Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cruzito

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

cruzito a câștigat ziua ultima dată pe August 27 2016

cruzito a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cruzito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație Comunitate

  1. La ce firma imi recomandati sa merg? si ce-mi recomandati sa fac, sa iau singur atestatele sau sa le fac prin firma respectiva ?
  2. nu sunt in domeniul asta sunt total paralel nu am habar nici ce sa caut sau alte firme nu cunosc. oricum multumesc o sa vad ce fac...era important sa aflu informatii noi din 2016 ca se mai schimba lumea
  3. Salutare sunt din Craiova si am 25 ani. Sunt pro din 2010 fara atestate si experienta. Am hotarat sa ma apuc de soferie 80% sunt hotarat, restul de 20% sunt intrebari si retineri ca nu ma descurc sau nu fac fata. Sunt o fire super calma si am cam fugit de munca fizica, sunt si foarte slab si scund. Am multe intrebari, pe langa consum mare sunt constient ca o sa ma "fure" la motorina iar conditiile meto si problemele de mecanica pot aparea oricand sa-mi de-a de furca, la ce sa ma astept ? ce greutati o sa intampin ? Cele mai mari retineri le am cu dormitul in cabina si trezitul (sunt pasare de noapte) sunt super igiienic ma spal de 100 ori pe maini pe orice pun mana, unde, cand si cum ma spal dus ? Ce obligatii am ? Ce responsabilitati? Cum sa-mi fac viata usoara? Ce stiti despre firma Ewals ? Unde imi recomandati sa angajez ? Ce salariu se plateste la inceput? Cum se lucreaza ? Ce imi trebuie dupa mine ? Sunt foarte multe intrebari si un topic foarte lung, multumesc celor care au avut rabdarea sa-l citeasca tot dar si celor care au timpul si rabdarea sa-mi de-a raspunsurile necesare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.