Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristicristi33

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de cristicristi33

  1. Imi cer scuze ca e cam offtopic ceea ce o sa intreb eu: vrei sa spui ca pana acum dusurile nu erau la comun? adica daca te duci pe comunitate oriunde nu sunt dusuri de alea ca in salile de sport? eu asa aveam impresia.
  2. Intrebasem pe pagina anterioara daca tot domnul Zsolt se ocupa la Ciuc de interviuri. Cum decurg acum interviurile? tot cu test scris+proba practica? Multumesc!
  3. Salut Cristian! si totodata iti multumesc pentru ceea ce faci pe forum!

    Daca ai timp te deranjez si eu cu o intrebare: mi-am downloadat: Reg.561/2006+reg.165/2014+directiva 2002/2002.  La reg. 165/2014 si directiva 2002/2002 nu am dubii ca e tot continutul, insa nu stiu daca regulamentul 561/2006 e complet, mi se pare prea putin 23 de pagini pdf si 7 capitole pt. un document asa important. Cum pot fi sigur ca e complet? eu l-am copiat de pe site-ul ARR. Sa-l iau de pe blogul lui Gongy?

    Si inca o intrebare: ce alte documente ar mai trebui unui incepator?

    Multumesc!

  4. Ca sa ramana valabila 1 an fisa (atunci cand o faci pe banii tai cum e la Hartl de exemplu) ar trebui ca sa nu scrie nimic la numele firmei? sa ramana spatiu liber?
  5. Poate cineva sa spuna daca tot acelasi domn Zsolt este la Ciuc seful care stabileste cine e chemat si cine nu?
  6. Buna ziua! Rog colegii de forum care s-au angajat la Hartl in ultima perioada sau anul acesta sa ne spuna daca actele de angajare sunt aceleasi de mai sus, sau au aparut modificari. As vrea sa mai intreb cunoscatorii: -daca Cardul European de Sanatate se mai poate inlocui cu Asigurare Privata(asa cum am citit) -daca se mai da acel avans de 150E(asa cum am citit) -daca nu am lucrat(legal) vreodata sau de multi ani sau ultima firma a dat faliment, cum fac cu actele de la punctele 12 si 17 Multumesc si va doresc drumuri bune!
  7. E adevarat ce zici, dar omul mi-a propus sa vin la el sa invat. Ceea ce mi se pare dubios, de ce ar primi un incepator? De asta am intrebat ca nu vreau sa risc sa raman amanet prin Europa.
  8. Buna ziua! Am tot cautat pe forum, pe net(forumuri locale din Barlad ) informatii despre aceasta firma si nu am gasit nimic. Am primit o promisiune de angajare de la ei prin intermediul olx, apoi telefonic am luat legatura cu un domn Petrica. Nu prea mi-a placut ce am auzit la telefon dar poate ca ma insel eu si treaba e buna la ei. Firma este una mica, in 2013 aveau 20-25 de camioane pentru comunitate. Poate cineva a lucrat la ei sau a auzit ceva(de bine sau de rau-orice parere conteaza). Sunt fara experienta evident si pentru noi conteaza orice ocazie dar nici sa ajungem pe mana unor tzepari cum am mai citit pe aici sau cum a patit un baiat care cersea la patron bani de venit acasa dupa 2 luni in afara. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.