Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

M4V3RiCk

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

M4V3RiCk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut ! Pana la catg C, sau C+E m-ar interesa daca exista firme serioase ! sa ofere de munca pe dube 3.5 tone pe intern, ori comunitate. Firme din Bucuresti/imprejurimi. Am mai lucrat inainte in UK ca sofer de duba la Amazon. M-ar interesa sa nu platec motorina din buzunarul meu. Sa se specifice de la inceput numarul de incarcari/descarcari care le am zilnic.
  2. LE: Logistic E Wan Wijk Cluj acepta doar din Cluj ori imprejurimi. La DUVENBECK LOGISTIK mi-au cerut sa le trimit un CV. Nu prea sunt ei de acord cu "reconversia profesionala" -cam asta a reiesit din discutia telefonica. Dar nici unul doar cu 8 clase nu acepta. Vad ca prin zona Bucurestiului nu e nimic. Aici nu se mai poate lucra decat la birou, restul ne pute. Ca o paralela sunt satul pana peste cap de munca la birou De 20 de ani tot stau cu nasul in calculator cel putin 7-8 ore pe zi, din care cel putin 15 au fost in interes profesional. Pur si simplu ti se ia.
  3. Mutlumesc mult ! Ma apuc de dat telefoane. Pana acum am vorbit cu BDT Deva, dar nu stiu ce sa cred. Asa la telefon par seriosi, dar multi spun despre conditiile de munca ca n-ar fi stralucite. Pana la urma trebuie sa incepi de undeva ! Nimeni nu se naste invatat.
  4. Salut ! In primul rand, fiind primul meu post aici pe forum, multumesc ca m-ati acceptat in cadrul comunitatii voastre ! M-ar interesa daca exista firme in Romania -eventual firme de transport, care asigura scoala de sofer ptr C+E, dar si angajarea dupa.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.