Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

stanciudan76

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stanciudan76

  • Dată Naștere 05/25/1976

Profile Information

  • Locatia:
    RM. VALCEA

Contact Methods

  • Yahoo
    stanciudan76

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

stanciudan76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Fratii mei... staff-ul... sa nu cadeti din scaune... Cu exceptia lui Mario, va purtati total aiurea. Nu inteleg.... E ceva public, colegial, voi ati transformat forumul asta intr-o forma de exteriorizare a fascismului ce zace in interiorul vostru. Aaa... si inca ceva, Ceausescu cand nu vroia da auda vaietele poporului (prostimea, cum credea el) ii reducea la tacere. SURPRIZA !!! Nu o mai puteti face. Asa ca: REVIZUITI-VA !!! Comportamentul virtual ( in cazul nostru) si hai sa fim colegi-oameni.
  2. Colegule mai bine renunta, toate cele spuse de colegi, mai sus, sant adevarate despre eliton... Nu intra in panica , cauta , ca mai sant firme care angajeaza incepatori. In ceea ce priveste elitonul nu au scrupule in ati opri bani din varii motive. BAFTA.... RESPECT.
  3. Multumesc colegul Sorin, deja mi-am facut angajarea si e prea tarziu pt a mai face altceva. Acum ce-o fi o fi.... ma uit la colegii mai tineri si vad ca e tare greu sa gaseasca ceva de munca, care sa fie cat de cat platit. Oricum foarte multumesc... RESPECT.
  4. Colegutule, stai te rog departe de ei, am inteles ca au mai pacalit si pe altii, am vazut ceva discutii despre ei, si se pare ca inca nu ia potolit nimeni, nici macar politia, desi am inteles ca au depus plangeri dar degeaba. La noi aici la valcea lucrurile functioneaza altfel, ca sa-ti dau un exemplu un comisar de la garda financiara nu a putut fi prins decat de DNA Oradea, ca pana acolo nu mai era nici un birou DNA, asa ca no coment... RESPECT.
  5. S. C. HUMANGEST GROUP S.R.L. Str.Herastrau Nr.1, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti 011981 TEL. +40 21 528 02 87/8 - FAX +40 21 528 02 89 C.U.I: RO22118520 ONRC: J40/13670/2007. Pentru colegii care cauta un loc de munca au 10 posturi pa Italia, anuntul este preluat de pa Myjob.....RESPECT
  6. SUPER.... TARE.. videoclipul, parca ar fi unul din jocurile alea de calculator. Ma intreb daca chiar avea nevoie de pedala franei, la cat de bun era baiatul nici nu mai trebuia montata... RESPECT.
  7. Colegule nu te mai enerva. Cand isi va da seama, ca prin tot ce face se auto-ruineaza, va fi prea tarziu. Inca nu realizeaza ca doar soferul produce pentru firma si mai cred eu, ca, doar sefii si patronii care inteleg acest lucru vor castiga, respectiv ridica nivelul de bunastare al firmei.... RESPECT.
  8. Cazierul auto sau rutier, il scoti de la serviciul rutier judetean care a eliberat permisul, costa 4 lei, si se refera strict la evenimentele rutiere pe care le ai avut, daca le ai avut ,intr=o perioada data, pe care de altfel o poti alege tu in cererea pe care ai sa o faci acolo. Sper sa te fi ajutat..... RESPECT.
  9. Colegii va multumesc tuturor, cred ca acum am de unde alege.... RESPSCT.
  10. Multumesc colegu Niky.... RESPECT.
  11. La arr te duci dupa ce ai platit taxa la posta, cu fotografiile facute in prealabil........ RESPECT.
  12. Colegu la posta o sa trimiti banii efectiv arr ului printrun mandat, doamnele de acolo stiu despre ce vorba si te vor indruma. RESPECT.
  13. stanciudan76

    Petitie

    Si eu sunt alaturi de voi colegii. Aveti si semnatura mea.... RESPECT.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.