Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Paul-BV

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Paul-BV

  1. Paul-BV

    IFPTR Raspunde

    daca sunt "totala" gresite ,va rog demonstrati-mi dumneavoastra cum si de ce! ...sau doar din rea vointa doriti sa interveniti?
  2. Paul-BV

    IFPTR Raspunde

    1. Dupa cel mult 6 perioade de conducere conducatorul auto trebuie sa-si ia obligatoriu o perioada de odihna saptamanala (normala/redusa) 2. Pe parcursul a 2 saptamani consecutive un conducator auto trebuie sa se odihneasca cel putin 2 perioade de odihna saptamanala normala sau una normala si una redusa de cel putin 24 de ore...deci nu.
  3. Paul-BV

    Totul despre ADR.

    Nu stiau ce vorbesc. Cursul de Baza(colete) este un modul obligatoriu fara de care nu poti sa obtii si pt cisterna. Primul consta intr-un set de 30 de intrebari (21 de raspunsuri corecte) iar cel de-al doilea 20 de intrebari (14 corecte) . Nu stiu unde naiba si la ce prostii de centre va inscrieti ...La IFPTR va dau si carti(cu intrebarile rezolvate- am vazut ca unii colegi se chinuiau pe siteul ARR-ului).
  4. Da..te invata. La IFPTR este o zi special rezervata (din cele 5 de curs). Apoi se numesc cursuri TEORETICE. Sunt training-uri specializate pentru ARIMARE- numai la IFPTR.
  5. 23.06/21.07: AB,AG,B,BZ,CL,CT,DJ,GJ,GL,MH,MS,SV,TM,VN 30.06./28.07 : B,BC,BH,BN,BV,CS,HD,MM,NT,SB,VL,VS 07.07/04.08 : AG,B,BR,BT,CT,CV,DB,GL,IS,MH,MS,SM,SV 14.07.2012 : AR,B,BH,CJ,HD,HR,IL,OT,PH,SB,SJ,TL,TR calendarul complet pe : http://www.arr.ro/files/servicii/eliberare-atestate/calendar%20de%20examinare%20teoretica%20ian-iulie%202012.pdf
  6. Avand in vedere necesitatea obtinerii/reinoirii atestatelor profesionale, care considerati ca ar fi cel mai bun centru de pregatire unde un viitor cursant ar acumula cunostintele cele mai folositoare?
  7. Vezi poate are vreun coleg cartea. In orice caz poti merge la un centru sa te interesezi. Se fac si cursuri doar de Arimare. Succes!
  8. Salutari! In cartea tiparita de IFPTR (Intrebari si Raspunsuri - Soferi) ai niste anexe in care se specifica numarul de chingi in functie de greutatea marfii, unghiurile de arimare s.a.m.d sau in functie de caracteristicile chingilor (LC,STF), scheme de arimare. Pt cei care au facut cursul acolo ofera si sprijin tehnic in cazul unor dificultati.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.