Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dobrevalentin

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dobrevalentin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Foarte tareee,dar iti spun ca eu la toate scolile am cerut detalii despre pret/scolarizare si nu au 10 ore!!!!Aceasta fisa trebuie postata undeva unde sa o poata vedea cat mai multi cursanti!Multumesc Mario!
  2. Ai dreptate Mario!!!Asta este acum,sper ca acesta sa fie o lectie pe viitor pentru toti cei care vor urma cursurile unor scoli de soferi fara renume si cu preturi mici!!!
  3. Asa a fost oferta scolii 5 ore de conducere,defapt la toate scolile sant 5 ore de conducere la cat CE nu sedinte, problema este ca eu intre timp am mai facut inca 20 de minute ieri cu ansamblul si imi spune ca gata sant pregatit si ca ne vedem luni la examen!!! I-am spus ca nu ma simt pregatit de cel putin 3 ori dar imi raspunde ca sa stau linistit ca o sa fie bine,nu stiu cum sa procedez cu el credeti-ma ca vreau sa ma cert cu el tare de tot ca de vorba buna nu intelege dar imi este teama ca nu mai vine la examen cu camionul sau mai rau sa nu imi dea dosarul!!!! Multumesc tuturor!!!!
  4. Multumesc mult Multumesc mult giani si drumuri bune sa ai!Cand ai dat examenul?
  5. Multumesc cico dar daca punem cazul in care sunt copaci foarte lasati si sa nu iau crengile incalc marcajul continuu!? Sau in situatia in care virajul se va efectua cat mai in lung pot incalca marcajul continuu?
  6. Mario astea sunt orele la categoria E la majoritatea scolilor!Am mai vorbit cu alti elevi si ei tot 5 ore au facut dar au facut pe traseul de examen (((
  7. Salut,sant din Bucuresti si am Categoria C din 2004,dar nu am profesat,acum m-am hotarat sa fac si cat E si zic bun pai fac si atestatele,gasesc pe internet o firma foarte ieftina si fac Cpc si Adr complet 450 lei si fac si categoria E tot la ei 700 lei.Admis la atestate,acum instructorul zice vorbim cu orele de condus dupa ce esti admis la sala,in mintea mea zic perfect si asa este vorbim de 5 ore de condus. Acum vine si problema : Luni am traseul la parcul Carol,nu am condus decat 30 de minute ieri in zona Baicului- Doamna Ghica-Fundeni si a zis ca mai facem joi si vineri,dar cand l-am intrebat de ce nu facem si pe traseul de examen imi raspunde ca "ce aici sau acolo nu tot strada este?"Rugamintea mea este daca a dat cineva la parcul Carol si imi poate spune si mie incadrarile si daca se fac exceptii de a incalca marcajul continuu pe acest traseu!Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.