Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

BogdanB

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

600 citiri profil

BogdanB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Skywalker multumesc foarte mult pentru sfat ! Chiar nu mia trecut prin cap sa ma inscriu la atestat dupa ce iau C-ul..o intrebare totusi..nu trebuie sa am categoria pe permis ca sa ma inscriu la atestat..? albastru si rosu sunt culori folosite de staff...renunta sa le folosesti altfel vei pierde comentariile..nu voi sta sa le reeditez
  2. Merci baieti ! Intr'adevar ... cand m'am programat sa dau sala la categoria C m'au intrebat daca vreau sa'mi schimb permisul acum , sau dupa ce termin si categoria. E . Le'am spus ca il schimb cand termin cu totul . Luni dau traseul la C . Multumesc !
  3. Salutare ! Am si eu cateva nelamuriri colegi . Am terminat orele de condus pentru categoria C si mai am E'ul . Mi'am luat dosarul sa pot da sala la C . Vreau sa ma duc maine . Ce urmeaza daca iau sala ? Ma programeaza cei de la politie pentru traseu ? Si dupa ce iau traseul imi schimba permisul atunci sau dupa ce dau si categoria E ? Eu termin categoria E pe 17 .
  4. Ok deci termin cu scoala si examenele pentru cat c ce . Apoi cand fac cursurile pentru atestatul de marfa ma invata tot ce trebuie sa stiu , apoi dau un examen teoretic si practic , nu ?
  5. Salut colegii ! De curand am inceput si eu scoala de soferi pentru cat c , ce . Am constatat ca nu inveti absolut nimic . Ai 3 cursuri de mecanica si atat . Instructorul nu te invata absolut nimic . Sta langa tine si iti explica pe unde sa o iei ( genial , nu ? ) . Eu sunt primul din familie care este in domeniul asta , deci nu am de unde sa "fur" meseria , asa ca am cateva nelamuriri si intrebari . 1 . Ce trebuie sa fac sau sa se intample ca sa am in fiecare saptamana 56 de ore de condus ? 2 . Sa zicem ca lucrez 9 ore pe zi apoi seara ma duc acasa . Iau diagrama analogica cu mine acasa ? Cum procedez inainte sa o scot din aparat si ce trec a doua zi cand o introduc iar ? Intrebarea asta se aplica si cardului . 3. Dupa ce am condus 2 saptamini consecutiv cele 90 de ore , ce se intampla dupa ? Am voie iar 56 de ore ? Va multumesc !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.