Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

pertache.florian

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pertache.florian

  • Dată Naștere 12/25/1967

Profile Information

  • Locatia:
    Medgidia,Constanta

Contact Methods

  • Yahoo
    www.florianpertache@yahoo.com

pertache.florian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Si cu mine si-a batut cineva capul dar,am ascultat,am rabdat,am invatat..de dragul meseriei!E adevarat,fiecare are demnitatea lui insa,trebuie sa apreciezi efortul colegului tau!Nu e deloc usor sa inveti pe cineva,mai ales,cind nu stie nimic!Totul tine de comunicare si de respect reciproc!
  2. Titan transport Constanta,Bd.Aurel Vlaicu 140 bis,900330-Constanta,+40241878788,+40785265108, office@titan-transport.ro
  3. Salut,colegule!Orice inceput,e..greu!Trebuie sa te informezi bine in ce priveste activitatea pe care va urma sa o desfasori pentru ca,Germania este o tara cu multe pretentii in ce priveste transportul,respectiv:toll-colectul(taxa de autostrazi),arimarea marfii,normele de poluare in orase,parcari,interdictii de circulatie,tonajul(repartizarea greutatilor pe axe),etc.Trebuie sa lucrezi nemteste,sa fi foarte serios si..vei reusi.MULTA BAFTA!!
  4. Poti rezista usor in orice companie atita timp cit iti faci datoria si..esti sigur pe tine.Cunostintele acumulate si experienta nu ti-o poate lua nimeni,adevarat..nu se inclina firma daca,..pleci dar,orice sut in f..d este un pas inainte.Orice inceput este greu dar,cu seriozitate,cu ambitie,cu multa munca...Speranta moare ultima
  5. Am lucrat fratilor,la Atlassib dar,nu mai e ce a fost!Pentru cei care vor sa invete,au ce!Lucrurile ar fi bune inca ,daca ar exista o politica a munciii cit de cit,decenta.Depinde si peste ce sef de masina dai,ce sef de coloana...altfel,platesti mereu;cauciucuri,motorina,parbrize,consumabile,colete pierdute sau furate de altii,bagaje etc.Trebuie sa fii atent tot timpul si nu prea ai...CASA!Daca ai in autocar un calator de Suceava si tu esti de la Constanta,trebuie sa-l duci!Directorul general DAN MICU este un om deosebit dar,pina la el,te maninca SFINTII!
  6. Salutare,am lucrat 17 ani pe autobuze,autocare atit intern cat si international.Acum,lucrez pe TIR in comunitate de cca 3 ani.Nostalgic am ramas pentru autocare dar,mult mai linistit esti pe TIR.Totusi,celor incepatori sa nu se aventureze!Incercati sa gasiti un coleg de breasla mai vechi sa va indrume sau o firma care lucreaza in dublu echipaj.Ar fi pacat sa platiti din prima,amenzi sau...alte penalitati(destul de costisitoare).Este adevarat,mirajul calatoriilor este puternic dar,este foarte greu(nu si imposibil)sa razbesti!Nu este atit de usor sa faci fata tuturor cerintelor!
  7. pertache.florian

    Totul despre ADR.

    Din cite stiu,trebuie sa ai 21 ani impliniti si vechime 2 ani ptr colete si 5 ptr cisterne
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.