Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

firmatransport

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

firmatransport's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua,

     
    Pentru a evita sa depunem plangere la autoritatilor competente, va rog respectuos sa eliminati din mediul online datele mele personale ( nume, adresa, etc - a se vedea topic FIFI.EXE SRL ) precum si continutul defaimator si amenintator adresat persoanei fizice Maximovici Zoran.
     
    Multumesc pentru intelegere.
     
    O zi placuta!

    Maximovici Zoran
  2. Buna ziua,

     
    Pentru a evita sa depunem plangere la autoritatilor competente, va rog respectuos sa eliminati din mediul online datele mele personale ( nume, adresa, etc -  a se vedea topic FIFI.EXE SRL ) precum si continutul defaimator si amenintator adresat persoanei fizice Maximovici Bilena.
     
    Multumesc pentru intelegere.
     
    O zi placuta!

    Maximovici Bilena.
    1. cico_3504

      cico_3504

      Buna ziua, voi retransmite mesajul unuia dintre administratori si va fi decizia lor.Eu unul observ ca ati participat la discutia de la acel moment si nu ati spus nimic despre acest lucru.Continutul defaimator sper ca ati observat ca a fost spus de mai multe persoane..nu numai de una..totusi..dupa cum am spus,decizia va fi luata de unul dintre admini...O zi buna

  3. Cat bani ati avut diurna pe zi, la asa zisul "Patron"? ( sunt convins ca patronul plateste la zi calendaristica si nu la km - chiar daca nu ati lucrat nici macar 9 ore, dumneavoastra ati luat diurna completa pe zi ). Sa ne facem o parere cam cat plateste acest "Patron". Nu si-a respectat termenele de plata stabilite intre parti? Repet, stabilite intre parti? Ca la testul poligraf, va rog fara "vrajeli", puteti raspunde simplu cu da sau nu. Poate, poate reflectam ce e "adevar" si ce e "minciuna".
  4. Legat de aspectele mentionate, precizez doar ca detaliile despre valoarea diurnei sau termenul de plata sunt specificate in contract ( care se semneaza de catre ambele parti ). Privind alimentarile, in situatia in care pierderea de motorina nu este justificata sau pentru stoparea posibilului furt, blocarea cardurilor si limitarea alimentarilor ramane solutia angajatorului. Pornind de la Alexexandru si locatie Oradea, care cel mai probabil nu sunt date reale, pot sa presupun ca domnul nu a avut castig de cauza legal si in consecinta, nu i-a mai ramas decat sa incerece denigrarea in mediul online, pentru ca oricum nu poate proba.
  5. Buna ziua, cu siguranta exista deschidere pentru a discuta detaliile dar punctual, pe subiect. Asteptam, sa vedem si raspunsul domnului.
  6. Buna ziua tuturor, ma intereseaza sincer sa aflu cine este domnul Alexexandru, atat timp cat face atatea acuzatii nejustificat. Spun nejustificat pentru ca refuza sa ofere detaliile cerute de moderatori, de altfel si pertinente. Nu pot decat sa apreciez impartialitatea moderatorilor si sa consider ca acest topic merita totusi un raspuns atat timp cat a fost inceput! Sau eliminat complet. Stimate domn, care va numiti cu pseudonimul “Alexexandru”, exista soferi exceptionali si cu caracter si soferi lipsiti de profesionalism si fara caracter, dumneavoastra din ce categorie faceti parte? Cum puteti proba acuzatiile aduse? O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.