Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TeodorescuAndrei

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

TeodorescuAndrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Da...fite de copil de bani gata...doar ca banii i-am facut muncind...nu am fost sponsorizat de "big boss" ...pentru ca ai mei s-au despartit cand aveam 4 ani...si l-am cunoscut cand am implinit 22...nu am mostenit vreo avere sau orice altceva ...nici macar pensia alimentara ..oricum....ajungem off topic. Lucrez pe 2300 acuma...chiar nu vad ceva cu un venit mai bun. Deja am deviat prea mult de la subiect si inchei discutia...nu recomand nimanui sa lucreze acolo...si nici nu recomand orice firma ce plateste pe comunitate sub 2000€ sau patron Roman. Drumuri bune.
  2. Nu eu am inceput topicul...si nu...nu sunt pasionat de meserie...si nici nu pot spune ca am respect fata de meseria asta atata timp cat imi blestem zilele si noptile pe cine stie ce coclauri ...idea este ca nu stiu sa fac altceva... Si...da, am lucrat acolo pentru ca a fost primul meu loc de munca ca si sofer.
  3. Fie vorba intre noi...folosind "cuvinte mari" nu inseamna ca ai citit ceea ce am scris. Daca ai observat ca NU aprob/incurajez/sustin/tolerez...astfel de treburi in care un sofer isi risca permisul (painea pentru familie) pentru satisfactia unui "patron" de a mai prinde o cursa sau macar cativa km in plus...ti-ai da seama ca nici eu ca fiu legitim nu mai lucrez acolo....si prefer sa muncesc la un strain care stie sa respecte si este constient ca munca se face cu omul...nu neaparat cu masina.
  4. Vercesi. Am inceput cu 3 zile in urma...dar mi se pare serioasa firma...plus ca nu am auzit colegi care sa se planga.
  5. 1. Cand am plecat de la firma mi-au fost oprit garantie circa 1000€ pentru eventuale amenzi. Banii au fost justificati printr-o amenda de 50€...restu de 950€ ii consider "taxa de Smecher" 2. Nu stiu sigur. Dar stiu care camera era programata pentru asa ceva. Parerea mea este ca nu isi merita banii. Plus ca mi se pare mi se pare absurd sa taxezi soferii pentru asa ceva. 3. 24/45 sunt lasati sa le faca dar fara recuper. Au fost momente cand am facut 24/24/45/24. Pe raspunderea femei, dar cand se lasa cu amenzi ...recunoaste cam fumarate din abateri. 4. Starea technica a capului tractor nu este problema soferului sau a firmei. Ele sunt inchiriate si raspunde o anume reprezentanta pentru orice implica starea tehnica. Daca lovesti de un perete/gard/stalp... Platesti din buzunar. Cat despre amenzile pe card...e ca la piata....Tre sa te targuiesti. ...... Ca incepatori, probabil sunt usor de manipulat.
  6. Este tatal biologic...nu este coincidenta. Nu...nu-l cheama si Mugurel. Asta cu fotbal este o coincidenta. Deoarece este o echipa formata din baieti ce au un loc de munca si joaca doar de placere. Se sponsorizeaza singuri facand o cheta ...si cam aia e...distractie. Desi am clarificat unele "amenzi" ...nu am mentionat doar faptul ca sunt Andrei si nu Adrian
  7. Nu sunt Katerincos ... Stiu destul de bine despre ce este vorba ..de aceea am si plecat sa lucrez in alta parte.
  8. Uite...din cate imi amintesc eu...podul se face pana in ora 22:00 ...deoarece dupa acea ora costa dublu...si se trece cu acordul Lui Campagnolo...altfel plateste firma. In cazu tau...plateste soferu daca trece de capu lui. Treaba cu casa 50€ sau 100€ ...da...faza asta mi se pare total absurda. Adica ori este gratis ori lasi soferu pe un tractor fix...nu cred ca valoreaza asa mult camera aia de jos... Pauze de 45...Pai se circula cu marfa perisabila din cate imi amintesc...deci sunt mereu curse, chiar si in weekend...si cum se practica in Italia cu pauze 24/45 ...nu e nimic special. Acu sa iti zic ce am inteles de la fratimiu Alessandro. Cei 6000€ nu au treaba cu soferu...a fost amenda pentru discurile la tractor. Si daca era DAF...vor plati cei de la service. Amenda pe Elvetia ...a fost din cauza la OUT ?... Ca este diferenta intre a DESCARCA si a CIRCULA pe OUT ! Patronu nu merge pe out...dar soferiii da...OK...logic ca nu ai nevoie de out cand folosesti magnetu. In fine...Eu nu mai am treaba cu ce este acolo de 1 an...scriu din amintiri. .................. De curiozitate ...cam ce experienta ai pe comunitate? ...si colegii tai... Ca tare am impresia ca sunteti incepatori.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.