Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GutuvanMorgan

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

GutuvanMorgan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Intre noi fie vorba, tu chiar crezi ca sta dumnezeu cu un catalog is face prezenta :" Tu ai fost la biserica , vei ajunge in rai, tu n-ai fost in bisericam,vei arde in iad ca un vreasc" . Sa fim seriosi. Chiar ma sperie faptul ca sunt oameni ce mai cred intr-o entitate de doi bani care-si bate joc de ei . NU pot sa admit sacrificiul, au fost oameni in istoria lumii care-au suferit in numele lui Dumnezeu mai mult decat isus insusi. Doar ca ei n-au avut avantajul de-a fi inviati. Pai asa as veni si eu sa fiu "sacrificat" cand stiu ca dupa aia ma duc la bine din nou. Si as veni de miliarde de ori,ar fi distractie.Daca vei mai continua cu postarile in acesta sectiune ,voi considera atitudinea ta ca fiind provocatoare!In aceasta sectiune nu se combat persoane si nici idei!Cred ca nu ai inteles nimic din denumirea sectiunii!
  2. Astea-s abureli pentru batrane pensionare senile, ce stau toata ziua cu capu-n TV , asa e , Tilica
  3. Da, am . Sunt satul de minciunile servite de religie si de un dumnezeu care-si bate joc de oameni.Si apreciam adevarul ascuns al bancului care e de plans, nu de ras .
  4. Tilica ! Putem fi cu adevarat oameni si fara Dumnezeu, fara sa ne ancoram de un "ceva" inexistent . Dar trebuie pentru asta sa existe CARACTER , CONSTIINTA. Este, sincer, de apreciat faptul ca avem pe cine da vina: "Dzeu a facut, satana a dres, el ne-a impins la rau, el ne-a dat/luat" fara sa se gandeasca o clipa la faptul ca TOATA responsabilitatea actiunilor noastre o purtam noi, ca indivizi , nu niste entitati imaginare .
  5. Raiul si iadul e aici pe PAMANT . Ce ne imaginam noi ca e dupa ce murim , sunt simple aberatii sau manipulari religioase. "Desteapta-te romane! Din somnul cel de ..." Romane , ai dormit prea mult. Esti in moarte clinica, si deja astia arunca pamant pe tine. Slabe sanse sa mai scapi. Ups , e prea tarziu!
  6. Fii fraier, nu te intreba ! Biserica te vrea adormit , sa pui botul la aberatiile religioase.Manipularea maselor n-ar fi posibila fara biserica.Multi sunt sclavi doar pentru ca ei cred ca-i asteapta o lume mai buna dincolo, iar ceilalti ,desteptii, isi vad de treaba in continuare si-si traiesc viata , bazandu-se pe sclavi. Chiar daca imnul ne indeamna , romanul cred ca nu se va destepta niciodata. Ignoranta data de religie , e aducatoare de sclavie, saracie si prostie. Sa nu uitam ca Romanicacaca* (tastatura defecta)* e una dintre cele mai religioase/credincioase tari din Europa. Se vede . Prostie, ignoranta, minciuna, tradare, foamete , saracie , ura , coruptie , astea sunt cuvintele ce caracterizeaza Romania. Fiecare din noi am avut cate un stra-stra-bunic sau macar o ruda care a luptat pentru o tara libera, pentru pamant , pentru liniste.Dar vai ,sangele varsat a fost in van. Si Dumnezeu e inca la somn...Sa supravietuim bine! Cata ironie, si de la conducatorii nostri , si de la Dumnezeu, nu-i asa?
  7. DA' am inteles, da' cum e cand Dumnezo asta atata de bun , il da pe unu din nastere orb, sau surd sau cu diferite handicapuri? Pildele astea-s facute sa pui botu si sa fi sclav pana la capat, ceva de genul "taci si inghite, fraiere" . TOTI stim ca exista nedreptate plus coruptia bonus din Romanicacaca* ( tastatura defecta *). O fi sanatea mai presus ca toate, dar fara bani ti se duce sanatatea pe apa sambetei ( alimentatie sanatoasa cu lactate, fructe , peste, deh ultimele 2 sunt un megalux pentru mai mult de jumatate din populatia Romaniei ).Totusi sa fiu in trend cu aceasta sectiune a forumului , ca-i cica de suflet si bla bla, o s-o las mai moale. Dar oricum nu dau 2 bani pe rahaturi semireligioase de genul "multumeste-i lu D-zeu in sus, multumeste-i lui D-zeu in jos " .NU pot sa multumesc celui mai mare criminal atestat de Biblie. Incepand cu potopul , unde i-a inecat pe toti, ca deh, ii era prea greu sa sorteze atata amar de oameni , si pana la razboaiele intinse de-a lungul mileniilor. AM deseori senzatia ca D-zeu isi cam bate joc de oameni. Scuze , m-am lungit prea mult. Detalii in viata reala, doar uitati-va in jurul vostru. Sa fim sanatosi. Era sa uit.Si cand l-o dat D-zeu pe fii-su pe pamant , l-o lasat pe irod sa omoare,sute, mii de copii , sa implineasca profetii stupide... In toata slava si puterea lui, n-o putut gestiona altfel situatia D-zeu .Pe bune?!? Halal mila, inteligenta , iertare si bunatate .
  8. Da, cu singuranta se gandea la mine. In special cand l-a inviat tac-su dupa 3 zile , sa-l duca inapoi la bine.Pai asa poate sa-l crucifice de miliarde de ori, daca-l invie iara, nu pierde nimic...Din contra, se mai distreaza .
  9. Remarcam ca Dumnezeu e cam nemernic. Multumim Doamne, pentru adevarul acestui banc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.