Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lauraiberia

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    aalen

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lauraiberia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. am fost contactata de multe persoane de aici de pe forum si din septembrie o sa incepem sa lucram cu unul din aceste contacte, o perioada de proba, sper sincer sa posteze feedbackul aici pe forum.inteleg din discutiile avute cu multi pana acum ca este un pret mic, dar daca firma lucreaza cu aceste preturi si sunt 2-3 tractionisti care accepta, normal ca nu or sa ofere mai mult. sunt noua in domeniu si eu pur si simplu imi fac meseria, am fost pusa de angajator sa postez si asta am facut, nu o fac sa imi bat joc de nimeni si imi pare sincer rau daca asta credeti unii dintre voi. imi pare de asemenea sincer rau de fiecare data cand citesc un email plin de cuvinte urate adresate mie (si de ieri incepand am primit 5 asemenea emailuri )
  2. nu e vorba de transparenta aici, momentan acest tip de colaborare il avem cu alte tari Est Europeene nu cu tractionisti din RO si cat de cat inca studiem piata. Atata timp cat primim un email, un telefon pot sa vorbim cu cei interersati si pot afla ceea ce doresc ei, ce costuri au si de cat au nevoie si putem negocia. daca as posta aici un pret pe care unii nu l-ar lua in considerare, atunci nu avem access nici la negociere si nici nu ne putem orienta daca putem lucra cu tractionisti din RO sau nu. suntem o firma serioasa, cei care ne cauta si cer informatii le ofer toate detaliile, ne pot verifica online pe multiple surse si burse, dar cautam contacte si cel mai usor e cand vorbim direct. sper ca intelegeti.
  3. Multumesc cico_3504, din pacate de la firma mi s-a spus sa nu postez info direct online ci sa le trimit prin email sau sa le discut la telefon.
  4. Firme germana, cautam colaboratori cap tractor + semiremorca (tip Mega sau Jumbo) pe ruta Germania-Spania-Germania. Ne dorim contracte de exclusivitate, dar putem negocia si alte optiuni. Daca doriti mai multe detalii, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu email dvoastra sau numar de telefon.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.