Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Stefan13noiembrie

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Stefan13noiembrie

  • Dată Naștere 11/13/1991

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

840 citiri profil

Stefan13noiembrie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Salut, colegii ! Conduc pe o Scania R420 , si asa cum spune titlul am probleme cu incarcarea laptopului. Si anume : Laptopul este un Acer Aspire E1-571. Am 2 incarcatoare auto, plus invertor. nici-o varianta nu imi incarca laptopul deschis. il incarca doar cand e shut down. ok, acum urmeaza precizarile importante : - la priza de 12 v nu se incarca deloc ( inchis sau deschis fiind ) - inchis il alimentez direct de la priza de 24v , cu incarcatorul auto. - am probat cu laptopul unui altui coleg, si la 12v si 24v, si cu incarcatorul auto, si cu invertorul - la el toate merg. - ciudat este ca, in ultimele 4 luni am mers pe un iveco, acelasi laptop, acelasi incarcator, incarca fara probleme . si la iveco mergea pe 12 v , pe scania nu.. - incarcatoarele mele sunt bune, probate, si invertorul este bun.
  2. Va salut ! stiu ca nu am mai postat nimic despre situatia mea de ceva timp, dar din luna Februarie am gasit un domn foarte profesionist, m-a luat cu dansul o luna de zile pentru initiere si de o luna de zile am ramas singur pe cabina. Momentan merge treaba foarte bine, multimiti unul de celalalt. Fac curse pe Suedia-Danemarca, si invers. Ideea este , colegii incepatori ca si mine, nu va pierdeti speranta in a gasi pe cineva cinstit, care sa va dea sansa sa invatati aceasta meserie. Eu pot spune ca am avut si noroc, nu toti dam peste oameni corecti,cinstiti,etc.. Mult succes in continuare colegilor !
  3. Am si puncte de amenda si puncte de penalizare pe procesul verbal. De pe 23 decembrie si pana astazi , am verificat si nu s au contorizat.. Multumesc !
  4. Buna dimineata si Sarbatori Fericite ! Insist putin asupra subiectului. Poate totusi este vreun coleg ( si din Iasi eventual ) care e momentan in vacanta, si cand pleaca inapoi , sa aiba si pentru mine un loc in cabina, pentru echipaj..initiere. Multumesc !
  5. Buna seara! mentionez ca detin permis de Anglia, dar momentan sunt in Romania si m-am ales cu 4 puncte de penalizare. Cunoaste vreun coleg daca aceste puncte de penalizare vor fi intradevar contorizate pe permis? si daca da, se vor anula dupa legislatia englezeasca sau cea romaneasca? ( vizavi de timp ..) Multumesc!
  6. Asta ma sfatuiesc si cei din jur, sa caut ceva aici intern..am auzit povesti in care erau luati incepatori de catre alti "caini"..si daca nu le convenea ceva la incepatori, ii dadeau jos si ii lasa prin benzinarii,parcari ... la dracu prin praznic..asa aici in Romania, e mai usor de ajuns acasa ..o sa fie multe de invatat..de evitat..greu greu..dar sper sa ma descurc. Oricum perioada asta de sarbatori nu cred ca se baga nimeni sa ma invete..astept dupa sarbatori.. Multumesc de sfaturi !
  7. Multumesc de raspuns ! N-am pe nimeni in Spania in zona aceea..o sa incerc sa iau legatura cu ei aici in Romania. Asta caut si eu acuma, firme care fac in echipaj..e cel mai bun mod de a face experienta..parerea mea. Stiu ca salariul o sa fie mult mai mic decat al unui titular, nu-i nicio problema..atata timp cat nu isi bat joc de oameni...sa traiasca, nu sa supravietuiasca.
  8. multumesc de sfat. ieri am revenit in Romania, fac sarbatorile linistit si din Ianuarie o sa reiau...
  9. Buna dimineata! Revin cu un update .. din pacate asa se intampla cand nu asculti si sfaturile altor oameni,colegi.. Cu toate ca am avut 2-3 oferte din partea unor domni care sa ma initieze, am ales sa vin in Anglia..chipurile sa fac bani multi!! dar nu e asa...se pare ca aventura aici e pe sfarsite. Toti vor experienta, sa pleci din prima zi in cursa. Cu tot respectul, daca este vreun coleg care inca ma mai poate ajuta cu initierea, as aprecia enorm . Intern, extern, tur retur, orice. Doar sa aiba intentii bune iar din partea mea va primi respect si admiratie. Precizez ca momentan stau la un prieten de familie aici in Anglia. Numarul de telefon pe care pot fi contactat este 07459608324 uk , sau daca apelati din Ro +447459603824. Aici pe forum sau pe mail ( 617biju@gmail.com ) . Multumesc !
  10. Multumesc frumos, dar maine dimineata am bilet spre Anglia. O sa stau la un prieten, si am aranjat la el in oras 3-4 interviuri..si mai sunt multe alte firme locale acolo..deocamdata pentru class 2 .
  11. Multumesc pentru sfat. Nu stiu, poate par putin pretentios. Chestia e ca eu momentan lucreZ( nu in domeniu ) dar am 4 ani de cand lucreZ aici, si nu pot renunta la jobul actual doar daca am ceva sigur 101%.. Cel putin vreo 2 luni pentru a mi acoperi cheltuielile.. Na, caut caut..intreb succes si tie ! renunta sa mai scrii cuvinte prescurtat..iti elimin comentariile pe viitor...ai respect pentru acest forum si citeste regulamentul
  12. Buna seara colegilor! Apelez cu incredere la bunatatea unor soferi colegi, care in primul rand sunt oameni si nu au uitat de unde au plecat Vara aceasta mi-am obtinut categoria C,CE + atestat marfa,card taho si ADR. Cam de o luna caut un loc de munca pentru incepatori, dar nicio oferta serioasa, nu destul de serioasa incat sa mi dau demisia de la actualul loc de munca( in alt domeniu) , deci un risc. Rog un coleg binevoitor , daca are vreo oferta,pentru incepatori, la firma care lucreaza, sau este dispus sa ma initieze 2-3 saptamini , as fi recunoscator. Nivelul de engleza este avansat (scris,citit,vorbit) Abilitati bune ca si incepator privind manevrarea camionului. Sunt un tip "dezghetat", in pas cu tehnologia si dornic de invatat multe Eu sunt din Iasi,am 24 de ani , si o sa va las numarul de telefon si adresa de mail in caz de ma puteti ajuta. Multumesc! Nr 0756268661 Gmail: 617biju@gmail.com
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.