Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gabyr6

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gabyr6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. In afara de mers cu fata cu 30 la ora nu o sa inveti altceva, cel mult o sa inveti cat sa iei permisu, de parcari si restu nu prea au timp sa isi bata capu, cam asa sunt scolile de soferi la noi.
  2. Salut, din ce stiu eu nu exista nici o scoala de soferi in bucuresti care sa detina cap tractor cu semiremorca, evita scoala AUTOSPORT .
  3. Cine e din bucuresti si doreste sa faca scoala de soferi mai bine sa ai evite pe astia de la AUTOSPORT, cam la fiecare 2 sedinte iti schimba instructoru si fiecare instructor te invata in felul lui, astazi iarasi mi-au schimbat instructoru si spre sfarsitu orei se cam grabea si intro intersectie eu executand virajul la stanga imi veneau masini din drepata si el ma tot grabea hai bagate ca avem loc eu executand virajul mai incet si asteptand sa treaca masinile care imi veneau din dreapta ca sa pot trece in siguranta, dupa intersectie a inceput sa imi zica ca ma misc cam incet ca trebuia sa trec cand mia zis el, dupa ce iam zis ca daca eram la examen si si ma bagam atunci picam examenu pentru neacordare de prioritate a zis ca el e acolo nu sa ma invete sa iau examenu ci ca sa faca soferi profesionisti.Dupa faza cu profesionisti l-am intrebat daca crede ca poti face pe cineva sofer profesionist in 20 ore de conducere si a zis ca da, apoi lam intrebat cati elevi dupa ce termina scoala de soferi stiu sa dea cu spatele cu un camion si sa cam eschivat ca nu prea se fac manevre dastea ca nu e unde, deci in concluzie se pare ca poti deveni sofer profesionist in 20 de ore (daca le faci si pe alea) de mers numai cu fata cu 30 km la ora.
  4. Salut, am o cunostinta care face transport pe 3.5 tone, a detinut un crafter si stiu ca se plangea ca e intretinerea foarte scumpa la masina pe el la lasat si cardanul la masina si a costat undeva la 80 milioane lei vechi, acum detine un iveco si e multumit de el in afara de ulei si filtre nu prea ia facut nimic.
  5. Salut, am vazut ca esti din bucuresti spunemi si mie te rog cand ai dat sala teai dus pur si simplu cu dosaru si ai dat sala sau teau programat ei pentru alta zi sa dai sala, dupa ce ai dat sala la cate zile teai programat la traseu ca eu auzisem ceva ca dureaza o luna pana dai traseul dupa ce ai luat sala, unde dai traseul ?. Bafta la traseu.
  6. Revin cu impresii dupa a 3 a sedinta de conducere, instructorul de la prima sedinta nu a mai venit si la a 2 dar a fost mai bine pentru ca instructorul actual face ce ar fi trebuit sa faca si primu, imi explica ce si cum, ma plimba toata ora, cu ambreiajul nu mai am probleme, m-am obisnuit cu gabaritul masini, concluzia mea este ca e foarte important instructorul, asta daca mai tipa la mine macar imi explica unde gresesc ca sa pot remedia pe viitor celalalt stia doar sa urle fara sa iti si explice de ce urla si unde gresesti. Va rog sa scuzati greselile de ortografie.
  7. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, nu ma asteptam sa zica ca sunt bun de mers la raliu dar nici sa zica ca data viitoare nu mai vine, am inteles ca ma criticat nu asta ma deranjat cat ma deranjat faptul ca nu sa sichisit deloc sa remediem ce nu fac bine, ma asteptam ca prima sedinta sa ma acomodez cu masina sa vada ce nu execut cum trebuie si sa remediem problema asta.
  8. Cel care a condus inaintea mea cand am fost la ora mia spus ca instructoru e baiat bun ca te invata da sa ai mai dau si lui ceva la fiecare sedinta ceea ce nu mi sa parut normal din moment ce am platit niste bani pentru scoala aia.
  9. Am deschis acest topic pentru ca am si eu o curiozitate despre cum a decurs prima ora de conducere la scoala de soferi la categoria c, poate ca suna prosteste ideea topicului dar eu astazi am avut prima "ora" de conducere, am pus ora in ghilimele pentru ca au fost practic decat vreo 25 minute, am plecat destul de dezamagit si cu o mare neincredere in mine. In primul rand ambreiajul m-i se parea ca tine ciudat si masina mai smucea din cand in cand, pedala de frana avea jumatete din cursa libera si fiind neobisnuit cu masina respectiva franam cam brusc, la sfarsitul orei instructorul a spus ca el la urmatoarea ora nu mai vine sa vina alt instructor ca el nu se mai enerveaza, recunosc ca poate nici eu nu sunt cel mai bun sofer dar aveam ceva emoti fiimd prima oara cand am condus un camion, ma tot gandesc sa renunt ca poate nu e de mine.Imi cer scuze pentru postul lung si pentru greselile de ortografie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.