Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

prv86

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

908 citiri profil

prv86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Asa suna mai nou un anunt la Aquila. Vechile metehne nu se uit -NUMAI SOFERI PROFESIONISTI CU EXPERIENTA MINIM 1 AN IN UNIUNEA EUROPEANA - permis categoria CE, - atestat profesional pentru transport marfa - card tahograf - cazier fara antecedente penale - cazier auto fara evenimente rutiere grave - certificat ADR - pasaport - aviz medical si psihologic valabil - Scrisoare de recomandare Oferta (beneficii) Diurna de pana la 50 euro/zi si venituri de pana la 1700 euro/luna (salariu fix in tara - 1050 lei, diurna legala de deplasare si bonusuri). Aquila acorda venituri suplimentare pentru conducatorii auto care pentru o luna intreaga lucrata depasesc 6 ore si 45 minute de conducere pentru fiecare zi lucratoare . Veniturile suplimentare se acorda astfel : - 4 euro pentru fiecare ora condusa suplimentar daca viteza medie de deplasare a fost peste 60km/h. - 8 euro pentru fiecare ora condusa suplimentar daca viteza medie de deplasare a fost peste 65km/h. - 10 euro pentru fiecare ora condusa suplimentar daca viteza medie de deplasare a fost peste 70km/h.
  2. LEINAD PROXIM TRANSPORT SRL STR. FRUNZEI NR. 22 ET. 1 AP. 28, SIBIU, JUD. SIBIU. Sediul firmei Q-doz cumva?
  3. Esperandza Com Impex Ploiesti nota 1. Te cheama la interviu la o ora anume si stai la poarta aproximativ 45 min sa astepti . Tras cisterne cu motorina la diferite puncte din tara . Salariu minim pe economie.
  4. Panica! nici macar 1000 de coco amarati? Si eu care ziceam ca ma duc cu cineva incepator la ''stimabili''. M-am convins si eu la interviu ca nu prea sunt seriosi
  5. conjust.ro Am lucrat cu ei ridicand diferite structuri metalice cu ajutorul automacaralei.
  6. Asta am spus si eu la interviu. Ei "zic" ca o sa dea diurna de 40€ de la 1 ianuarie 2016. Treaba "buna" la Vomp.
  7. Noutati ! Azi am fost la un interviu cu domnii de la Hartl. Am simtit ca au nevoie acuta de soferi. Pentru experimentati 1050 Ron brut+0,10€ per km si pentru incepatori 600€ . Acum nu stiu daca la incepatori se va da si cei 1050 Ron brut peste cei 600€ sau nu. Se va trage prelate prin toata Europa.
  8. Am cerut mai multe detalii despre aceasta oferta precum traseele de urmat, ce fel de masina o sa conduc, oricum nu cred in "fabula" ei de 43 de ore lucrate pe saptamana.
  9. Buna ziua! Numele meu este Daniela Ciurezu de la UTSHR,Ireland. In urma conversatiei telefonice ,am sa include detaliile cu privire la slujba de sofer in Ballymena,Irlanda de Nord.Noi o sa platim zborul catre Irlanda(Bucuresti-Dublin),va asteptam la aeroport ,va conducem la locul de munca si respective la casa unde veti locui impreuna cu alti 2 colegi romani.Se vor lucra 43 de ore pe saptamana,8 lire pe ora ,iar salariul va este platit saptamanal.Noi o sa va gasim casa unde veti lociu impreuna cu colegii dvs,va fi foarte aproape de abaturul in cadrul caruia veti lucre.Abatorul se numeste Ballymenameats.Vi se va face contract de munca legal ,iar zilele de concediu (21)va vor fi platite. Daca mai aveti alte intrebari nu ezitati sa ma contactati Asa suna o oferta pe care am primit-o azi Ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.