Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adriangeani

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

adriangeani a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 30 2019

adriangeani a avut cel mai apreciat conținut!

Despre adriangeani

  • Dată Naștere 05/07/1978

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Sibiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adriangeani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua. Stie cineva această firma de recrutare soferi din Oradea? Este serioasă? Are ceva contracte sofer cisternă Adr in Italia. Vad ca ofera salariu de încadrare peste 6000 de lei pe cartea de muncă în Ro. Ă plecat vreo cineva cu ei? Nu de alta dar cred ca fiecare dintre noi nu prea mai credem in zâna Maseluta...asa ca o informație ar fi binevenită. Mai ales că duce numai pe Italia, alți patroni seriosi...
  2. Salt. Ma numesc Adrian. Si eu am aplicat printr-o agenție de muncă din Germania pentru un post de sofer cisternă dar in Germania. Toate bune si frumoase, am dat un fel de interviu cu un domn care sa prezentat un fel de director am International din Germania, spunandu-mi că ma asteapta la muncă în ianuarie și că va trimite în prealabil un contract de munca. Bineinteles acel contract nu l-am primit niciodată să îl pot studia. Am cautat si eu ca omul informații despre ei pe internet. Nimic. O singură adresă pe la Essen, care culmea având o descărcare in zona am zis: hai sa trec sa stau de vorbă cu omul. Ajung in zona cu campionul si acolo...intradevar locație de camioane, dar de vanzare. Nicidecum transport cisterne. Poarta închisă se apropia Crăciunul, asta e. Vorbesc cu fata de la agenție: doamna contractul sa il citesc si eu. Nu ca clientul va asteapta in Germania, după contractul. Si asa ca..si eu astept aceleași informații că si tine. Am fost sunat de neamt, care sa supărat fleasca ca nu am ajuns in ianuarie la ei... Scuze ca revin cu precizări. Firma Star International din Italia este destul de serioasă, mai mulți colegi români care lucrează acolo au confirmat asta, însă acasă doar 25 de zile pe an...asa ca..
  3. Buna dimineata. Nu am vazut nici un sofer roman in strada sa clameze acele reguli care sunt sau care le vor vota parlamentul UE. In schimb am vazut patroni romani foarte vehementi. Ore acesti patroni au intrebat vreun sofer de-al lor sau unul roman care munceste pentru ei, daca aceste reguli sunt bune sau nu?? Sigur nu! Urmaresc profitul lor, bunastarea lor. Stiu unii vor spune ca asta este economia de piata. Asa si este, insa nu poti transforma in sclavi oameni care muncesc pentru tine, care iti aduc profit. Este un soc total pentru ei cresterea salariilor spre decenta. Erau INVATATI sa plateasca dupa ureche, dupa cat de mult le scapa printre degete, sau poate nu. Eu unul m-am jurat de mult ca nu voi mai munci pentru un patron roman. Mai bine as prefera sa schimb meseria. Chestia este ca am vorbit cu foarte multi de-ai nostri pe parcare. Din 100 de oameni de exemplu doar 2 au zis ceva bun de patronul roman. Sii si aia cred ca le erau rude. Am urmarit si eu protestul patronilor de la Bruxelles. Erau uni care strigau in cor..Vestul ne fura soferii...Domnilor spre socul vostru soferi i-ati pierdut de mult!!! De atunci de cand i-ati platit cu salariu minim, bani opriti pe motorina, manipulari de tahografe, bani pe caiet...VA SUNA CUNOSCUT DOMNILOR??!!! Un patron roman a ramas socat cand a auzit ca firma la care muncesc imi plateste reinoirea cardului de condus, atestate, etc etc etc.. Toata aceasta pledoarie nu este pentru ai blama, dar poate mai este o speranta de-a schimba ceva in mentalitatea lor. Domnilor faptul ca acum sunteti obligati sa dati un salariu m,ai bun nu este o corvoada, nu este un atentat la buzunarul vostru cum credeti, este normalitatea domnilor!!! Acel om care va produce are si el nevoie de minim de confort, de-o pauza de weekend cu un dus, o bucatarie, o masina de spalat...si asta este minimul, nu cum doriti voi..parcari pe marginea santului fara sa dati macar un leu..si astea cate 3 luni la rand. Nu zic ca o sa fie bine ceea ce va urma. pentru ca pentru noi sunt 2 variante , insa suntem puternici si vom lua lucrurile asa cum vor veni. Ne vom adapta..Cam atat am avut de zis... Parerea mea...si pentru ca este saptamana luminata Hristos a Inviat!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.