Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

aliasje

Members
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aliasje

  • Dată Naștere 12/30/1975

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    BUCURESTI

Contact Methods

  • Yahoo
    aliasje

aliasje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Nu se mai fac angajari la DT. Firma WSD din Bucuresti (Robert-unul din actionari) angajeaza soferi si ii detaseaza catre diverse firme cu care colaboreaza inclusiv DT. Din aceasta cauza salariul a scazut de la 1600 la 1500. Transport gratuit Bucuresti-Rhede si retur. Noii veniti sa se astepte la a fi repartizati catre speditia Estron unde vor avea parte de transport gunoi, zilic. Dispecerii si inclusiv sefu` numarul 2 de la DT intervin telefonic pentru a depasii programul. Cine accepta va avea parte mereu de acest tratament , cine nu , va merge in program . Banii la timp si fara popriri. In rest numai de bine semnatura cu acel link extern sa nu o mai folosesti...voi considera ca e reclama mascata
  2. Cu siguranta ca trebuie sa fi mai matur pentru a intelege aceasta pilda care de fapt ni se intampla zi de zi fiecaruia si pe intelesul tururor ar suna cam asa : culegi ceea ce semeni. Pentru comentatorii de mai sus: lucrurile bune nu vin obligatoriu de la persoanele carora le faci bine insa mai devreme sau mai tarziu ele vin. In fine e putin mai complicat ...
  3. Salut, camionul iti va fi schimbat dupa fiecare perioada de concediu daca stai acasa mai mult de 3 zile.
  4. Intr-adevar, nu e nicio problema. Dar exista totusi niste dezavantaje cum ar fi: 1. Daca sotia nu are un loc de munca in RO, ea si copii vostrii vor fi descoperiti dpdv medical iar voi veti avea acoperire doa pe Ungaria. 2.Vechimea in campul muncii in Ungaria, va fi luata in calcul pe RO doar daca veti avea un minim de 5 ani.
  5. nu este un standard, eu vineri am fost repartizat la coordonator si deja mi s-a spus ca luni trebuie sa plec. Dar am intalnit cazuri care au stat si o luna pana au fost chemati.
  6. Lucruri interesante pentru cei care vor la waberers sau proaspetii angajati
  7. Informatii noi pentru cei care vor sa mearga la WABERERS
  8. Eu am zis-o odata si o repet daca vreti la Waberers neaparat, cautati un sofer pe la garajul unei firme care sa ba lase contra cost sa manevrati un camion cu semiremorca pt cateva ore sa stiti cum se schimba treptele la un volvo, si sa aveti habar de cum se manevreaza la mersul cu spatele.Apoi sunati la waber si spuneti ca ati lucrat la firma X 6-7-8 luni. Nimeni nu se intereseaza daca e adevarat ce spuneti sau nu si atunci o sa va angajeze si o sa va dea ei obligatoriu pe mana unui sofer. De aici sunteti pe cont propriu si totul depinde de voi de cat de abili veti fi. Repet, nimeni nu cere sa dovediti ca ati lucrat la firma X si nimeni nu se intereseaza. Ei au nevoie de soferi isteti si cu potential adica mai pe romaneste trebuie sa fi descurcaret (mincinos) si sa rezulte din proba practica pe care o veti da ca o sa reusiti sa va deprindeti cu camionul in maxim 30 de zile. De atata au nevoie. A si daca mai si taci si inghiti si ii perii toata ziua chiar daca iti opresc jumate din bani atunci esti soferul cautat de waberers. Succes.
  9. nu-i rea ideea. astept contact din partea celor care sunt in situatii similare, fosti angajati waberers.
  10. salutari. ar trebui sa facem un club al celor demisionati de la waber, ar fi unul mare Eu am cerut demisia in data de 11.04, incepand cu 12.04, au acceptat-o fara nicio remuscare Tot in data de 11.04 fiind la M. Ciuc am si facut o sesizare la ITM M. Ciuc. Astept raspunsul lor apoi o sa ii chem in instanta, mi-au spus din start de la ITM , ca nu vor putea rezolva nimic legat de recuperarea banilor opriti. 0761305355 este nr meu de mobil, in caz ca vrea cineva din cei care au demisionat , sa mai tinem legatura cu precadere la situatia in care ne aflam si de ce nu eventuale sfaturi/idei de la cei care au trecut prin asa ceva si au avut sorti de izbanda. Ceii care au lucrat la waber stiu ca nici macar datoriile de angajare nu am reusit sa le acoperim cu banii de la waberers ca sa nu mai vorbim de bani pt. avocati. Succes tuturora!
  11. oricum ar fi dai testul si saptamana de scolarizare. iti vor promite ca pleci cu respectiva cunostinta in perioada de acomodare dar ai sanse de 1 la 100 sa fie asa. succes , vei avea nevoie
  12. salut. cu tine cumva m-am gasit la Laxemburg-Austria la pirelli si discutasem ceva legat de subiectul asta? mi-ai dat niste harti pentru igo-primo daca tu esti asta trebuie sa-tiamintesti sigur. eu deja 0mi-am da demisia, nu se mai put0ea, ppe luna martie din 4100 lei am primit 2200. am inaintat deja o sesizatie la ITM Harghita si urmeaza sa-i dau in judecata. da-mi un msg pe privat cu nr tau. mi-ai dat atunci 2 nr dar din pacate nu mai am nici unul. sa auzim de bine oricine ai fi.
  13. la waberers colegilor ori furati informatii rapid despre cum si ce sa faceti ca sa va fie bine ori mergeti inapoi acasa ori trageti pt waberers sa-si plateasca rata la masina pe care lucrati.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.