Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

spionu1000

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre spionu1000

  • Dată Naștere 01/24/1980

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Prahova

Contact Methods

  • Yahoo
    alexandru_ioan80@yahoo.it

Vizitatori Recenți Profil

899 citiri profil

spionu1000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Domnule Socol Liviu se pare ca am atras atentia unora si fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu bani lui cu viata lui.Te rog sa iti retragi acele cuvinte care ma faci hot ca am impresia ca in tot acest timp cat am lucrat pentru compania dumneavoastra nu va lipsit nimic,legat de noul meu loc de munca mai traim si vom vedea nu uita ca fiind mai multi putere creste..trebuia sa-ti vezi de treaba matale si fiecare pe drumul lui.Restul la afirmatiile matale cu fiscu nu ma afecteaza dunt ale mele si le duc.Te mai rog inca ceva ai grija da nu te iei de familia mea ca nici eu nu am zis nimic de a dv.Ps.ce-mi doresti tu mie la fel si pentru tine.
  2. Legat de scos bani din firma,ne pune sa semnam in alb pe ordinele de deplasare pana la un moment dat cand am intrebat ce sunt astea si dupa a inceput sa puna stampile de la firma si inca o stampila de la firma din belgia sau olanda nu am retinut exact nu aveam timp sa vedem exact ce scrie
  3. Nu am facut nimic pentru ca am avut o situatie de comun acord de a lucra 3 luni cu una acasa,toate aceste lucruri de care v-am povestit sunt reale unele din ele recunosc le-am facut nu cu pistolul la cap dar atat cat el spunea dai sa mearga ii dadeam.
  4. Nu.colegul care a ramas fara card a trebuit sa faca altul pentru ca domnul le retine si daca vrei sa pleci de la el le face pierdute sa poata sa se foloseasca de ele.Nu cred ca avem castig de cauza daca am face reclamatii in Romania,astept sa obtin buletinul pe belgia si dupa o sa fac personal reclamatie la Ministerul Transportului din Belgia.am si dovada ca am fost oprit si amendat de catre Organele de control din Belgia exact pe perioada de lucru si cea de odihna intrerupta.
  5. Salut toti prietenii, fosti si actuali colegi. Dupa o perioada de timp am decis ca am nevoie de o schimbare. Dar se pare ca nu pot avea liniste. Am lucrat la SC Maison Logistique Cris SRL din Brasov, dar am lucrat de fapt pentru Cris Europe Service din Bruxelles, Belgia, ambele societati conduse de aceeasi persoana. Vreau sa va prezint cateva din conditiile domnului Liviu Socol, cel care conduce societatile: - contract pe Romania, incadrat cu minim pe economie, la Maison Logistique dar lucrezi pentru Cris Europe Service firma "belgiana",cum spune dansul. - diurna care este in valoare de 50 euro/zi si care o primesti dupa 60 de zile; adica lucrezi in luna ianuarie si primesti banii la inceputul lunii martie. - programul de lucru ti-l face domnul Socol, de parca soferii nu stiu deloc legislatie privind transportul. - perioadele de repaus zilnic de 9/11 ore intrerupte, cand e nevoie sa treci cu vaporul sau trenul de la Calais spre Dover sau invers . - perioadele de repaus zilnic de 9/11 ore cu cardul scos, in timp ce descarci sau incarci. - lucrezi pe 2 carduri, esti sunat de catre dumnealui sa dai peste ''program'' [ cred ca vorbim despre program zilnic de conducere] - cand pleci de la dumnealui ,chiar si in concediu, cardul tahograf iti este oprit de catre el - perioada de repaus saptaminal de 45 ore o faci de cele mai multe ori la Bruxelles unde dansul are o casa inchiriata ,nu neaparat pentru soferi ,unde ai un dus si o toaleta pentru soferi la subsolul casei, iar de dormit se doarme pe paturi pliabile asemanatoare celor din armata, mult mai confortabil fiind patul din cabina. - in aceeasi perioada de repaus saptaminal de 45 ore esti chemat la birou de cate ori doreste acesta, chemat sa joci fotbal in fiecare duminica dimineata, fiindca dupa spusele dansului esti platit si trebuie sa faci ce spune dansul. -daca nu te duci iti gaseste dansul o ocupatie cum ar fi ii ajuti vreun prieten care are ceva de carat sau in cel mai fericit caz esti nevoit sa ii plimbi cainele - in nici un caz tu nu trebuie sa te odihnesti in perioada de repaus saptaminal a ta. - daca pleci de la firma dansului si esti norocos iti vezi o parte din bani, daca nu iti sunt opriti toti sub diverse motive. - in unele cazuri daca un sofer a avut accident a fost nevoit sa plateasca franciza sau o parte din paguba. - masinile sunt toate aproape noi, Euro6, cu tot ce e nevoie pentru un sofer pe comunitate. - incepatorii primesc 50euro/saptamana si sunt in perioada de proba pana cand este o masina libera sau pana cand crede unul dintre soferii mai experimentati ca acesta este "mulat" dupa principiile domnului Socol. -daca pleci la alta societate domnul Socol incearca sa te denigreze si sa iti faca rau prin orice mijloace. Si ar mai fi multe altele de enumerat. Va salut inca o data!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.