Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TGV

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

TGV a câștigat ziua ultima dată pe Martie 9 2015

TGV a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

TGV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua. Imi poate da cineva informatiii despre firma Wind speed din Victoria ?
  2. Sofer profesionist , vechime in domeniul transporturi , experienta pe comunitate, sint in cautarea unei firme angajatoare care sa respecte munca si omul.Nu sint interesat de plata la km sau in functie de "Inventiile " unora.Astept oferte serioase. Multumesc.
  3. ART 118 ...147 CM si art 8 al. 1 din DIURNE Codul muncii.pdf gggg.txt
  4. Revin asupra subiectului si o sa explic mai exact ce s a intimplat. Luni am facut prg de 15 h , ca urmare am avut pauza de 9h.Marti am avut de asemeni pauza de 9 ore , miercuri am avut pauza de 11 ore.Joi de asemeni am avut pauza de 9 h. Vineri deja aveam 2 zile de 15 ore prg si doar 1 singura pauza de 11 ore. I am explicat la dispecer ca nu pot sa mai fac inca o zi de program de 15 ore deoarece imi mai trebuie o pauza de 11 ore,Drept raspuns , am primit mesajul ce l am postat mai sus , adica in opinia lui , in ziua de luni , pauza mea a fost de aprox 12 ore, dar avind in vedere ca am avut prg de 15 ore nu se considera decit 9 h.Dispecerul a sustinut ca nu e adevarat , se ia in consideratie 11 h , chiar daca 15 ore de prg adunate cu 11 ore de pauza depasesc 24 h. Aceasta discutie a avut loc vineri dimineata.
  5. Ca sa ma fac inteles la ceea ce am postat , era o discutie intre mine si disponentul de la CJ. referitoare la pauzele de 11 h. In opinia acestui ,, dispecer ,, poti face program de 15 h si apoi sa iei pauza de 11 h SI ESTE PERFECT LEGAL , cum sustine acest individ bine pregatit in functia de coordonator . La el 1 zi de munca nu are sfirsit , legea pt. el si inca vreo 2 dispeceri din firma ARCESE , este interpretabila, asa sustin ei.
  6. Asa este , Ciara este secretara si amanta , dar prin mina ei vei trece pentru a fi angajat la Leatrans ,si nu te trimite sa te angajeze pe RO.
  7. Salutare tuturor celor care vor sa mearga la munca in IR. prin intermediul unor oameni ce vor profita de pe spatele vostru. De vreti cu adevarat sa mergeti la acea firma , ar fi mult mai indicat daca ati vorbi direct cu Dna CIARA , patroana acelei firme . V a raspunde la tel .0035361304330 sau trimiteti maill la jobs@leatrans.com , si e posibil sa fiti angajati cu contract de IR. Drumuri bune sa aveti.
  8. Dle Alin , nu e frumos ca din partea unui ,, MANAGER ,, sa promita ca,, ne vom mai auzi la un telefon,, , dupa care isi inchide abonamentul iar pe noul abonament , daca o fi al Dvs , sa nu fiti de gasit niciodata. Multumesc.
  9. Salariul oferit de hotzii astia este : 35 eu pe zi in limita a 120 de ore lucrate , ce se depaseste peste 120 ore se plateste cu 20 eu impozabili + salariul pe RO. (1050 ron impozabili). Pe RO. salariul este de 20 eu pe zi , iar dak aveti norocul sa prindeti vreo cursa in afara ( Bulgaria , Turcia , MD , etc ) se ofera 35 eu. Masinile care le detin nu sint dotate cu frigidere , GPS nu au , trebuie sa v a descurcati cu ajutorul hartilor , iar dak ii intrebi de asa ceva deja incep sa se aprinda. Comunicarea cu dispecerii se face doar in scris . Restul depinde doar de orientarea soferilor. La ce pretentii au hotii astia din RO. ca sa poti sa te angajezi undeva , eu le sugerez sa mearga in GERMANIA SAU ANGLIA sa caute fortza de munca pe nimik , fara conditii , buni cunoscatori ai meseriei , mecanicii si nu in ultimul rind VORBITORI DE LIMBA PERFECTI.
  10. Nu a plecat nimeni nicaieri prin firma NENOROCITULUI asta. Cred ca are ceva probleme mentale , dak tot continua sa dea anuntzuri false. Acele contracte de mediere le poate face orice persoana. Problema este atunci cind cineva le semneaza si isi asuma o responsabilitate. Oricum , eu nu sufar dupa acei 300 ron , dar asta o sa aiba destul timp sa se gindeasca la toti cei care au " muscat " momeala . Asteptam sa se finalizeze cercetarile si sa inceapa dansul cu NENOROCITUL DE ROSCULETE. Poate ca el nu stie ca si inselatoria se pedepseste in RO. precum si ABUZUL DE INCREDERE , FOLOSIREA NUMELUI ALTEI COMPANII , ETC. Toate vor veni la timpul lor , indiferent cit v a dura. Incercati sa nu v a mai faceti sperantze la firma asta . O zi buna tuturor.
  11. Pt jumi 13... Ai gasit alta firma asemanatoare cu williams ? Sper sa nu mai primesti iar vreo tzeapa ca aia de la Bucuresti. Asteptam tel de la pol.vl. Eu o sa incerc la KURT BAYER
  12. Poate legea sau cel de sus o sa faca ceva in cazul mascariciului astuia
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.