Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

blondu4you

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    prahova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

blondu4you's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. Buna seara. Domnule Giani Grecu, eu si colegul meu nu dorim sa lasam lucrurile asa, dar avem nevoie de indrumare. Noi suntem dispusi sa ducem treaba pana la sfarsit, avem si sprijin din partea mai multor colegi care au lucrat la firma dansului. Daca va intereseaza fiscalitatea dansului am cateva detalii, dar multe metode le stiti deja. P.S. Multumim anticipat pentru ajutor.
  2. Buna ziua. Numele meu este Danciu Cristian (hotul), cum spune domnul Socol Liviu (OMUL). Nu am facut aceea postare ca fiind "atac la persoana", ci simplul fapt de a evidentia ceea ce se intampla la respectiva societate. Prin comentariul dumneavoastra imi dau seama ce felt de OM sunteti. Domnule Socol, imi puteti spune ce am furat Si am dus acasa cu masina dumneavoastra??? Un imprumut la banca si-l poate face oricine. Cat timp am lucrat pentru dumneavoastra nu cred ca am refuzat vreo cursa sau nu am ajuns la descarcare, de aceea va reamintesc ce este strict problema fiecarei persoane ce face in timpul liber si cum isi cheltuie propriile venituri. Domnule Socol in contractul de munca nu se stipuleaza ca dupa incetarea activitatii la societatea dumneavoastra nu am voie sa merg la X sau Y. Domnule Socol, daca ma faceti hot si toate cele, de ce mai m-ati primit al doi-Lea sezon De ce cardul tahograf este inca la dumneavoastra si nu mi l-ati trimis acasa, fiind nevoit sa imi fac Altus Iar referitor la acea casa cu 4 dormitore si un living, o camera este ocupata de catre cumnata acestuia cu sotul, alta de catre un sofer (seful de coloana) cu prietena acestuia, iar restul de catre soferii vechi. Mai sunt multe de spus, dar asteptam sezonul doi. P.S.: Hotul de hot se fereste...
  3. Buna seara. Si eu am lucrat la aceasta "Companie". Cardul mi-a fost oprit, spunan-dui dl Socol ca este un act personal, acesta a spus ca nu am ce face cu el acasa. Tot ce scrie mai sus este ADEVARAT. Si inca multe de spus .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.