Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Crauto

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Crauto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Crede-ma, sunt in ceata total la fraza asta........ Iar pentru restul care v-ati deranjat sa-mi da-ti o mana de ajutor, va multumesc sincer! Drumuri bune si sanatate!
  2. Inteleg ca timpul petrecut pe bac nu se contabilizeaza ca pauza sau repaus daca nu dispunem de cuseta... Intrebarea ce mai ramane in picioare: -Sunt obligat sa folosesc functia Bac/Tren daca trec doar perioade scurte? In cazul meu am un bac de 15min si unul de 45.
  3. Va salut! Deranjez si eu cu o intrebare... Urmeaza sa fac curse regulate D - S si trec cu doua bacuri, cursele sunt scurte 5-600km pe directie. 1.Daca nu sunt nevoit sa incep vreun repaus pe bac mai trebuie sa folosesc functia Bac/Tren dupa ce am urcat sau pot sa-l las pur si simplu? 2. La urcare sa zicem ca am 4h conduse si folosesc functia Bac/Tren, la coborare dupa aproximativ o ora se reseteaza perioada de condus? Adica perioada se va considera pauza? Mersi anticipat si o Duminica faina va doresc!
  4. Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti cum se circula pe acest traseu? Este dificil? Multumesc anticipat! http://distanta.ro/43.842350,13.014590/perugia
  5. Va multumesc domnilor! Dupa eject cand taho intreaba "tara final ..." o sa ii dau sageata inapoi(back) si o sa selectez "tara final ..." doar la pauzele de minim 9h. Va multumesc inca odata, drumuri bune!
  6. Va salut! Am o nelamurire de cateva zile si as vrea daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi. De doi ani de cand sunt sofer am lucrat doar in echipaj si mi-am respectat programul si utilizat tahograful exact asa cum am fost instruit la angajare. Schimbarea cardurilor in tahograf la terminarea perioadei de 4.5h de condus o faceam asa: oprit motor, pus contact, apasat eject card 1 si aici vine problema deoarece unii colegi mi-au spus ca in momentul in care ma intreaba "tara final ..." cand scot cardul pentru schimbare sa dau sageata inapoi si doar cand inchid/deschid programul sa selectez tara in care ma aflu, iar altii imi spun ca pot sa selectez tara in care ma aflu cand schimb cardurile deoarece nu afecteaza cu nimic.... Mai pe scurt, cand ne schimbam intre noi se selecteaza tara final sau nu? Multumesc anticipat si drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.