Sari la conținut

muri80

Members
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre muri80

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 10.03.1980
 1. Firme de evitat

  Cu placere, daca ne-am unii toti impotriva acestor excroci, i-am elimina.
 2. TOP EXPRESS KURIER D.C.SRL.jud Caras-Severin,sat Sadova - Veche.Com.Slatina-Timis/c.p.327363.Sadova veche 124###Dumitru-Kleintransporte,Herrgottwiesgasse 245.A-8055 GRAZ/Osterreich.Cele doua firme de transport sunt detinute de Dumitru Cristian.Situatia care o voi explica este pentru.a stopa acest domn patron cu cele doua firme detinute, sa mai insele persoanele care isi cauta un loc de munca in strainatate.Serviciile care le ofera sunt:sofer 3.5 tone comunitate si pe ture fixe germania-austria(coletarie) Acest individ isi desfasoara activitatea in Austria si Germania, unde detine 3 locatii in chirie. Telefoanele sunt:0040752224463/00436767925905.Anunturile sunt afisate pe romjob. ro/jobble/olx. Angajez sofer 3.5 tone international pe comunitate sau ture fixe(coletarie) 1250€\luna.Dumitru Cristian sau Dumitru Krystian. Soferii care au avut ghinionul sa aiba de a face cu acest individ si sunt multi, credeti-ma au fost inselati prin neplata salariului, neintocmirea contractelor de munca, sedere ilegala(neinregistrarea in zona unde locuiau) Metoda este simpla:salariile nu erau platite in totalitate niciodata, respectiv in fiecare sfarsit de saptamana primeau bani de buzunar 50-150€.De ce asa?... Pentru ca toti soferii sa fie legati de aceasta persoana si sa nu poata pleca eventual. Toti cei care ajungeau sa plece in tara cand aveau libere, in momentul cand vroiau sa se intoarca inapoi, erau refuzati pe diverse motive. Motivul era:neplata restantelor care se ridica de la minim 2-3 sute la 1000-2000€.Daca cereai drepturile la zi, erai trecut mai rapid pe lista neagra si ti se grabea plecarea, bineinteles fara a fi platit la zi.Trist este ca acest excroc, face aceasta treaba de f. mult timp si fiindca asa suntem noi romanii(delasatori, comozi), nu luam masuri impotriva lui. Masinile nu sunt in stare buna,lovite, nereparate in service-uri. Schimburi de ulei/placute.... etc. se fac prin parcari, ceva strigator la cer,bineinteles de persoane neautorizate.Anvelope doar second-hand,care sunt folosite pana aproape la uzarea completa, desi masinile fac 15000-25000 km/luna. Trist cum ne purtam unii dintre noi cu compatriotii nostrii.
 3. Firme de evitat

  Mersi. O sa fac acest lucru.
 4. Firme de evitat

  Ceilalti....nu s-au unit. Asa suntem noi... unii dintre noi. Ne plangem si nimic. Acum incerc eu sa ii unesc.Si eu sunt in aceeasi situatie bineinteles. Intr-un fel sau in altul tot o sa o scot la capat si daca trebuie sa cheltui mai mult decat restul neprimit. Macar voi sti ca nu va mai face si altora, acelasi lucru.
 5. Firme de evitat

  De evitat firma de transport pe comunitate....Dumitru-Kleintransporte.Herrgottwiesgasse 245.A-8055 Graz.Osterreich......si TOP EXPRESS KURIER D.C.S.R.L Jud.Caras-Severin.Sat Sadova veche.Com.Slatina-Timis cod postal 327363,Sadova Veche 124.Patronul acestei firme...Dumitru Cristian/Dumitru Krystian...,,,,numele sub care are anunturile de angajare soferi transport 3,5 t comunitate.TELEFOANE..00436767925905/0040752224463.Este un excroc care angajeaza nonstop soferi,nu inregistreaza contractele de munca,nu faciliteaza obtinerea actelor de inregistrare a celor care lucreaza si locuiesc la domiciile care le poseda nu plateste.Metoda este simpla....cine pleaca acasa in libere,nu se mai intoarce pentru ,ca i se invoca diferite motive.Motivul real este neplata salariului,nici un sofer nu are banii primiti la zi,motiv pentru care este foarte usor sa fie inselati.Acest excroc face acest lucru de foarte mult timp si inca nu a fost prins si oprit.Exista martori nenumarati si dovezi impotriva acestui excroc.
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.