Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

kdy

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kdy

  • Dată Naștere 02/11/1979

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    kdy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kdy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salutare colegi, spuneti-mi si mie daca nu este vreun secret , cum ajungi angajat la ''RodBun'' si care sunt conditiile de acolo [program, salarizare...]. Indraznesc sa intreb pentru ca am aplicat la ei pe site siiiiii nimic. Multumesc
  2. sunt atat de multe pilde si de lucruri care te fac sa te gandesti la, bine , la viata, la DUMNEZEU, la noi , in aceste postari , ca am ramas socat . intru pe acest forum de atata timp si .....am uitat ce este important .......am inteles [intr-un final ] cand am ajuns [tarziu, ffff tarziu ] in aceasta sectiune, ca , viata insemna si altceva decat BANI, BANI, BANI . cred ca toti cei ce citesc aici si in sufletul propriu, indiferent de religie , isi dau seama ca e important sa traiesti frumos , sa incerci sa privesti in jurul tau si sa vezi ce e frumos ............................sa PRIMESTI FERICIREA.
  3. poti sa spui mai multe date colegu , adica orasul unde este firma spre ex.ptr ca imi suna cunoscut dar nu vreau sa creez confuzie .
  4. maxima logistic; daca prima impresie da la interviu a fost placuta, ok si datatoare de speranta , ulterior , dupa ce am fost ''selectati'' si am vb cu ''seful'' [un turc, cu aer de superioritate, dar corect in prezentarea a cea ce urma si in descrierea job-ului]mi-am schimbat parerea.nimic nu corespundea cu ce sa discutat initial , de la perioada in care se sta plecat pana la km pe care treb sa-i facem [ei spuneau, ca peste 25000 km, cea ce e un lucru bun dar, imposibil de realizat],oricum ceva nu ''mirosea'' ok si am renuntat. urmariti firma chiar pe acest forum , veti observa opinii mult mai avizate, ale celor care au plecat prin aceasta firma, un lucru este cert .......nu-mi pare rau ca am refuzat .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.