Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Evalazar

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Evalazar

  • Dată Naștere 11/30/2018

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bragadiru

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Evalazar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Te poti duce sa ma dai in judecata pentru orice doresti tu! Nu te am amenintat decat cu judecata, care de fapt nu e o amenintare! Daca bagi cardu sa il verifici, o sa vezi cat de idiot esti! Ai mers tu numai programe full, chiar si depasite? Dar tu nu ai reusit in nici o saptamana din cele 3 sa treci de 40 de ore de condus, chiar intr una din ele nu ai nici macar 30! Vi aici si spui numai tampenii! Spune le oamenilor cum faci tu cand te imbeti, idiot frustrat ce esti! Spune le ca incepi sa spui ca tu ai avut firma si ai avut 500 de angajati si ca esti smeker! Apropo bogatasule, ca tot spui ca nu esti sarac, cand ai venit la angajare ti am spus ca daca ai nevoie de bani cand pleci in cursa iti pot da bani dinainte. Tu ca un om corect si bogatash ai spus NU!, nu mi se pare normal, nu vreau! Mai iti amintesti ce ai cerut cu 10 minute inainte sa pleci? Ai cerut bani Costache Andrei! Din punctul meu de vedere esti un dobitoc, de fapt un mare dobitoc, un om fara demnitate, un betiv tampit! Imi permit sa te jignesc, pt ca si eu am fost jignit, m am simtit jignit pt faptul ca a trebuit sa disxut cu tn 2 ore sa iti explic cat de idiot si prost esti ca dai mesaje si spui tampenii pt ca ai baut tu! Cum crezi ca ar fi sa stau sa ascult toti angajatii cand se imbata ei si sa fiu dispus la orice ora sa le raspund lor pt ca asa considera ei ca e normal sa ma sune ca s au imbatat! Am in jurul a 100 de oameni angajati! Nu am ajuns la nivelul tau de 500! In concluzie ca sa sti cu cine ai vorbit, Adi sunt!
  2. Costache Andrei deci pana la urma ai repausurile recuperate... Ai spus o chiar tu! Daca tu ai stat 3 saptamani, de unde sti ca nu se recuperau pe viitor? Citesti in stele? Si DA sa sti ca un patron e mai presus decat tine, chiar daca nu vrei sa recunosti pentru ca esti frustrat! Ti a cerut cineva ajutorul?! Sa imi cauti tu mie de lucru? Te am angajat dispecer, coordonator de transporturi sau ce te am angajat? Te am angajat conducator auto, atat! Eu spun sa iti bagi mintile in cap, sa nu te mai umfli in pene pe aici... Observ ca ai prins si un tupeu obraznic! La firma noastra nu exista nici un coleg Alex!!! Si iti dau un sfat prietenesc sau cum vrei tu sa il iei, inceteaza sa iti mai suni fostii colegi sa le povestesti frustratile tale!
  3. Ca sa înțelegeți, sâmbătă seară da mesaj ca el nu pleaca duminica si etc... Duminica pleaca in cursa, alimentează seara adblue iar luni suna si spune ca i s -a aprins adblue in bord... El de fapt avea adblue aprins in bord de vineri seara pentru ca uitase sa alimenteze adblue si era in pauza... nu avea cum sa alimenteze si cauta cearta ca noi sa ii spunem sa lase masina acolo si sa vina acasa! Evident venea acasa nu spunea nimic de masina si totul frumos! Numai ca nu s -a intamplat cum a vrut el... Iar apoi a vazut ca nu a mers asa a inceput sa caute alte tampenii, ca noi sa ne saturam si sa il dam afara! Odată cu asta a crezut ca a scăpat si de stricatul masinii! Alimentarea cu adblue intra strict in sarcina șoferului!
  4. Domnul Sasha el a pus doar fragment din discuție, i s -a explicat că nu se recuperează cum vrea el! Avem timpi morti in care suntem nevoiți să stationam 2,3 zile si atunci recuperăm! Avem timp să recuperăm in 3 saptamani ceea ce este perfect legal! I s -a spus că nu stam sa dezbatem pentru ca nu ai cu cine discuta! El a cautat nod in papură sa plece pentru ca a stricat masina, a stiut ce a facut si nu mai așteptat sa primim constatarea serviciului! Noi facem angajări pentru ca am achiziționat camioane, nu pentru ca păcălim lumea! V -as ruga sa il angajați 2 saptamini la voi la firma, sa vedeti cum e omu! Il rog inca o data sa Posteze mesajele care mi le -a trimis! Oricum o sa fie chemat in judecata pentru tot ceea ce a scris aici, pentru ce a facut! Fiecare trebuie sa raspunda pentru ceea ce face! Trebuie sa inteleaga ca asa cum are drepturi, asa are si obligatii si responsabilitati! Va doresc o seara buna si numai bine!
  5. Buna seara Domnul Costache Andrei, ca sa nu mai aberezi te- as ruga sa te duci cu cardul sa vezi daca ai repausurile recuperate sau nu! Nici macar nu ai idee cum se fac repausurile ,la 2 zile după ce ai venit la munca te credeai mai sus si mai destept decât patronul. Mai exact te apucase- i sa imi cauti de lucru mie in alta parte, pentru ca nu iti convenea modul nostru de lucru desi ai stiut de la inceput despre ce e vorba! Spune -le oamenilor de pe forum ca te- ai imbatat eliminat si ai inceput sa dai mesaje la 11 noaptea ca tu nu ai pomenit in viata ta sa pleci in cursa duminica la orele 17:00 si ca ai vrea sa fie ultima ta cursa! Dimineata cand te -ai trezit mai sunat si ti -ai cerut scuze spunându -mi ca tu ai vrea sa iesi la pensie din firma mea! Ai muncit la noi fix 3 saptamani! Ai facut un repaus redus de 30 de ore apoi unul de 46 ore apoi unul de 4 zile! Ti s a explicat că se recuperează dar nu in mod eronat cum stiai tu mai exact 24 45 24 66!!! Te dai destept si ii făceai pe alți colegi din firma prosti si înceti la minte!(Mai exact pe Doru)! Tu nu vroiai sa conduci noaptea, nu vroiai sa conduci in weekend, deși cand ai venit la angajare ti s-a spus ca se conduce atat de noapte cat si de zi ,se conduce si in weekend etc... POSTEAZA te rog aici si mesajele care le ai dat la 11 noaptea beat fiind! O sa te dau in judecata pentru tot ce ai scris aici, pentru toate minciunile care le spui! Nu te- a păcălit nimeni cu absolut nimic! Eu cred ca ar trebui sa mai aduci si niste bani, Spune -le oamenilor ca ai uitat sa bagi adblue la Masina si ai stricat-o, masina e in service acum la Mercedes Benz si asta e motivul pentru care nu mai functioneaza Adblue, vei fi dat in judecata si pentru asta pe baza constatării oficiale de la Mercedes Benz in care spune clar data, ora in care s-a mers fara adblue!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.