Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

biliards2002

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Contact Methods

  • Yahoo
    biliards2002

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

biliards2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. te referi 42 la 46 , adica astea ar fii iesirile pt Leeds ? eu merg la Leeds/Albion street , la un centru commercial sa descarc, referitor la inaltime/latime nu cred ca am probleme pt ca e standard camionul. Incaodata multumesc .
  2. iti multumesc pe promptitudine , este vorba de un camion , un nearticulat (Mercedes Axor) .
  3. Buna ziua , intentionez sa merg in acest weekend pana la Leeds , as dori sa aflu ce restrictii sunt , pe internet imi da ca se circula pe autostrazi si Sambata si Duminica ... imi poate confirma cineva ?
  4. in ce directiva/lege pot gasii art 8 de care spui sxn ?
  5. sxn , 561 art . 8 alin. 3 si 4. ?? aici e ?
  6. imi poate spune cineva unde in legislatie este scris ca putem prelungi programul de lucru al soferului de la 13h la 15h fara acea pauza de 3h ? ce articol sau pargraf etc eu sunt convins ca este adevarat ca se poate de 15h fara 3h pauza neintrerupta deoarece am fct 15h fara pauza si am fost oprit si in germania,franta sau elvetia si nu mi-au zis nimic.am o discutie in contradictoriu cu un prieten iar el vrea sa vada unde scrie asta.... Multumesc celui ce imi va arata unde e scris in legislatie !
  7. Salut,am o nelamurire,daca am inceput un program de lucru la orele 06:30. si am cobndus doar 3:30 si m-am oprit,dupa cate ore e corect sa incep alt program? Dupa 9 sau.dupa 11 ore ? Adica m-am oprit la orele 10:00 dimineata,la cat pot incepe un NOU. program de lucru? Va multumesc mult
  8. DECI, MA SFATUIESTI SA MA DUC SA SCHIMB CARDUL ? SA-L DAU PIERDUT ? CE RISC CU ABATEREA AIA GRAVA SI SPUNE-MI TE ROG CARE ESTE ....
  9. nu te injur deloc,pe cuvantul meu, dar sincer nu-mi pot da seama unde am gresit,am verificat semnele,iar acolo am vazut ca am un semn care vrea sa-mi zica ca am introdus cardul din mers....ceea ce nu am facut niciodata....oare asta sa fie abatereaa ?
  10. SCUZA-ma si te rog....ma uit pe semne,ma uit dupa directiva....imi poti spune pe intelesul meu ce abatere grava am facut ? eu am crezut ca am facut cat se poate de bine programele......
  11. sa inteleg ca grava incalcare ar fii ca merge fara cartela in tahograf ? pt ca , camioanele sunt mutate din curtea firmei in aeroport, iar mutarea se face fara cartela in aparat....
  12. ,,merge fara sofer`` , pai merge ca nu sunt fix pe un camion, ma mut de pe unul pe altul.....eu habar n-am sa citesc desfasuratorul ala, acele incercuiri ce vor sa insemne ?
  13. As dorii sa stiu ce inseamna ,,orele`` acelea pe care le-am incercuit....IMI IAU AMENDA? ce e gresit ?,mentionez ca lucrez in italia si inca nu am schimbam cardul tahografic,lucrez cu cel romanesc.
  14. Va multumesc frumos si mult.rasp mai greu ca,conduc.
  15. Serios colegu,ma pot duce in 15ore fara a avea 3ore de pauza neintrerupte?dupa cum am calculat, cu 13 ore raman la vreo 100 de km de casa,daca zici ca ma pot duce la 15h,inseamna ca ma spal azi:)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.