Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Nicu88sam

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Nicu88sam a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 5 2016

Nicu88sam a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Rm.Valcea

Vizitatori Recenți Profil

585 citiri profil

Nicu88sam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua. O oferta va rog la samspedition@yahoo.com. Bineinteles, daca mai este actual anuntul. Merci!
  2. Buna ziua. Daca aveti putin timp disponibil ma puteti contacta la 0768498199, pentru mai multe detalii privind o viitoare colaborare. Merci.
  3. O sa fac asta peste vreo 2 ore dupa ce descarc. Merci! nu uita de aceasta data sa mentionezi salariul primit si diurna zilnica..separat..altfel iar nu va fi aprobat...cerintele forumului sunt simple..
  4. Buna ziua Am pus si eu un anunt in care dau de veste ca angajez sofer pentru comunitate. Fiind nou pe aici dupa ce am postat am ajuns la concluzia ca anuntul nu respecta chiar toate regulile site-ului. Pina aici toate bune. Ideea e ca oricum nu a sunat nimeni. Si nici nu cred ca vor suna. De ce.....? Pentru ca citesc si eu cererile de angajare publicate si ajung la concluzia ca niciodata nu voi putea multumii un sofer de 2016. Adica degeaba ii dai bani, il respecti dar el nu va fi fericit. Din cauza ca, citeodata va avea mai mult de o incarcare si o descarcare, va trebuii sa se trezeasca si inainte de ora 9, trebuie sa faca efortul sa puna motorina in rezervor si altele. Va spun toate astea din partea celui care a dat zeci de telefoane si a vorbit cu zeci de pretendenti la angajare. A fost chiar unul care a intrebat cine plateste ca sa umple butelia cu gaz....Realizati ca am ramas masca. Asta in conditiile in care la masina este butelie, navigatie, plus ca are si 2 lazi pentru alimente pe vagon. Lazi dotate cu tot ce are nevoie. Acum 17 ani cind am pornit la drum am primit doar o adresa de descarcare si multe incurajari. Nu critic pe cei care vor sa se angajeze dar cred ca trebuie sa revina cu picioarele pe pamint. Multi trebuie sa realizeze faptul ca daca printr-un mare ghinion li se strica cele 3 gps-uri din geam nu vor mai ajunge vreodata la descarcare, iar multi poate chiar acasa. In fine.....sper ca nu am deranjat prea mult cu ceea ce am scris si in caz ca cineva e interesat ma poate suna la numarul din anuntul de angajare (pe care chiar vreau sa il refac dar nu reusesc defel sa dau de fereastea pentru editare). Pentru cazul in care moderatorii vor decide sa stearga acel anunt las totusi aici un contact; Nicu 0768498199 samspedition@yahoo.com Merci!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.