Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

marianm45

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marianm45

  • Dată Naștere 11/30/2018

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

1109 citiri profil

marianm45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Daca te-au amendat pentru ca certificatul nu s-a emis la sediu, ai sanse mari sa castigi. Nu scrie nicaieri ca trebuie emis la sediu.
  2. Daca un alt sofer ar fi preluat camionul de la Barcelona, iti scoteai cardul si mergeai 5 zile la hotel. Rezervarea si factura de hotel tinea loc de certificat, parerea mea. Eu asa as fi facut. Deviez putin de la subiect pentru ca vad ca faci Spania: ai mare grija in Spania pentru ca au o lege tampita. Daca iei in cabina un pasager, iar omul are permis de conducere pentru camion, este obligat sa-si introduca cardul in tahograf, in slotul 2. Suntem patiti, un coleg a dus un alt coleg de la Jonquera pana la Barcelona, camionul celui de-al doilea fiind la Barcelona. Pasagerul nu a condus, dar s-a dat amenda (nu mai tin minte exact, dar a fost mare) pentru ca nu si-a introdus cardul.
  3. Te inseli. Se practica foarte des. Firma transportatoare primeste comanda de transport, incarcare in Madrid si descarcare la Nurnberg. In comanda scrie foarte clar: Attention, neutral delivery, the driver must write a new CMR with sender xx company, Frankfurt, Germany. Delivery ONLY with the new CMR, do not show at the unloading place the documents from Spain. Deci la descarcare la Nurnberg, apare ca marfa vine de la Frankfurt, nu din Spania. .
  4. Buna. Nu inteleg de ce te-ai complicat inutil cu certificatul ala. Pur si simplu trebuia sa lasi cardul in tahograf pe pauza 5 zile, iar in caz de control, ai stat pe parcare 5 zile, nu ai gasit incarcare.
  5. "Pentru că milogi ca tine acceptă să plătească pagube deja asigurate..." Nu vad sa fi scris nicaieri asta, dar in fine, tu le stii pe toate, vad din postarile tale. Ai putea sa-ti schimbi profesia, sa te faci avocat, ca prea te pricepi.
  6. Ma faci sa rad, atat de viteaz esti. Frumoasa "reclama" iti faci. Ok, camionul si remorca au asigurare, dar tu nu ai deloc responsabilitate? Deci te doare undeva daca, nefiind atent, tai un cauciuc in ditamai bordura, manevrand rupi bara / scara camionului, nefiind atent intri sub un pod si faci varza prelata si suprastructura remorcii (si multe alte exemple)?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.