Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Campers

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Campers

  • Dată Naștere 06/25/1990

Profile Information

  • Locatia:
    Braila

Contact Methods

  • Yahoo
    campers_cs

Campers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. este vreun coleg din braila/galati care merge vineri la timisoara ? 0729899507 - dragos
  2. Dupa o sapt la hartl , pot afirma urmatorul lucru - daca nu urmaresti sa te imbogatesti k ajutor si te intelegi cu titularul , merita!
  3. @winis - multumesc @valy - inseamna ca probabil stai pe langa o fosta colega de-a mea , Lavinia , a facut post liceal la saligny .. si eu am fost prima data 'trimis' tot la galati , dar pana la urma s-au putut face si aici
  4. le-am fauct la diamed deasupra cinematografului central (este un magazin langa cinematograf , unde sunt mereu baieti care 'atarna' , exact in fata magazinului sunt niste trepte ..urci sus pe treptele alea , si acolo e clinica ) dar se pot face doar joia
  5. salut sincer , ncii nu mai tin minten exact ori pe la mijlocul lui mai , ori aprilie ..
  6. salut vineri trebuie sa merg si eu la timisoara va salut , succes si voua ! PS : 22 ani , braila , experienta 0
  7. e (sau era) stricata masinaria care printeaza cardurile de sanatate .. mie mi-a spus ca va dura in jur de o luna pana-l voi primi ! am luat in schimb o adeverinta si am trimis dosarul cu adeverinta ..
  8. salut pasaportul il am de la 18 ani , si nu mai stiu cat a costat parca in jur de vreo 150 lei daca-mi amintesc bine a durat destul de putin , ca stiu ca si atunci eram contra timp ..cred ca vreo 2 saptamani ! atestatul de marfa ..am scanat acel card (si tahograf si atestat marfa) si le-am trimis copii !
  9. adevarat ! nu mai stiu daca am scris aici , am trimis si eu miercuri dosarul , vineri am vbit cu dansii si au spus sa revin cu un telefon pe miercuri , sanse f mari de angajare .. sa vedem !
  10. eh ..ai putina rabdare , de acum tre' sa apara 'baietii mari' cu experienta care-ti vor spun cat de fraier si prost esti si ca ei pentru banii astia nici nu s-ar fi ridicat din pat dar cand un incepator ca noi apeleaza la ei , sa le puna o vba buna si sa-i ia 'sub aripa lor' , toti o dau cotita adevarul e ca , din cauza incepatorilor ca noi au scazut salariile , dar daca am fi fost si noi ajutati ..era cu totul alta situatie !
  11. am trimis si eu dosarul miercuri ieri am vbit cu dansii si pare promitatoare treaba .. a zis ca pe sapt viitoare sa ma astept la un telefon ..probabil cei care vin acum din cursa nu mai pleaca si a 2-a oara
  12. am fost azi pentru cardul de sanatate , pt ca vineri au avut inchis si ieri am avut treaba se pare ca s-a stricat masinaria de printat carduri de la bucuresti , si va dura de la 2 saptamani in sus sosirea lui (casiera bajbaia ceva chiar de o luna ) . partea buna este ca , poti cere o adeverinta care poate tine locul cardului la dosar , care se elibereaza a 2-a zi ! deci , maine voi trimite si eu dosarul voi prin ce l-ati trimis ? posta ? curier ? ce curier ? ce cost?
  13. aa .. si cica dureaza 'decat' vreo 2 saptamani pana vine cardul de sanatate. adica , dupa ce ..costa de sparge ,macar nu ti l da in 2-3 zile ..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.