Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Mihaila Gelu

Members
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Mihaila Gelu a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 23 2017

Mihaila Gelu a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Mihaila Gelu

  • Dată Naștere 09/25/1975

Profile Information

  • Locatia:
    Bacau

Contact Methods

  • Yahoo
    A.D.R 3065

Mihaila Gelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Salut Robert . Eu am 38 de ani si practic soferia de la 20 de ani ... Sfatul meu este sa-ti termini studiile si apoi nu te opreste nimeni sa te faci si sofer ... Dar fara experienta si pornind de la zero soferia nu-i asa usoara si nici banoasa pentru primii 3-4 ani ... Terminandu-ti studiile poti fi orice altceva decat sofer ! ... Eu personal m-as lasa maine de soferie pentru a face altceva .... dar nu stiu sa fac altceva ! ... Esti tanar ai viitorul in fata ... dar sfatul meu este sa lasi soferia pe ultimul loc ... astfel vei afla mult mai tarziu ce inseamna adevarata umilinta !
  2. Daca-mi este permis ... cred ca sunt cereri pentru decontari de TVA !
  3. Se apropie iarna si cred ca ar fi bine sa discutam despre acest subiect !!
  4. Raspuns : 1 ) Frana de motor actioneaza pe rotile de langa motor ... adica din fata ... ; 2 ) retarderul actioneaza pe rotile din spate (ultima punte la vagon ) ; 3 ) intarderul actioneaza ceva in interiorul cabinei , cred ! Ps ... Este un pamflet si va rog sa-l scuzati si sa-l tratati ca atare ! Multumesc .. !
  5. Apreciez initiativa .. dar nu vad sa aiba vreun efect in viitorul apropiat ! Propun alt mod de abordare Caline ! : Infiinteaza un sindicat la care cred ca vor adera majoritatea membrilor acestui forum pentru o cotizatie de 10 - 20 lei pe luna ... si apoi cred ca ne permitem si jurist si avocat .. si acesti 2 oameni sunt tot ce avem nevoie pentru a ne apara drepturile si pentru ca sa ne fie respectata munca . Ps : Te ajut cu orice ! Pm te rog !
  6. Tu erai "Soldatul necunoscut" ? felicitari sincere stimabile ! ..pentru initiativa .. si cred ca binele facut de dv este egal cu multumirile ! Succes ! si la mai mare ! Si pe la Timisoara 9 lei inseamna mai putin decat un pachet de tigari . Oricum, pe viitor cei care detin astfel de placute vor avea anumite beneficii . Pacaleala ! fara beneficii ! in trafic toti suntem egali ! .. cu placuta sau fara !
  7. Mihaila Gelu

    Petitie

    oldtrucker ... Ai propus ceva stimabile ..,. de ce nu duci propunerea pana la capat ? Asa de fatada pot sa propun si eu zeci de sondaje dar tu ai atins primul un subiect care ne "doare"pe toti ... Te rog continua-ti ideea Sau propune pe altcineva sa se ocupe de acest subiect ! Eu ma ofer din nou sa adun semnaturi !
  8. Tare as vrea sa postez si eu un raspuns .. dar nu ma lasa cei 7 ani de acasa ... Oameni buni ! .. acest anunt este o dovada in plus ca majoritatea angajatorilor din transporturi nu au nevoie de angajati cu care sa aiba o relatie contractuala cinstita ;' ci au nevoie de oameni care sa accepte sistemul de lucru sclavagist : "faci cum vreau eu sau pleci "" Rusine ! Pentru drept la replica este disponibila adresa : mihailagelu@yahoo.com
  9. Recunosc ca am gresit in acel text imi cer scuze si acum ! Dar pentru asta am fost sanctionat anul trecut in noiembrie ! Va multumesc totusi pentru raspuns !
  10. Va salut cu respect ! .. Tin sa va anunt ca astazi mi-a expirat o suspendare de 30 de zile ... pe motiv ca am jignit pe acest forum ! Contest acum aceasta suspendare si rog moderatorul care m-a suspendat sa dovedeasca jignirea ! Sper sa se schimbe modul dictatorial de a modera acest forum ! Multumesc anticipat !
  11. Recunosc faptul ca nu am citit decat titlul si ultimile postari .. Totusi cred ca sunt lucruri care tin prea mult de : "Lucrul" potrivit .... la timpul potrivit ! Si asta in meseria noastra este mai mult decat relativ ! Raman la parerea ca omul din propriile greseli invata ! Si mai spunea un mare filozof ... : "Un expert , este omul care a facut toate greselile posibile intr-un domeniu restrans ! " Ps Eu mai am de facut multe greseli !
  12. Tot respectul si pt tine colegule maramu' ... dar intrebarea din titlu este destul de simpla ! De ce nu vrei si tu sa rasunzi simplu si la obiect ? A-ti dezvoltat aici atat de multe "situatii posibile" , incat daca citeste un pretendent la meseria de sofer ... se va lasa pagubas !
  13. TirExpres ! ... Tot respectul ! Voi posta aici doar cum as proceda eu ! nu polemici ! : Frana de serviciu de regula ! .... In situatii extreme se pot gasi si alte solutii ... dar nu e indicat ! Ps Vezi foto de la profilul meu ! ... Si un vechi proverb spune ca tot patitu'-i priceputu' ....
  14. Daja m-ai jignit si ai antrenat o disputa cu mine spunandu-mi ca , al meu cap face doar matreata ! ! Eu nu am fost nicicand atat de josnic in tot ceea ce am postat pe acest forum ! Rusinica !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.