Sari la conținut

NICU-HD

Members
 • Număr conținut

  96
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  5

NICU-HD last won the day on September 4

NICU-HD had the most liked content!

Despre NICU-HD

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 02.10.1965

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Zolder
 1. Sofer profesionist.

  Doamne Cico,,,cum trece timpul!
 2. Probabil este cineva corect care e deranjat,,,si lucrează la firma asta,,,dar nu ca si sofer!
 3. Sofer profesionist.

  Poti da detalii te rog
 4. criza design soferi? Oare. ...

  Abracadabra are dreptate,unul din dispecerii mei belgieni mi-a spus ca trebuie sa scoată de pe noi aprox, 600 euro de sofer pe zi!sa fim rentabili,asa ca in câteva săptămâni a pierdut firma 3 soferi de excepție cu vechime de 8,7 si 5 ani in firma! Toți anii ăstia nu a pus un euro la salar,la intrebarea mea care a fost ca de ce se uita la 100 de euro,a pus intradevar 100 la salar, lucru care a produs enervarea altui coleg,care i-a spus ca isi bate joc de noi si mai bine nu punea nimic,dupa o săptămînă a demisionat si a plecat si el avind aprox 6 ani in firma!Eu lucrez de 4 ani la ei,când am venit acasa am parcat încărcat intr_un secure parking la TruckStop 26 bis Lummen,dispo spune sa las actele in cabina,eu vroiam sa ma dezleg de remorca,urmează ceartă englezească de rigoare,spunandu_le ca nu dau campionul pe mîna altora cu toate lucrurile mele in cabina,mentionez ca era vorba de soferi bulgari care lucrau cu ei,dispo zice ca poate fura cineva remorcă daca ma dezleg!Eram intr,o parcare securizată!In clipa aceea am demisionat,au mai rămas 2 soferi! Unul dintre soferii rămasi ia luat la rost de ce au facut,adică totusi au pierdut intr,un timp scurt 5 oameni care nu au facut absolut nici o problema,răspunsul a fost ca este o situație generală si la alte firme in Belgia!Concluzia,,belgienii nu fac un pas inapoi,noi de ce am face o!
 5. Daca citeste cineva,chit ca postez la o perioadă mare de timp de la postul colegului agent007tm,e cumva firma de pe Cristalului din Media care au cisterne alimentare si colaborează cu o firma din Olanda?
 6. Salut colegii,mai nou daca citeste cineva,fac un up date ,firma din Hunedoara are sediul la iesire din Teliuc spre Ghelari si se numeste THAL,bănuiesc si presupun ca "naravul" patronului nu s-a schimbat!
 7. Darius te contrazic,,,când transporti vin in cisterna.....full,...,adică rasa pana in capacele
 8. Essers...cu toata rautatea pe care o sa o atrag asupra mea...firma de cacao...ma refer la incarcare si la programul de condus care pe ei..de la birouri nu ii intereseaza...experienta proasta la cargo..insist la firma mea sa nu ma mai trimita la ei...essers genk...turcii de acolo au monopolul!
 9. Salu Nicu.Am vazut ca ai raspuns cuiva despre un loc de munca in Belgia la patron belgian,5/2,5/3 ,70 euro bani de drum.S-ar putea sa am nevoie de la inceputul anului viitor,mai e de actualitate anuntul?

   

 10. Sofer Autobuz Anglia

  Cico asta ...baiat finut
 11. Hai sa facem altcumva..fiecare sa plateasca o cotizatie anuala in quantumul a catorva beri...depinde de firma nui asa?Si apoi...daca intra pe forum intra..daca nu...nu.el are un fel de abonament.Asta cu donatul aduce a manastire!
 12. Mama Rusie

  Eu unul am fost pe la un Otopeni romanesc..adica la Lyubert.o periferie a Moscovei..pe linga toti nervii si dracii si asteptat.inclusiv timp de vizitare a Moscovei..m.ia placut experienta!
 13. Salar versus salariu

  Mario...mai bine erai...filozof!
 14. Daca vrei comunitate 5/2...5/3 acasa suna la 0733587358..sunt de asemenea sofer.patron belgian.respectam programu.avion platit de tine.tu primesti 70 euro de drum..vine taxi dupa tine..sau coleg cu minivan
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.