Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

alin75

Members
 • Număr conținut

  73
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  2

alin75 last won the day on July 27 2017

alin75 had the most liked content!

Despre alin75

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 29.05.1975

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Gorj
 • Varsta:
  41

Vizitatori Recenți Profil

590 citiri profil
 1. Restrictii de pastele catolic

  Se poate actualiza?! Multumesc!
 2. Sofer incepator

  Salariul fiind in cuantum de.... si bonusurile reprezentand.....
 3. Invertoare curent 12v/24v?

  Eu am luat un invertor 12/24V de 300W. Lucrez pe cap tractor MAN si am prize de 12 respectiv 24V normal ca iti trebuie adaptor de bricheta. Am si bricheta de 24V/120W (asta are siguranta pe ea de 10A). Chiar daca am sa plictisesc poate ajuta si pe altii .... invertorul are siguranta de 30A.... deci daca mufez direct in bricheta.... la un scurt ar arde siguranta brichetei.... (aia obisnuita de o stie toata lumea direct in tablou). Am vaga impresie ca celelalte de 12/24V sunt pe direct ca eu nu am gasit corespondenta pe schema tabloului (m-am uitat preventiv in caz de nevoie....) asa ca am luat un adaptor http://www.truckshopsrl.ro/ADAPTOR-PRIZA-MICRO-PRIZA-BRICHETA-AUTO-12A-INTARITE_p2369 in care am pus o tripla (https://www.pieseauto.ro/diverse-accesorii-auto/priza-auto-tripla-carpoint-12v-1a-max-120w-cu-1536816964.html) si am schimbat siguranta de 10A (adica imi este mult mai usor sa o schimb pe asta in caz de nevoie). Raspuns la intrebarile tale: 1. Am in bord un buton (avand bateria desenata) care se aprinde si in acelasi timp tiuie astfel ma anunta sa pornesc motorul. Asta s-a intampat doar acum recent intr-un wek.... in principiu periodic ii mai dau o cheie.. 2. Puterea lui .... parerea mea este ca mai mult de 300W nu ai nevoie..... si indiferent ca ai sau nu consumator in priza.... o data pornit deci functioneaza... adica bateria o utilizeaza...
 4. Am incercat sa fiu...subtil!
 5. Salut.... ca de la incepator... la incepator.... Te felicit daca ai prins un salariu de 1800€.... eu.... am "prins" o diurna de 55€/zi... "Cred" ca si eu ajung la un venit de 1800€.
 6. Si daca are ceva reticenta fata de Vaslui, putea sa sune in alte 4-5 judete sa ceara o consultare...
 7. Cursuri atestare si categorii

  Eu stiu un lucru simplu. Orice CPI (I=initial) este urmat de CPC (C=Continiu). Neavand CPI pentru categoria D nu vad cum se poate obtine direct CPC. Examenul practic se sunstine impreuna cu instructorul acreditat si o persoana delegata din partea ARR. Deci nu cred ca pot fi surprize... Studiaza si http://www.arr.ro/servicii_doc_164_eliberare-atestate_pg_0.htm
 8. Locuri unde putem incarca butelia

  Craciun fericit! Poate cineva sa faca update la informatiile legate de acest topic?
 9. Nu ma supar... si nu am dat-o romaneste. Incercand sa obtin cat mai multe informatii (inclusiv de la persona din firma cu care am tinut legatura) am ajuns in final sa "o dau cotita".... dadea cu virgula. Intre timp (nefiind pe bara, deci lucram si nu eram strans cu usa) am ales o alta firma (nu am dat nume, fiind discutia despre Elfein). Am considerat ca nu este util sa poluez topicul, cu amanunte legate e o alta firma. Legat de bani am mai spus... impresia mea ca si incepator, este ca parca toti sunt vorbiti... acelasi scor.... difera conditiile! P.s. am intervenit pentru ca am primit mesaje sau telefoane (nu multe recunosc) fiind intrebat de Elflein Spedition.
 10. Buna ziua! Desi am initiat acest topic... recunosc ... nu am mai postat nimic, desi trebuia sa pornesc in noua cariera de aici, am renuntat (motive personale) si am plecat la o alta firma. Financiar tot pe acolo sunt. Restul... nu stiu!
 11. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  Dacă îmi este permis.... pot să adaug faptul că, oricât iți este de greu financiar TREBUIE să întreprinzi toate demersurile legale. Pe de o parte pentru ați recupera banii, pe de altă parte pentru a nu permit unor astfel de "firme" care se bazează pe... NAIVITATEA ÎNCEPĂTORULUI (din toate punctele de vedere), DISPERAREA UNUI LOC DE MUNCĂ, LIPSA BANILOR, etc. să poată supraviețui astfel. Să auzim de bine!
 12. Paul, dacă îmi este permis un sfat, nu deschide mai multe topicuri cu aceeași tematica. Roagă un moderator sa unească postarile. Este bine pentru toată comunitatea. ....
 13. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  putin offtopic... Villy, la firma unde ai lucrat/lucrezi se întâmplă numai ciudățenii (eu acum la cafea, am făcut conexiunea între cele 2 topicuri deschise de tine......)!
 14. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  1. diurna o poți dovedii cu ajutorul altor colegi dispuși sa fie martori, care pot "dovedii" ca si ei primesc 1400 €! 2. dacă nu poți dovedi diurna ceruta, se merge pe minimul impus de lege! Pe de alta parte, dacă diurna nu apare specificata în contract, personal nu cred sa obții mai mult de minim...... 3. copii după CMR-uri, descarci cardul la o firma specializata (asa măcar faci dovada, ca nu te-ai plimbat prin curtea societății.....). Eu asa as proceda!
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.