Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

A5ftw

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Ramnicu Sarat

Vizitatori Recenți Profil

806 citiri profil

A5ftw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. A5ftw

    Card tahograf

    Salut colegi , am si eu o mica intrebare , o saptamana am lucrat cu un coleg pe un camion de 7,5 tone, dotat cu tahograf digital . Lucram cu turele , el 2 zile , eu 2 zile...Are ceva atunci cand cardul meu era scos ?! Trebuie sa dau explicatie ?! ( nu suntem echipaj)
  2. Multumesc geo pentru raspuns. Am terminat examenul , puteti inchide topicul !
  3. Eu am fost anuntat de cei de la scoala unde m-am inscris pentru atestat, am dat 2 saptamani mai tarziu. In plus studiile de caz mi le-a corectat pe loc in 2 minute !
  4. Salut , as dori sa-mi fac si eu asa o idee despre traseul atestat marfa (CPI ) , in curand am examenul si nu as vrea sa am surprize prea mari . Ce te intreaba examinatorul, ce pretentii are de la tine !? V-as ramane dator , multumesc anticipat !
  5. Nu stiu cum e la tine , dar eu am luat examenul la cat C pe 24 noiembrie si instructorul imi zicea sa ma duc sa-mi iau dosarul de la scoala, sa dau examenul la E , dar n-am facut asa , am dat deabia dupa 2 saptamani . Ieri am dat examenul la E , deci 2 saptamani au trecut si am dat ,se putea si mai devreme nu era un termen...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.