Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

VeleaGheorghe

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Vladila

VeleaGheorghe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Bun asa. O dovada ar fi ok. Eu doar am zis cum e treaba nu fac publicitate! Sti ceva mai bun ?fa.o public ca sa stim si noi,sa scapam de sclavagism sau cum il numeac unii... Eu sunt deschis la ceva mai bun , dar despre Kaj am zis cum se vede din ochii mei.Pentru mine este ok la Kaj, daca gasesc ceva ce consider ca este mai bun clar merg acolo. Hai sa nu mai fim rautaciosi. Plus ca o oferta de munca trebuie apreciata, alti soferi cauta sa lucreze pe 55e pe zi asa cum este acum la Kaj. Alti soferi lucreaza pe mai mult,bravo lor. Haideti sa fim oameni seriosi si sa nu o mai dam in "povesti de paracare" si aici pe forum. Multumesc pentru intelegere!
  2. In tara iti da minim pe economie plus diurna. Deci ai luat 85% din minim conform legislatiei. Eu nu fac publicitate. Zic care este treaba si cum se vede ea din ochii mei. Daca poti pune si o dovada a medicalului in Ro mai mare de 385 euro ar fi cel bine si ai parea un om de incredere. O zi frumoasa!
  3. Salut, In primul rand vreau sa va zic ca sunt tare dezamagit de gandirea multora dintre voi. Multi lucrati si ati lucrat pe bani mai putini,masini mai proaste( pe care le si reparati din cand in cand) , magnet etc... Eu lucrez de 2 ani la Kaj. Am primit salariul fara probleme. Am fost tratat in germania o luna de zile su nu am platit un leu. Firma are asigure privata full EU plus RUS. De asemenea am primit banii pe concediu 385 euro PLATIT de Casa de asig din LT !!! Multi aberati aici doar ca nu aveti ce face. Eu pot uploada si documente daca vreiti. Adica vorbim ce e de vorbit. Firma nu va angajeaza fara voia voastra ca sa ziceti ca este sclavagism ,deasemenea nici nu va tine cu forta !!! Cine vrea sa munceasca si sa faca bani face, cine nu ... Sta pe forum si abereaza lucrand pe 15milioane in tara. Toate firmele au si parti bune si parti rele,dar nu trebuie sa aberam. Salarizarea este mai buna acum. La revedere!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.