăit cu 6 mere și o sticlă de apă luată de la o chiuvetă dintr-o budă din Duisburg. Am ajuns în țară și la vre-o 4 zile m-a sunat să merg să facem decontul și acolo o ardea cu mine de parcă eu aș fi fost vinovatul lumii. I-am lăsat brațul de tichete toll collect și bonurile de cheltuieli + CMR-urile. Am făcut un calcul și după tot ce mi-a trimis și am cheltuit pentru mine... Deci mi-a trimis 942 euro din care 278 euro am cheltuit pentru mine în 4 sapt, a rămas să îmi mai dea 830 euro pe care a spus că după ce verifică tichetele toll collect după "flotcom" mi trimite pe card. Sunt trecute de atunci 5 zile și banii nu mi-au ajuns. Nu vreau să îl sun, dar sunt sigur că nu voi primi nici un ban. Avea timp să mi trimită până acum, dar am înțeles că este dus la o nuntă în Istrael și îl doare undeva. Voi faceți cum vreți, eu mi-am făcut datoria să vă avertizez. Să fi știut despre ce era vorba nu aș fi mers niciodată la muncă la el. Am rămas cu un gust foarte amar că mi-a pus viața în pericol și acum își bagă bănuții mei în buzunar. Drumuri bune și grijă la țepari, colegi!
  24. Nici astăzi nu mi-am primit banii. Nu l-am sunat și nici nu îl voi suna să mă înjosesc pentru 830 euro, dar vă las numele firmei și a patronului să vă feriți de el sau dacă credeți că este om de onoare să mergeți să lucrați la el. Este vorba despre SC Petcor SRL din Vicovu de Sus - Bivolărie Suceava, pe administrator îl cheamă Cornea Costică. Se dă drept foarte credincios și un om de onoare care "nu rămâne dator nimănui cu nimic". Drept urmare față de mine nu și-a onorat datoria de 830 euro și înainte de a pleca din firma lui ma ținut în Olanda 4 zile flămând. Când m-am întors acasă mi-a spus că s-a tăiat la o mână și de asta nu a putut să meargă la bancă. Trageți voi concluzii din ce am scris mai sus. Drumuri bune fără incidente!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.