Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

wolk28

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

wolk28 a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 6 2017

wolk28 a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    adjud

Vizitatori Recenți Profil

725 citiri profil

wolk28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație Comunitate

  1. wolk28

    Sondaj: Cum esti platit?

    rectific 2300 RON plus bonuri masa. aviz hackerilor, banii miros a transpiratie si motorina
  2. wolk28

    Sondaj: Cum esti platit?

    in jur de 2700 lire lunar net (3300 brut)...uk..fiecare pauza zilnica sau sapramanala acasa(uk)...
  3. se pot depasi linistit si Legal 10 ore de conducere in 24 de ore. perioada de conducere zilnica este definita in regulament ca fiind perioada de conducere cuprinsa intre doua perioade de repaos...zilnice sau sapt si zilnice bla bla..dece...hai noroc si la mai maredar atunci cand nu avem chef de munca le zicem dispecerilor ca e ilegal si noi nu umblam cu manciocarii..
  4. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 35.Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit; 36.Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine. 37.Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei? 38.Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat? 39.Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine? 40.Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut. 41.Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui. 42.Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi nu Mi-aţi dat să beau; 43.Străin am fost şi nu M-aţi primit; gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; bolnav şi în temniţă, şi nu M-aţi cercetat. 44.Atunci vor răspunde şi ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu Ţi-am slujit? 45.El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut. 46.Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică.. Ce putem intelege de aici, pe Dumnezeu nu-l gasim in ecuatii complicate, el sta chiar langa noi, in persoanele care se afla in suferinta. El nu e zgomotos, nu-ti vrea banii tai.
  5. A fi ateu....ne e ceva ce trenuie blamat. Daca cineva l-a cautat pe Dumnezeu in toate directiile, si a ajuns la concluzia ca tot ceea ce ne imconjoara este rezultatul unor serii de intamplari fericite, produse de univers fara o logica anume, atunci e dreptul lui sa renege existenta divinitatii. Din pacate insa foarte multi dintre noi, in ignoranta si comoditatea noastra alegem sa renegam, sau sa denigram credinta in ceva anume. Nu pot afirma ca doar credinta mea e buna, dar cred ca fiecare ar trebui sa-l caute pe Dumnezeu in felul sau, si nu doar sa accepte niste povesti si traditii updatate in timp.
  6. NOU!!! Lectia de supravietuire in doar 5 pasi! 1-Ne pupam seful la poponeata 2-Ne dam colegii pe tobogan 3-Mergem cu plocoane la dispeceri 4-Luam atitudine se milogi atunci cand e cazul 5-Muncim in credint (atunci cand ne vede cineva) Pentru cei care doresc meditatii..nu ezitati. Mai puteti invata cum sa folositi corect ultimile inventii in materie de gadgeturi...telefonul pentru a va inregistra colegii, camera foto pentru colegii care au baut o sticla in plus..etc. Si inca ceva...Nicicand sa nu-l lasam pe sefu sa stie ca am fi nemultumiti de conditiile impuse de companie. Strangem din dinti,mergem mai departe si be descarcam nervii pe forum sau gasim tot felul de tapi ispasitori pentru problemele noastre..(colegi mai noi si cu mai putina experienta,guvern, soarta), in loc sa ne ridicam in picioare pentru drepturile noastre..
  7. Deci 80 euro pe cabina/zi inmultit cu 30 zile= 2700.....hm...eu parca stiam ceva de 3100
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.