Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Andreiliviu105

Members
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Andreiliviu105

  • Dată Naștere 04/07/1992

Profile Information

  • Locatia:
    Tiganesti judetul Teleorman

Contact Methods

  • Yahoo
    Andreiliviu105

Andreiliviu105's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Multumesc colegu. Am vorbit cu ei la telefon si trebuie sa merg vineri sa stau de vorba fata in fata. O sa revin cu detalii.
  2. Buna seara colegi! In primul rand imi cer scuze moderatorilor daca nu am postat unde trebuie. In al doilea rand cer si eu unele detalii despre firma "sales adt logistics" din Targoviste.Orice detaliu imi este de folos. Trebuie sa m-a duc vineri 27.06.2014 la sediul lor pentru a stabili detaliile pentru contract. Am cautat pe net si nu gasesc absolut nimic Multumesc.
  3. Salut domnu` Cristi. Un soft si niste harti mai noi se poate? am un gps smailo joy cu ecranul de 4,3" . Multumesc anticipat.
  4. Salut colegi . e cineva din teleorman care vrea sa mergem la interviu la Miercurea Ciuc? daca e cineva v-a rogg sa m-a contactati si poate mergem impreuna( 0784902989 )
  5. Salutare . Domnul cristi stiti ceva au aparut ceva harti pe 2014/.?? multumesc
  6. Salut colegi . am si eu o statie Maxon cm 10(4 w cam slabuta) si o antena sirio de 1,5 m. Ce parere aveti? e buna de ceva pentru inceput? tin sa mentionez ca in general raza ei de actiune este cam de 10-15 km dar cateodata prind si de la distante mai mari gen 70-80 km si chiar clar. v- a multumesc.
  7. Salut Cristi GPS . imi cer scuze pentru deranj. imi trebuie si mie un soft bun pentru camion si harta pentru romania cea mai actualizata care poti sa mi-o dai. Eu am un smailo joy cu ecran de 4,5" (cam asa cv) As fi recunoscator daca ai putea sa ma ajuti. Multumesc.
  8. Echipaje formate ia colegu? un numar de telefon ceva se poate? multumesc
  9. este un coleg aici pe forum care se ocupa cu asa ceva. Are nick-ul : CristiGPS el te poate ajuta !100% succes
  10. Colegu Laflorin treaba cu parintii mi-a zis-o si mie. deci nu au facut misto de tine . Iar treaba cu cardul e cea mai mare prostie .Din cate am vazut aici pe forum unora le cere mai mult pe card altora mai putin pe unii ii pune sa plateasca din urma sa fie la zi pe altii sa plateasca doar 6 luni de card si tot asa. Mie mi-a zis ca trebuie sa platesc 606 lei din februarie 2012 pana prin martie anul asta. ca sa imi faca cardul pe 3 luni. Acum cred ca ma costa si mai mult .De aceea am si refuzat sa il fac sa ma duc la Hartl cu toate ca ma sunase sper sa aibe alti colegi norocul si sansa sa fie sunat Drumuri bune si toate gandurile bune tuturor colegilor !
  11. am gasit un soft care mi-l l-ati mai dat dvs igo cred ca versiunea 2.0 este in folderul denumit "Primole" asa l-am downloadat. Insa am o problema. Cand am pus prima data softul acesta ,cand planificam un traseu si era interzis imi spunea inainte sa plec la drum.Acum ma avertizeaza doar cand ajung la indicatorul respectiv. ma puteti ajuta? V-a multumesc
  12. colegu cristi si un soft daca poti pune te rog fumos ca pe cel care il aveam am reusit sa il "bulesc" am sters si am inlocuit pana nu ii mai dau de cap
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.