Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Vulcamobi

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Baia Mare

Vulcamobi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nu inteleg de ce spui nu fac tahografele singure daca eu am spus ca am facut selectarea manuala in tahograf cu mana mea,dar nu inregistreaza??!Cred ca nu ai inteles ce am scris.
  2. Vreau sa fac unele precizari pe care nu le-ai inteles.1.Eu am selectat manual pe tahograf dar modelele vechi de tahograf nu iti inregistraza pauza pe card in perioada cand a fost scos cardul (si legea confirma acesta chestiune ),lucrul pe care nu l-am stiut.De exemplu acest model de tahograf daca fac trei perioade de pauza a cate 15 minute sau una de o jumatate de ora si dupa aceea 15 minute el se reseteaza singur ca si cum ai face o pauza de 45 de minute corecta. 2.Faptul care-l spui ca m-a ghicit ca nu sunt pregatit cu legea nu sta in picioare pentru ca nu am fost de acord cu el si am platit amenda integral(adica 2000euro) El mia zis ca pot plati cu 30%mai putin ,adica 1400euro, dar asta inseamna ca nu mai pot face contestatie.Prin acest topic am vrut sa arat de fapt ce abuz a facut acel politist.Dupa finalizarea recurslui am sa va anunt rezultalul!
  3. Dar am scris in prima mea interventie ca am avut rezervarea si factura de la hotel dar politistul nu a vrut sa o vada.
  4. Asa este,politistul a spus ca puteam sa las cardul in tahograf si sa pun pe patrat,adica disponibilitate.El zice ca nu pot sa stau pe pauza cu cardul in tahograf mai mult de 72-de ore. Dar daca mergea altul cu camionul in aceasta perioada ce trebuia sa fac? A scoate cardul e legal si daca pot sa fac foaia de activitati doar eu(pt. ca eu sunt persoana desemnata)nu cred ca trebuie sa fug pana in Romania ca sa o scriu.Am facut recurs si o sa vad ce se va intampla.Merci de comentariu! Eu nu stiam ca tahograful meu nu inregistreza pauza cu cardul scos,am aflat doar cand m-a amendat .Data viitoare stiu ce am de facut.Foaie de activitati am facut pentru orce eventualitate.
  5. Buna ziua am si eu o problema .Am un camion si sunt administrator ,manager de transport si sofer pe acest camion.Am descarcat in Spania dupa care mi-am luat cinci zile de vacanta.Am luat o camera la hotel,am parcat camionul in curtea hotelului si am scos cardul din tahograf.Dupa cele cinci zile am introdus cardul in tahodraf am selectat manual pauza pentru cele 5 zile(avand un tahograf digital de prima generatie su a inregistrat pauza) am facut un certificat de desfășurare a activitatii iar la punctul 20 am scris Barcelona deoarece documentu l-amemis in hotel.La un control in Spania am fost amendat ca certificatul trebuia emis la sediu.Tinand cont ca eu sunt manager de transport si nu am nici un ilnlocuitor cum trebuia sa procedez? P.S Am avut rezervarea si factura de la hotel
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.