Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

alin75

Members
 • Număr conținut

  62
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  2

alin75 last won the day on July 27

alin75 had the most liked content!

Despre alin75

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 29.05.1975

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Gorj
 • Varsta:
  41

Vizitatori Recenți Profil

370 citiri profil
 1. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  Dacă îmi este permis.... pot să adaug faptul că, oricât iți este de greu financiar TREBUIE să întreprinzi toate demersurile legale. Pe de o parte pentru ați recupera banii, pe de altă parte pentru a nu permit unor astfel de "firme" care se bazează pe... NAIVITATEA ÎNCEPĂTORULUI (din toate punctele de vedere), DISPERAREA UNUI LOC DE MUNCĂ, LIPSA BANILOR, etc. să poată supraviețui astfel. Să auzim de bine!
 2. Paul, dacă îmi este permis un sfat, nu deschide mai multe topicuri cu aceeași tematica. Roagă un moderator sa unească postarile. Este bine pentru toată comunitatea. ....
 3. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  putin offtopic... Villy, la firma unde ai lucrat/lucrezi se întâmplă numai ciudățenii (eu acum la cafea, am făcut conexiunea între cele 2 topicuri deschise de tine......)!
 4. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  1. diurna o poți dovedii cu ajutorul altor colegi dispuși sa fie martori, care pot "dovedii" ca si ei primesc 1400 €! 2. dacă nu poți dovedi diurna ceruta, se merge pe minimul impus de lege! Pe de alta parte, dacă diurna nu apare specificata în contract, personal nu cred sa obții mai mult de minim...... 3. copii după CMR-uri, descarci cardul la o firma specializata (asa măcar faci dovada, ca nu te-ai plimbat prin curtea societății.....). Eu asa as proceda!
 5. Un mic ajutor

  NU!
 6. Sofer incepator pentru angajare

  Mulțumesc tuturor celor care m-au sunat, sau mi-au trimis email (chiar dacă în mare oferta a fost aproximativ pe același palier/pentru începători cred că au fost decente, bine am "avut" unele de 1k €....), cererea mea momentan nu mai este valabilă! Sa auzim de bine!
 7. Deși îmi este greu să cred că nu a auzit nimeni de această firmă, am hotărât să pornesc de aici. Plecarea este din data de 7 octombrie .....
 8. Filme online

  Ieri nu am reușit deloc sa "vad ceva" la fiecare click pe filmul ales, ma trimitea pe astfel de pagini. Azi vad ca după ce închid pagina (care de obicei ma "arunca" la pariuri....) si dau un alt click pot viziona filmul.... P.S. la mine pagina apare alba pentru ca blochează pop up-ul
 9. Filme online

  Întreb si eu ..... de ce trebuie sa ma logez pentru a vedea filme online?
 10. Sofer de tir tanar

  Hai sa-ți spun de ce este la mișto (poate nu ai nici vârsta asta/poate ești unul care încearcă "sa stoarcă" ceva, poate... dar o dam în SF). O persoană care petrece mult timp pe site-urile de socializare, poate filtra "sfaturile de bine"....iar partea cu "viața socială" este cireașa de pe tort... Dacă este pe bune postarea, pornește cu obținerea categoriei B, numai bine până la 21 ani poate ai viața socială, apoi obții categoria CE, deja faci 22 ani (intre timp obții și atestatele) și apoi "vezi ce faci"... poate iți trece pofta de a "călătorii prin lume"!
 11. Buna dimineața! Am comentat in postarea "Sofer de tir tanar" si acum am remarcat ca se dublează textul (probabil când am atașat mesajele user-ului, am "lipit" si comentariul... zic si eu (scriu de pe tel!). Va rog, dacă se poate a șterge unul din texte. Mulțumesc!

  1. alin75

   alin75

   Rog un moderator sa șteargă ultimele mele postări .... le-am făcut varza!!!!

  2. cico_3504

   cico_3504

   ok,se rezolva...

 12. Sofer de tir tanar

  postarea este făcută la mișto!!!!!!!!! postarea este făcută la mișto!!!!!!!!!
 13. Salut! Nu este nici un coleg pe forum sa fi auzit de această firmă?
 14. Dacă s-a mai discutat despre această firmă va rog sa-mi dați un link, dacă nu, orice informație este bine venită. Mulțumesc!
 15. Sofer incepator pentru angajare

  Bună dimineața! Anunțul este încă valabil dar cu plecare din luna octombrie, având o obligație de familie la sfârșitul lunii septembrie! Dacă găseam ceva sa plec, până atunci puteam face "o ieșire"... Sa auzim de bine!
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.